Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Ani grama słońca nie ma. Poczekaj aż wyjdzie słońce i akurat będę miał jakiegoś rainbowa na stanie. Zdjęcie w skali 1-10 ukazuje przynętę może na 4 pkt :ph34r:

Idę spać bo jestem po nocce a za 5h wstaje na kolejną! :unsure:

Pozdro

Tak. Większość to farby by Rudi. Może ze 3 kolory to coś innego. Jeden brąz z FW i smolisty czarny z createxa. Reszta to --> Rudi's Paints Limited. Zakochalem sie w perlach i opalizacjach... a ta krwista czerwień, mmmm ;-)))))))))

• Like 1

myśle że nie tylko ja czekam na ten filmik jak powstają te oczy?? :) jak by się chwila znalazła :)

Radku filmik jest gotowy. Pozostało mi dograć tylko moje gadanie bo nie zawsze podczas nagrywania człowiek z sensem tłumaczy co i jak...

Ostatniej nocy zrobiłem już sporo, ale program do nagrywania dzwięków stwiedził, że chce 39,99$ i juz mi nie nagrywa. Własnie siadam i poszukam cracka, jak nie to poszukam jakiś inny program do nagrywania. Chce to skończyć jak najszybciej.

Aha, filmik będzie po ang, żeby pół świata wiedziało o czym gadam. Zresztą i bez dzwięków też by było wiadome co i jak :ph34r:

Pozdrawiam Melek

• Like 1

patrząc na surówki to już widac profesjonalizm a malowanie no cóż pozazdrościc talentu i techniki, może kiedyś też wskoczę na taki level, :)  aha jeszcze jedno połowa świata już czeka na ten film ale my chcemy go zobaczyc jako pierwsi. a propos kiedy premiera? :D

Tego z fotki udało mi się tak prowadzić niczym oczkujący pstrąg. Ciekawa praca, dla mnie to nowość. Ładne odjazdy na boki, spławy i atrakcyjne podnoszenie się do powierzchni naśladujące pobieranie pokarmu (owadów) przez rybę. Łowiłem krótko, raczej testowo. Brak czasu, porządki na działce, grabienie liści... W sezonie gdzie ryby chodzą tuż pod powierzchnią powinien być skutecznym "zabijaką"... Piszę cały czas o jerku który pozostawiony samemu sobie leci w dół blikując na boki, szybko sięga dna łowiska, masa 91 gram przy długości 17,7 centymetra.

Melanzyk10_zpsc970b441.jpg

Melanzyk13_zps51318330.jpg

Melanzyk-09_zps329268f5.jpg

• Like 10

Takie tam ostatnie malowania, fire tiger i okonek. Trochę słabe światło więc lepsze zdjęcia po wyjęciu z suszarki.

Okoń to prezent świąteczny od żony dla jednego z forumowiczów :rolleyes: :ph34r: wyszedł super kozacko. Jak tylko znadję chwilę to robię takiego do swojego pudła!!

post-49629-0-04380500-1416828423_thumb.jpgpost-49629-0-19846600-1416828424_thumb.jpg

Pozdrawiam Melek

• Like 4