Melanzyk Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Ostatnio były piraniozy to teraz bedą trouty PozdrawiamMelek 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Rainbow wymiata =D> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Ani grama słońca nie ma. Poczekaj aż wyjdzie słońce i akurat będę miał jakiegoś rainbowa na stanie. Zdjęcie w skali 1-10 ukazuje przynętę może na 4 pkt Idę spać bo jestem po nocce a za 5h wstaje na kolejną! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 A powiedz ty mi majster, to wszystko powyżej malowane tymi farbami co myślę?Zajebioza na maksiora :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Tak. Większość to farby by Rudi. Może ze 3 kolory to coś innego. Jeden brąz z FW i smolisty czarny z createxa. Reszta to --> Rudi's Paints Limited. Zakochalem sie w perlach i opalizacjach... a ta krwista czerwień, mmmm ;-))))))))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 myśle że nie tylko ja czekam na ten filmik jak powstają te oczy?? jak by się chwila znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 myśle że nie tylko ja czekam na ten filmik jak powstają te oczy?? jak by się chwila znalazła Radku filmik jest gotowy. Pozostało mi dograć tylko moje gadanie bo nie zawsze podczas nagrywania człowiek z sensem tłumaczy co i jak...Ostatniej nocy zrobiłem już sporo, ale program do nagrywania dzwięków stwiedził, że chce 39,99$ i juz mi nie nagrywa. Własnie siadam i poszukam cracka, jak nie to poszukam jakiś inny program do nagrywania. Chce to skończyć jak najszybciej. Aha, filmik będzie po ang, żeby pół świata wiedziało o czym gadam. Zresztą i bez dzwięków też by było wiadome co i jak Pozdrawiam Melek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Kolorowe jarmarki i pełna profeska. Zawsze miło pooglądać Twoje woby. Ryby u Ciebie rosną bez umiaru Następca, jak widać, też czasu nie marnuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Buster jerk i big bandit M 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Maciekbardzo fajnie malujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Dzięki Franc-u ;-) Nowy projekt rozpoczęty... ale mi brakowało strugania!!!Będzie to najbardziej odpicowany woblerek z pod mojej ręki! PozdrawiamM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ładne te Twoje cukiereczki, a ukleja pewnie będzie przednia ... Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 To płoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Sorry - pisałem z telefonu i się nie przyjrzałem ... Te poprzednie wobki kosmos... szacun... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ponad 1,5kg pirani do pomalowania PozdrawiamM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 patrząc na surówki to już widac profesjonalizm a malowanie no cóż pozazdrościc talentu i techniki, może kiedyś też wskoczę na taki level, aha jeszcze jedno połowa świata już czeka na ten film ale my chcemy go zobaczyc jako pierwsi. a propos kiedy premiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Macku mam pytanie.. czy w malowaniu wzorujesz sie glownie na uzytkowniku serwisu youtube tj.: Solar Baits??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Nie. Przy malowaniu wzoruje sie głównie na użytkownikach rzek i jezior tj. rybach. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Nie. Przy malowaniu wzoruje sie głównie na użytkownikach rzek i jezior tj. rybach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Też jestem w Klubie Melanzyk. Piękna robota, jeden z prezentowanych miał okazję popływać. Dzień pochmurny, zero brań. Kilka fotek ustrzelonych, wylądują na mojej stronie. http://www.andrzejstanek.pl/post/95 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Tego z fotki udało mi się tak prowadzić niczym oczkujący pstrąg. Ciekawa praca, dla mnie to nowość. Ładne odjazdy na boki, spławy i atrakcyjne podnoszenie się do powierzchni naśladujące pobieranie pokarmu (owadów) przez rybę. Łowiłem krótko, raczej testowo. Brak czasu, porządki na działce, grabienie liści... W sezonie gdzie ryby chodzą tuż pod powierzchnią powinien być skutecznym "zabijaką"... Piszę cały czas o jerku który pozostawiony samemu sobie leci w dół blikując na boki, szybko sięga dna łowiska, masa 91 gram przy długości 17,7 centymetra. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Andrzeju piękne fotki! Cieszę się, że przynęty Ci się podobają.Przyznam, że miałem stracha robiąc je dla Ciebie Teraz czekam na foto z metrówką złapaną na jednego z tych "zabijaków". PozdrawiamMelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Andrzeju piękne fotki! (...)To prawda Andrzeja fotki są, jak zwykle - niezwykłe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 klasa fotki )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Takie tam ostatnie malowania, fire tiger i okonek. Trochę słabe światło więc lepsze zdjęcia po wyjęciu z suszarki.Okoń to prezent świąteczny od żony dla jednego z forumowiczów wyszedł super kozacko. Jak tylko znadję chwilę to robię takiego do swojego pudła!! Pozdrawiam Melek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi