Dj_krystus Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Twoje dzieła - klasa . Mi osobiście byłoby szkoda je do wody wrzucać, jeszcze bym urwał i 3 dni smutny chodził . Strona na fb "polajkowana" obowiązkowo . Z tego co czytalem, to woblery odlewasz z Polycraft'u a formy masz silikonowe? Mam jedna forme którą kiedyś kupiłem od jednego z userów tego forum za symboliczną "stówke" ale przy przesyłce wyszło dużo niedociągnięć ze strony nadawcy i ostatecznie forma leży u mnie jak przyszła już ponad rok, Jeśli chcesz, to napisz mi na PW, mogę ją do Ciebie podesłać, może zrobisz z niej jakiś użytek, bo u mnie pewnie będzie leżeć kolejne kilka lat . Jeszcze raz gratuluje talentu . P.S. Forma do wobków boleniowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Krystek dzięki ale nie potrzebuję jak będę chciał formę to sobie zrobię poza tym ja nie robię boleniówek 3 okonki z fotki poniżej z gromadką innych przynęt smażą się na diabelskim kole Te zawędrują niedługo do pudełek Irasa, Pleciony i Maćka1 Arctic char do mojego pudła PozdrawiamMelek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Miło .Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Szczupaczki świeżo zdjęte z suszarki m.in. dla kolegów matt i Drago ;-) Reszta Waszych przynęt (ostatnia warstwa) kręci się na kole fortuny i będą gotowe do wysyłki jutro ;-) jedno ze zdjęć zrobione pod światło, żeby pokazać powłokę lakierniczą. Pirania z ostatniego zdjęcia miała być dla kolegi jamesty. Niestety spartoliłem lakierowanie Głowa po 2 stronie nie wyszła zadowalająco więc muszę zrobić ją od nowa. Jedyny plus to to, że będzie w moim pudle teraz PozdrawiamM 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 No to konkurs na szczupaczkowego jerka mamy rozstrzygnięty... ))))) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Niestety długość nie ta, choć według mnie ta lepiej pasuje Wysyłane z mojego GT-S6802 za pomocą Tapatalk 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Niestety długość nie ta, choć według mnie ta lepiej pasuje Wysyłane z mojego GT-S6802 za pomocą Tapatalk 2Wg. mnie też. 10 cm to może by do imitacji uklei pasowało ale do szczupaka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 milupa, spinnerman myślę, że musimy wyjść na ulice?! Na konkurs nie wiem czy zrobię przynętę. Robię przynęty głównie pod siebie. Ale nie sądze zeby mi się chciało łowić 10cm szczupaczkem o wysokości 1cm. PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Trzeba się zjednoczyć Wysyłane z mojego GT-S6802 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Bunt? A tak na poważnie - przyjmijcie koledzy proszę do wiadomości, że większość (stosunkiem głosów 10 do 5) głosowała za wielkością 10 cm. Może tak warto by uszanować Ich wolę? Maćku, tu nie chodzi o robienie przynęt "pod siebie" tylko na konkurs. Z zasady, nie "pod siebie". Mam nadzieję, że zechcesz wystartować. Ale obowiązku nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zastanawiam się jaka w ogòle była idea wyznaczania ram długości przynęty??? Jerk to jerk. Jeden woli duże przynęty inny małe a wszystkie sŁużà i tak do tego samego Lurebuilding to w pewnym sensie sztuka a ograniczanie artysty poprzez narzucanie mu norm nie zgodnych z jego założeniami może prowadzić jedynie do zaniechania tworzenia dzieła ...jesteście w stanie wyobrazić sobie "Bitwę pod Grunwaldem" Matejki na płòtnie metr na metr? sorry za OT. Już nie zaśmiecam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ostatni raz, obiecuję Zastanawiam się jaka w ogòle była idea wyznaczania ram długości przynęty??? (...)Zdjęcie.Nie oceniamy pracy trzymając przynętę w dłoni, a jedynie oglądając zdjęcie. Na przynęcie wielkości 30 cm można pokusić się o odwzorowanie szczegółów nieosiągalnych w mniejszej, powiedzmy 10 cm. Aby dać równe szanse dla wszystkich, zaproponowałem do wyboru dwie, dość przypadkowe przyznaję, wielkości, czyli 10 i 15 cm. Ta mniejsza cieszyła się większym poparciem i stąd została przyjęta. Bo bawiąc się, powinniśmy mieć przyjęte jakieś reguły, by móc porównać efekty starań poszczególnych twórców. Na zdjęciu trudno ocenić wielkość. Więc narzuciłem regulaminem takie ramy. I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 matt coś dla Ciebie! Świeżo zdjęte z suszary.Ten brown wyszedł tak kozacko, że walczę ze sobą czy Ci go wysłać W końcu udało mi się zrobić zdjęcie tego koloru, które w miarę oddaje rzeczywisty wygląd! Wysłać czy nie, oto jest pytanie? PozdrawiamM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Lux! Jakim bezbarwnym wykańczasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 matt coś dla Ciebie! Świeżo zdjęte z suszary.Ten brown wyszedł tak kozacko, że walczę ze sobą czy Ci go wysłać W końcu udało mi się zrobić zdjęcie tego koloru, które w miarę oddaje rzeczywisty wygląd! P1070446.JPGP1070447.JPG Wysłać czy nie, oto jest pytanie? PozdrawiamM Wysyłać, do mnie Wysyłane z mojego GT-S6802 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Melek super wyszło , wysyłaj wsio do mnie ! Kijek gotowy to w lutym jeszcze pomacham 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Pełny podziw aź miło sie ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Finisch pierwsza klasa jak tak sobie zerkam trzymaja klase Skandynawskich jerkow .Dopracowane w kazdym szczegole .Czy uzywasz diabelskiego kola do suszenia ?http://thespecimenhunter.blogspot.se/2012/10/studie-besok-hos-en-betesbyggare.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Melek super wyszło , wysyłaj wsio do mnie ! Kijek gotowy to w lutym jeszcze pomacham Matt ten Twój brown wyszedł tak jak bym chciał żeby wszystkie moje przynęty wyglądały! Z ciężkim sercem go pakowalem do koperty Strzała!M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Matt ten Twój brown wyszedł tak jak bym chciał żeby wszystkie moje przynęty wyglądały! Z ciężkim sercem go pakowalem do koperty Strzała!M Melek jeżeli brown będzie niełowny to zwrot zrobię Zresztą szybko zapomnisz o nim pewnie kolejka dłuuuga do Twoich jerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dziś sporo przynęt opuściło Irl i w czwartek powinny być u nowych właścicieli m.in. płotki dla kolegi Adamusa, i zestaw nr 2 dla Maćka1 PozdrawiamM 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dzisiaj robię sobie oczy 15mm do piranii. Za oknem już co najmniej ze 3 pory roku. Godzine temu była taka zamieć, że świata nie było widać. Śnieg padał poziomo z racji porywów wiatru 50km/h + a teraz mam piękne lato ;-) Oczywiście jak to bywa w dni wolne (planowałem lecieć na jezioro) wieje, że strach wychodzić z domu. Dziś rano listonosz mi przyniósł najlepiej wykonaną przynętę na tym portalu okonia Irasowego Widziałem real fishe Tomego, zdjęcia, surowe i polakierowane i powiem tak, dużo wody upłynie zanim Tomy dorówna Irkowi Poźniej wrzucę jakąś fotkę PozdrawiamM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Prawie jak chińska fabryczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Prawie jak chińska fabryczka Czy ta chińska fabryczka to o Tomym pisałeś czy to komentarz do oczu? Nie chce nikogo bronic ale według mnie Melanżyk odwala świetną robotę tworząc je sam od podstaw, niż idąc na łatwiznę kupując w chińskiej fabryczce tysiące sztuk za kilka dolarów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Czy ta chińska fabryczka to o Tomym pisałeś czy to komentarz do oczu? Nie chce nikogo bronic ale według mnie Melanżyk odwala świetną robotę tworząc je sam od podstaw, niż idąc na łatwiznę kupując w chińskiej fabryczce tysiące sztuk za kilka dolarów Każdy orze jak może... Melanż lux robota - respect. Ps. Skorzystałem z Twojej rady. Cena jak mòwiłeś ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi