stoner Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Przypływ był bogaty, skoro wyrzuciło na brzeg takie sztuki.Lepsze malowanie ,to już raczej, jest niewykonalne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Robisz chyba najładniejsze jerki jakie widziałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Dzięki chłopaki za miłe słowa. Staram się jak mogę żeby przynęty wyglądały i pracowały tak jak powinno być.Jutro wrzucę fotki kilku przynęt, które obecnie wygrzewają się na suszarce. a ja na mikołaja czekam na ten film o robieniu takich super oczu do jerków na filmy kręcone nową zdobyczą czekam jak pewnie wielu z nas Pozdrawiam Radku obiecuję Ci, że przed świętami zobaczysz ten filmik. Robiłem go w pracy, ale niestety jest grudzień i roboty tyle, że nie ma się kiedy w nos podrapać. Wczoraj na 12h zmianę nie dałem rady wziaść przerwy Mantheo aż wstyd się przyznać, ale nawet na sekundę tej kamerki nie uruchomiłem - brak czasu miałem w planie wędkować wtorek-środa ale zawitał do Irlandii jakiś tam orkan i nie było mowy o wychyleniu się z domu nad wodę... Dziś po pracy chciałem wyskoczyć na pobliski kanał pomęczyć 70-taki z kamerką, ale jak przejezdzałem obok kanału okazało się, że jest pokryty cieniutką warstwą lodu PozdrawiamMelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Przed sekundą otrzymałem kilka fotek od znajomego, który złapał dzisiaj kilka rybek na piraniozy Zamówił kilka nowych kolorów dla siebie i w prezencie świątecznymn dla przyjaciela PozdrawiamM 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 .....Wczoraj na 12h zmianę nie dałem rady wziaść przerwy Melek opanuj się na chyba , że w ire tak jest . Nie wiem nie byłem ale przerwa to podstawa w pracy lub ustawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zwykle mam z 8h przerwy hahaha, ale idą święta i trzeba robić Jeszcze trochę i znów nie będę nic robił przez 8-9h dziennie (czyt. będę dłubał przy przynętach).Matt właśnie Ci priva piszę, sprawę mam Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 3 z 4 piranii dla przyjaciela arctic char do kompletu siedzi w suszarnii PozdrawiamM 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 przepiekne robisz te oczy, normalnie z butow mnie wyrywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jak zwykle zadbane w najmniejszym detalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jednym tchem przebrnąłem przez wątek Robisz wspaniałe przynęty, masz talent w łapach chłopie, strach pomyśleć co będziesz wyczyniać za rok czy dwa jeśli tak dalej będziesz rozwijać swoje umiejętności. Ode mnie wielki szacunek.Po tylu pięknych zdjęciach irlandzkich pajków, aż się odechciewa iść na swoją wodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 kozackie woby ,mam jednego twojego nemo ,jeszcze nie łowiłem bo dostałem dość późno ale wykonanie bardzo ładne i staranne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nemo to jeden z pierwszych modeli. W chwili obecnej jakość poszła o kilka leveli na plus leszpe farby, lepsze aero, lepsze materiały i ogólnie lepsza ręka. Cały czas staram się rozwijać Dzisiaj wybrałem się na pierwsze wędkowanie od pewnie 2 miesięcy W planie było jezioro ale jak to zwykle bywa w Irl pogoda po raz kolejny zniszczyła mi plany. Plywanie z porywami 45km/h to nic przyjemnego... Żeby nie siedzieć w domu wybraliśmy się z kumplem na rozpoznanie kilku nowych odcinków kanałów. Było naprawdę dobrze. Jeden z dzisiejszych odcinków będzie miejscem do którego będę zaglądał często Na ów odcinku zaciąłem i niestety spadłem 90-taka, kumplowi dwa 90-taki odprowadzały przynęte kilkakrotnie a na sam koniec widzieliśmy jak opasiona na moje oko ryba w granicach 100-105cm buszowała w ławicy płoci :o co to był za widok!!Na tym samym odcinku naoglądaliśmy się takich ilości białorybu, że przypuszczam, że nie jeden płotkarz w życiu tego nie złapie Szczupaki miały jakąś szajbę dziś! Niektóre waliły na pełnej agresji po 5 razy w przynętę ciągle pudłując, wracając i poprawiając kolejnym pudłem przez jakieś 4-4,5h mieliśmy kontakty z ponad 30 rybami.Poniżej fotka jednego maluszka z dziś. Większego niestety spadłem Przez pierwsze pół godzinki wędkowania potestowałem trochę WaterWolfa. Jakość nagrań jest według mnie zadowalająca. Jeżeli chodzi o nagrywanie przy spinningowaniu to jest lipa. Nagranie będzie tylko i wyłącznie w miarę jeżeli łowimy przynętami, które zwijamy jednostajnie. Jakiekolwiek delikatne podszarpywanie powoduje ze kamera skacze w osi pionowej i nie jest to za przyjemne w oglądaniu. Do trollingu nada się jak najbardziej i już się doczekać nie mogę gdy wezmę ją do łapy na jeziorze! Jak widać na zdjęciu na tym kanale nie było się za bardzo gdzie rozpędzić więc filmowanie tu odpada. Rzucanie na czymś większym moze by dało radę, ale prawdę mówiąc nie wiem ile uderzeń o talfę wody może wytrzymać taka kamerka. PozdrawiamMelek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 A tak tak taki oto maluszek Gratki Melo za te ryby które łowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Melanż, ty masz coś lżejszego?do 50g?cholera przygarnąłbym coś na nowy sezon od ciebiemalowanie w peacock bass rewelacja, tak samo pirania srebrna.tylko chłopie lżejsze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Fajnie się czyta takie relacje w "zimnym czasie" ps. projekt PŁOĆ porzucony czy work in progress? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 @ezehiel do maja na pewno coś takiego będzie.Kilka pakietów przynęt jeszcze przed lakierowaniem. Te polakierowane to te z ostatnich fot z dodatkiem brakującego arctic chara dla przyjaciela Malowałem je w strasznych męczarniach rozwaliłem głowicę w aerografie i już była walka. Różowo niebieskie pasy w tęczaku malowałem przez jakieś 1,5h nie dałem rady skończyć szczupaczków :angry:Teraz muszę czekać na nową głowice więc pewnie z 1,5 tyg bez malowania. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Fajnie się czyta takie relacje w "zimnym czasie" ps. projekt PŁOĆ porzucony czy work in progress? Jak najbardziej in progress.PozdrawiamM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 w czym moczone wobki po malowaniu ?? super wygląda to.jakiś lakier zwykły czy epoxy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Woblery nie są moczone. Epoxy nakładane jest jednorazowymi pędzelkami. Pozdrawiam M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Spoko, muszę coś z twojej stajni mieć u siebie.Wątek obejrzę jeszcze raz, będę miał pytania Ale to priv. Ceny chyba pamiętam[emoji14] Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Tobie jednego killera wiszę za free. Za zwłokę to już pewnie dwa z odsetkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Na przyszły sezon ( głównie z myślą o Zlocie z okazji 10- lecia ), muszę sprawić sobie po jednym z twoich dzieł, wyglądają po prostu obłędnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Czyli musze wprowadzić z 10 nowych modeli żeby wycisnąć z Ciebie jak najwięcej kasy ]:-> hie hie hie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Znaczy się muszę szybciej zamówienie złożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Przez pierwsze pół godzinki wędkowania potestowałem trochę WaterWolfa. Jakość nagrań jest według mnie zadowalająca. Jeżeli chodzi o nagrywanie przy spinningowaniu to jest lipa. Nagranie będzie tylko i wyłącznie w miarę jeżeli łowimy przynętami, które zwijamy jednostajnie. a jakby kamerkę dać na statyw i zrobić ruchomą głowiczkę oscylującą jak w wiatrakach lewo/prawo z regulacją prędkości (kilka biegów), co by nadążała np przy podszarpywaniu etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi