Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

SUPER, dzięki za podzelenie się.

a teraz przyznać się ile osób się onanizowało???

Ps. co za epoxa używasz? to chyba przy wiekszej partii oczek jakiś wolniej schnący? (jestem tu zielony dlatego pytam)

Zbyt często głos uciekał a no i "decal peper" tu chyba literówka na 6:50.

Stoner to nie takie straszne jak by się wydawało. Jak chcesz to Ci dam namiar na kolesia z eBay z UK. Niestety to najgorszy palant z jakim miałem do czynienia :/ zapłaciłem potrójną stawkę za wysyłkę a wysłał mi połowę folii frajer. Teraz załatwiam folie przez kolegę z forum bo jadę na resztkach.

Adamek używam Envirotexu.

Bartolo dzięki za wszystko ;-)

Pleciona zabiłes mnie tym zdjęciem :) zaraz Ci maila napiszę.

Pozdrawiam

M

Witam.

Ostatniej nocy gdy wszyscy świętowali ja niestety byłem w pracy :unsure: :wacko:

W końcu skończyłem coś nie związanego z wędkarstwem i od teraz każdej nocy będę mógł coś podłubać!! :ph34r:

Wczoraj witałem nowy rok z nożykiem w ręku i dłubałem płocie. Poniżej fotka dla porównania wielkości z piranią B)

post-49629-0-77441000-1420110745_thumb.jpgpost-49629-0-62264200-1420110746_thumb.jpgpost-49629-0-52567800-1420110747_thumb.jpg

Płetwa ogonowa już zamocowana na stałe i docięta "na wymiar". Tak to będzie wyglądało jeżeli chodzi o proporcje.

Dziś postaram się zamontować płetwę grzbietową i będę jechał dalej z dłubankiem.

Najpóźniej za tydzień będzie robienie formy. Wczoraj wpadły mi do głowy fajne pomysły jeżeli chodzi o odlewanie tego łamańca.

Pozdrawiam

Melek

Edytowane przez Melanzyk
  • Like 4

post-49629-0-99474600-1420230064_thumb.jpg

Samochód spakowany, kamery poładowane, karty pamięci sprawdzone i wyczyszczone! Nawinięte nowe plecionki i zamontowane mocowanie pod WaterWolfa.

Jestem gotowy na rozpoczęcie sezonu 2015! Za jakieś 9h wyjazd. Mam nadzieję, że będzie czym wam gula naciągnąć jutro po powrocie! :ph34r:

Szoł mast goł on! :ph34r:

Idę spać bo jestem na nogach od 27h.

Pozdrawiam

M

• Like 1

Jestem załamany...

...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dziś rano otworzyłem sezon 2015. Wybraliśmy się na jezioro, było kilka brań, jedna duża ryba spadła w kilka sekund po ataku. Ogólnie dzień był bardzo fajny.

Na dodatek większość akcji działo się na wędce z piranią w kolorze rainbow trout i Water Wolfem co dodatkowo podkręcało atmosferę.

W południe wiatr zanikł całkowicie i zimowy żar lal się z nieba nieba. Nie wróży to dobrego szczupakowania więc i tak było zajefajnie.

Cały dzień z podnieceniem rozmawialiśmy o tym jakie wypasione ujęcia brań i odporwadzeń naszych przynęt będziemy mieć i jak fajnie będzie zobaczyć ile ryb je olało,itp...itd...Jak wracaliśmy, przez 2h w samochodzie o niczym innym nie gadlismy i myśleliśmy.

Przychodzę do domu. Pierwsze co łapie za WW i lece do kompa i...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.