Melanzyk Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Wczoraj udałem się na pobliski kanał w celu sprawdzenia kilku prototypowych przynęt. Przy okazji zabrałem też 2 kijek na którym zamocowałem Wawter Wolfa na spławiku.Taki szybki testowy filmik https://www.youtube.com/watch?v=UsztbuBf6ps PozdrawiamM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Rybek to Ci w tym kanale nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jak w akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Fajna rzecz. Aż tak sobie spróbowałem wyobrazić ów sprzęcik nagrywający na jakiejś bardziej typowej mojej wodzie. Doszedłem do wniosku, iż wyszłaby dwuminutowa etiuda solowa małego okonka na tle piasku i mułu. Mało ciekawe, szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 A ja myślałem ze to w Polsce nagrywałeś... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Jako "Prezes" widzę na tym filmie same nieprawidłowości Edytowane 14 Stycznia 2015 przez PLECIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Sorrki że to tyle trwało Miłego oglądania PozdrawiamM No też coś podobnego tylko farbkami oko i epoxy a widzę że papier do kalko.czekam na efekt końcowyJeszcze jedno może ktos wie gdzie można kupic wkręty do drewna z oczkiem zamkniętym i otwartym do podpinki Edytowane 14 Stycznia 2015 przez laska2309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jako "Prezes" widzę na tym filmie same nieprawidłowości Prezes a co tam jest nieprawidłowego? Powiem tak, to co widać na filmie to jest nic. Oglądając to z brzegu widziałem jak 70-80% ryb omija kamere. Niewiele ryb wpływało "na wizję". No i ten kanał co mam pod nosem to jest nic w porównaniu z kilkoma innymi odcinkami w których nurkuję PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Prezes a co tam jest nieprawidłowego? Powiem tak, to co widać na filmie to jest nic. Oglądając to z brzegu widziałem jak 70-80% ryb omija kamere. Niewiele ryb wpływało "na wizję". No i ten kanał co mam pod nosem to jest nic w porównaniu z kilkoma innymi odcinkami w których nurkuję PozdrawiamMTeraz to już całkiem nas dobiłeś ,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Ano Panie, jako Prezes ZG zdecydowanie za dużo- powtarzam- za dużo tam RYB! To nie jest po myśli naszych operatów. . Edytowane 14 Stycznia 2015 przez PLECIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 To wręcz nieprzyzwoite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Witam Mało się udzielam bo czasu niewiele Obecnie w produkcji woblery dla kolegów @matt, @Bujo, @Drago, @jamesty, @Drac, @bartolo, @iras1975 i pewnie jeszcze kogoś pominąłem bo nie mam ze sobą kapownika. Płoć na etapie czyszczenia każdej łuski z osobna wiec niedługo kąpiel w silikonie. Ostatnio dostałem takie fotki od znajomego PozdrawiamM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Jestem bardzo ciekaw płotki w twoim designie Bedzie lux torpeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Kurcze piękne te twoje arcydzieła trzeba będzie jakieś piranie zamówić nowy sezon się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Haha jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie wobki zamawiać z półrocznym wyprzedzeniem czasu coraz mniej. Na ryby trzeba jeździć bo to zawsze będzie u mnie priorytet! Jak to często bywa (w moim przypadku szczególnie) "szewc bez butów chodzi" wiec po ogarnięciu obecnych spraw nie przyjmuje więcej zamówien do momentu napakowania swojego pudła!Na kwiecień tez musze zrobić spore paczuchy dla 2 ziomkow co przyjeżdżają na szczupakowe odwiedziny PozdrawiamM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ostatnie malowania. Zaraz siadam do przynęt i walczę do padnięcia na pysk. Ciekawę ile dam radę biorąc pod uwagę fakt, że rano skończyłem nockę. PozdrawiamMelek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Piękne jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ostatnie malowania. Zaraz siadam do przynęt i walczę do padnięcia na pysk. Ciekawę ile dam radę biorąc pod uwagę fakt, że rano skończyłem nockę.P1070393.JPGP1070389.JPGP1070392.JPG PozdrawiamMelekWszystko zależy od dawki kofeiny Macieju, raz robiłem woblery do 5 rano a o 6 byłem na gliniance testować. Padłem na ławce po testach. Takie hobby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czyli z zamówienia nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czyli z zamówienia nici Dlaczego ? Tu każdy musi odczekać swoje . Ja ponad dwa miesiące , wprawdzie nie wywierałem presji na Melka ale jak widzę efekt jego pracy to mogę jeszcze z tydzień poczekać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Spoko chłopaki ja to już przed wakacjami zamówienie złożyłem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ostatnie malowania. Zaraz siadam do przynęt i walczę do padnięcia na pysk. Ciekawę ile dam radę biorąc pod uwagę fakt, że rano skończyłem nockę.P1070389.JPG PozdrawiamMelek A da radę zrobić identycznego takiego szczupaczka ale w wersji pływającej, 10 cm długości, waga im cięższy tym lepszy (25-30 g) z sterem jak wobler boleniowy i do tego łamanego z dolnym oczkiem pod kotwicę ciut dalej w tył woblera, konkretnie by to oczko było lekko przed łamaniem? Łamanie może być w połowie wobka? Takiego bym zamówił i poczekał, do maja jest sporo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) A da radę zrobić identycznego takiego szczupaczka ale w wersji pływającej, 10 cm długości, waga im cięższy tym lepszy (25-30 g) z sterem jak wobler boleniowy i do tego łamanego z dolnym oczkiem pod kotwicę ciut dalej w tył woblera, konkretnie by to oczko było lekko przed łamaniem? Łamanie może być w połowie wobka? Takiego bym zamówił i poczekał, do maja jest sporo czasu. . Ooo!To ja zamówię drugą sztukę! Nie robi mi pół roku prób, 200 roboczogodzin i 5kg żywicy.Melek, pomyśl nad tym . Edytowane 19 Stycznia 2015 przez PLECIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Dlaczego ? Tu każdy musi odczekać swoje . Ja ponad dwa miesiące , wprawdzie nie wywierałem presji na Melka ale jak widzę efekt jego pracy to mogę jeszcze z tydzień poczekać matt Ty to sam sobie jesteś winien jakbyś nie napisał Melek nie spiesz się, zrób jak będziesz miał czas to byś już dawno miał takich rzeczy się do mnie nie pisze hehe Twoje już są pryśnięte Spoko chłopaki ja to już przed wakacjami zamówienie złożyłem :-P Trojan zamówienie? nic mi o tym nie wiadomo Tobie i ezehielowi obiecałem killera 10 dziś je w końcu skończę malować, heh Zaraz siadam do przynęt i walczę do padnięcia na pysk. Ciekawę ile dam radę biorąc pod uwagę fakt, że rano skończyłem nockę. Haha doje...m wczoraj jak mało kto haha. Obudziłem się z palcami w zaschniętym kubku z żywicą ahahahahaPoźniej pół godziny skrobania, szorowania żywicy z dłoni i do spania. Teraz siadam do malowania bo narobiłem wczoraj sporo surówek. Później chwila przerwy i jadę na kanał przetestowac kilka killerów v2, ale to dopiero jak mi auto odmarznie. Strzała! M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ostatnie malowania. Zaraz siadam do przynęt i walczę do padnięcia na pysk. Ciekawę ile dam radę biorąc pod uwagę fakt, że rano skończyłem nockę.P1070393.JPGP1070389.JPGP1070392.JPG PozdrawiamMelekŚwietne malowanie. Esoxiki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi