sukingad Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Hej Melo, jakich farb fluo używasz? Ja mam vallejo ale malowanie nimi to droga przez mękę ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Hej Piotrze.Zielony fluo to kolor od Rudiego. Żółty to mieszanka złotego od Rudiego z żółtym transparentnym Createxem po 50%. Ta żółta mieszanka stanowi kolor bazowy na okonie, szczupaki itp. Czesto kolorem bazowym jest biała perła od Rudiego, która jest duuuużo bardziej wydajna niz biała perła Createxa. Dopiero na to inne kolory. Zielenie, brazy od Rudiego na taką baze dają naprawdę dobre efekty. PozdroM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Też jestem w Klubie Melanzyk. Piękna robota, jeden z prezentowanych miał okazję popływać. Dzień pochmurny, zero brań. Kilka fotek ustrzelonych, wylądują na mojej stronie. http://www.andrzejstanek.pl/post/95Piękne jerki,piękne foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Dzięki Taps Armia 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 okoń wymiata ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 E tam. Poczekaj na fotki zrobione na zewnątrz przy lekkim sloneczku przy zarowce nie ma szans na fote w pełni oddającą kolorki :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dałeś do pieca tymi kolorami, gratuluję-zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dziś rano po powrocie z pracy napotkałem starszego jegomościa w czerwonym płaszczu próbującego uciekać przez komin ale byłem szybszy złapałem go i pytam gdzie mój WaterWolf przecież byłem grzeczny, powiedział, że nie da. Złapałem za białą brodę i mówie raz jeszcze przecież byłem grzeczny cały rok po kilku minutach rozmowy okazało się, że on myślał o kimś innym i wie, że jestem najgrzecznejszy w okolicy i wyjął z torby coś na co długo czekałem później pomogłem mu w ucieczce przez komin i rozpakowałem zabawkę ;-) :ph34r: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Wiedziałem, że i na jerku też nie omieszkasz mnie wk...ić nową zabawką Oj nagrywałbym Narew, nagrywał. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Piotrek Sukingaad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Do mnie chyba jakiś inny Mikołaj chodzi, albo to ja okazałem się tym "kimś innym"- niegrzecznym graty maszynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Do mnie chyba jakiś inny Mikołaj chodzi, albo to ja okazałem się tym "kimś innym"- niegrzecznym graty maszynki Zawsze byłeś jakiś inny, zamiast normalnych wobków robiłeś myszy . Przepraszam za OT. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Do mnie chyba jakiś inny Mikołaj chodzi, albo to ja okazałem się tym "kimś innym"- niegrzecznym graty maszynki Ale u Ciebie był już mikołaj tylko Cię w domu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Pride, on 07 Dec 2014 - 17:44, said:Do mnie chyba jakiś inny Mikołaj chodzi, albo to ja okazałem się tym "kimś innym"- niegrzecznym graty maszynki Zawsze byłeś jakiś inny, zamiast normalnych wobków robiłeś myszy . Przepraszam za OT. Pride, on 07 Dec 2014 - 17:44, said:Do mnie chyba jakiś inny Mikołaj chodzi, albo to ja okazałem się tym "kimś innym"- niegrzecznym graty maszynki Ale u Ciebie był już mikołaj tylko Cię w domu nie było Rzeczywiście, prawie zapomniałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Hej Piotrze.Zielony fluo to kolor od Rudiego. Żółty to mieszanka złotego od Rudiego z żółtym transparentnym Createxem po 50%. Ta żółta mieszanka stanowi kolor bazowy na okonie, szczupaki itp. Czesto kolorem bazowym jest biała perła od Rudiego, która jest duuuużo bardziej wydajna niz biała perła Createxa. Dopiero na to inne kolory. Zielenie, brazy od Rudiego na taką baze dają naprawdę dobre efekty. PozdroMToć Rudi chłopak z Pragi to nie ma ch... we wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Świetna sprawa ta kamerka. Oglądałem filmiki na yt, czekam na Twoje produkcje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 WitamDawno mnie tu nie było. Miałem sporą przerwe w pracy w związku z odwiedzinami rodziny z PL ale juz jestem i się wziąłem do roboty.Wczoraj był pracowity dzionek i popełniłem ponad 2kg przynęt Może jeszcze dzisiaj uda mi się coś pomalować a jak nie to na kolejnym wolnym.Niedługo zawędruje kilka prezentów świątecznych do kilku forumowiczów PoydrawiamM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 W tym roku troszkę nagrzeszyłem ale dałeś mi Melek nadzieje na święta.... huaaaa PS. informuje Was, że Mikołaj to bajka- "sliderów nie ma ale też jest za***iście" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Hej. A pajki to jaka dlugosc I waga? Malujesz je na natural? Pozdrawiam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Maciej, jak zwykle czyściutka robota ... Pamietaj o mnie . Jedna pirania musi być moja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Hej.A pajki to jaka dlugosc I waga? Malujesz je na natural?Pozdrawiam???? Pajki mają 17cm i ok 55g. Sa to jerki do bardzo wolnego jerkowania. W trollu połowiłem na nie konkretnych ryb a i kumpel złapał swoją życiówkę 104cm tyle że waga super super ciezka jak na 104cm.Tak są malowane. PozdroM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Nie wiedziałem, że jestes grafikiem.... bo to nie mogą być zdjęcia... ;d 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) a ja na mikołaja czekam na ten film o robieniu takich super oczu do jerków Edytowane 11 Grudnia 2014 przez radekc1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 a ja na mikołaja czekam na ten film o robieniu takich super oczu do jerków Może pod choinkę dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jestem pełen podziwu dla Twoich wyrobów. Estetyka powalająca aż miło popatrzeć.A na filmy kręcone nową zdobyczą czekam jak pewnie wielu z nas Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Pajki mają 17cm i ok 55g. Sa to jerki do bardzo wolnego jerkowania. W trollu połowiłem na nie konkretnych ryb a i kumpel złapał swoją życiówkę 104cm tyle że waga super super ciezka jak na 104cm.Tak są malowane. P1050738.jpgP1050742.jpgP1050744.jpgPozdroMZnakomite malowanie. Korpusy odlewasz z FL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi