adamekkp Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 kupuje piwo, chipy i czekam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja juz dawno mam wszystko przygotowane do seansu Czekam na powiadomiene z Youtube 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Wczoraj na spotkaniu JB widziałem piranie i trouty Maćka. Ależ one są ku.......a zaj............ste. :) :) :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ptaszki ćwierkali, że Rudi się ślinił na piraniozy i trouty Twoje będą wypaśniejsze Filmiki się wysyłają na YT :o :o PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ptaszki ćwierkali, że Rudi się ślinił na piraniozy i trouty Twoje będą wypaśniejsze Filmiki się wysyłają na YT :o :o PozdrM Nie tylko Rudi się ślinił, ja nie chciałem wypuścić ich z rąk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Sorrki że to tyle trwało Miłego oglądania PozdrawiamM Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Melanzyk 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Pracochłonne, ale warto się potrudzić.Efekt końcowy powala na kolana.Szukam podobnej naklejki holograficznej i jak do tej pory, jeszcze mi się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 W mordę jeża! Kawał dobrej roboty z tymi oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 SUPER, dzięki za podzelenie się.a teraz przyznać się ile osób się onanizowało??? Ps. co za epoxa używasz? to chyba przy wiekszej partii oczek jakiś wolniej schnący? (jestem tu zielony dlatego pytam)Zbyt często głos uciekał a no i "decal peper" tu chyba literówka na 6:50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nie ma to jak zrobić Koledze dobrą reklamę... Mówiłem, że masz talent w łapie. Zaniebawem dostaną dobrze w kość.Aaa i czekają na mniejszych kolegów . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) I...to jegooo sprawka, Szefie! Edytowane 3 Stycznia 2015 przez PLECIONA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Przyjemnie się słucha i ogląda kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Stoner to nie takie straszne jak by się wydawało. Jak chcesz to Ci dam namiar na kolesia z eBay z UK. Niestety to najgorszy palant z jakim miałem do czynienia :/ zapłaciłem potrójną stawkę za wysyłkę a wysłał mi połowę folii frajer. Teraz załatwiam folie przez kolegę z forum bo jadę na resztkach. Adamek używam Envirotexu. Bartolo dzięki za wszystko ;-) Pleciona zabiłes mnie tym zdjęciem zaraz Ci maila napiszę. PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Pakiecik, który poleciał dziś do kolegi Drago ;-) M 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Ostatniej nocy gdy wszyscy świętowali ja niestety byłem w pracy W końcu skończyłem coś nie związanego z wędkarstwem i od teraz każdej nocy będę mógł coś podłubać!! Wczoraj witałem nowy rok z nożykiem w ręku i dłubałem płocie. Poniżej fotka dla porównania wielkości z piranią Płetwa ogonowa już zamocowana na stałe i docięta "na wymiar". Tak to będzie wyglądało jeżeli chodzi o proporcje.Dziś postaram się zamontować płetwę grzbietową i będę jechał dalej z dłubankiem. Najpóźniej za tydzień będzie robienie formy. Wczoraj wpadły mi do głowy fajne pomysły jeżeli chodzi o odlewanie tego łamańca. Pozdrawiam Melek Edytowane 1 Stycznia 2015 przez Melanzyk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Melanż, jak paul adams wrzuca twoj film na fb.... Respect [emoji7]Wyszło super PozdawiamEzehiel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Marcinie Paul non stop udostępnia moje zdjęcia. Fajny ziomek z niego! Kiedyś spróbuję się zblizyć poziomem do jego filmików ale do tego jeszcze długa droga! No i sporo czasu trzeba. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Samochód spakowany, kamery poładowane, karty pamięci sprawdzone i wyczyszczone! Nawinięte nowe plecionki i zamontowane mocowanie pod WaterWolfa. Jestem gotowy na rozpoczęcie sezonu 2015! Za jakieś 9h wyjazd. Mam nadzieję, że będzie czym wam gula naciągnąć jutro po powrocie! Szoł mast goł on! Idę spać bo jestem na nogach od 27h. PozdrawiamM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem załamany............................. Dziś rano otworzyłem sezon 2015. Wybraliśmy się na jezioro, było kilka brań, jedna duża ryba spadła w kilka sekund po ataku. Ogólnie dzień był bardzo fajny.Na dodatek większość akcji działo się na wędce z piranią w kolorze rainbow trout i Water Wolfem co dodatkowo podkręcało atmosferę.W południe wiatr zanikł całkowicie i zimowy żar lal się z nieba nieba. Nie wróży to dobrego szczupakowania więc i tak było zajefajnie.Cały dzień z podnieceniem rozmawialiśmy o tym jakie wypasione ujęcia brań i odporwadzeń naszych przynęt będziemy mieć i jak fajnie będzie zobaczyć ile ryb je olało,itp...itd...Jak wracaliśmy, przez 2h w samochodzie o niczym innym nie gadlismy i myśleliśmy.Przychodzę do domu. Pierwsze co łapie za WW i lece do kompa i....................odkrywam, że NIE MA KURNA KARTY PAMIĘCI w środku Katastrofa PozdrawiamZałamany Melek Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Melanzyk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 O to peszek ....., ale pewnie nie jednego wypasa nagrasz jak atakuje przynętę i nam kopary opadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Załamany... Myślałem że to coś poważnego. Naprawdę poważnego. A tymczasem słyszę coś w rodzaju "Tragedia! Paznokieć mi się złamał!" Niewieściejesz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Buuuuuu,buuuuuu! Edytowane 4 Stycznia 2015 przez PLECIONA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Obstawiałem, że jakiś szczubeł pomylił kamerkę z piranią, przyatakował, przegryzł linkę i odpłyną z WW na pewno będziesz miał jeszcze mnóstwo okazji żeby nagrać fajne brania na swoje przynęty, głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam @Melanzyk zapomniałeś włożyć karty czy myślałeś że WW ma wbudowaną ? Widze , że używamy podobnych zabawek, brakuje mi jeszcze GP W Water Wolf 60min filmu to około 4GB , karta 16GB spokojnie starcza na 4h nagrywania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Ja mam 2 GoProsy i kartę 32gb do WW która niestety została w czytniku Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi