jamesty Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Ktos sie zazrdosny zrobil ????. Niech kazdy robi swoje i tyle . Jeden woli blondynki a drugi brunetki a trzeci czekolade. Pewnie bedzie jeszcze ze 10 stron nie na temat . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Nie ma to jak dobry dowcip z rana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Pewnie bedzie jeszcze ze 10 stron nie na temat . Nie będzie ;-) nie mam zamiaru tego kontynuować szkoda powietrza niektórzy i tak wiedzą lepiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Dziś zdjęte z suszarki fajnie wyszły oczy na fotkach PozdrawiamM 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Bajeczne piranie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Świetna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Wyglądają jak z bajki...fantastyczna robota Melek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Im dłużej patrzę na te piranie tym bardziej mi się podobają w mojej opinii jedne z najpiękniejszych (o ile nie najpiękniejsze) przynęty na forum.Świetne robisz przejścia barw, oczy holo też idealnie pasują. Kawał dobrej roboty i czekam na więcej! Ahoj! Edytowane 2 Lutego 2015 przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_123 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 dałeś do pieca z tym malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Malowanie pike w nowych lepszych odcieniach dla kolegi @Drac i fluo dla kolegi @Bujo. Te już na diabelskim kole W końcu dzięki Sliderowi wyremontowalem kompresor i mogę regulować ilość powietrza na wyjściu! Malowanie stało się przyjemnością, a i efekty podskoczyły do góry! Dziś jak się wyrobię siadam do malowania nowych kolorów, które już od dłuższego czasu kręcą się po łepetynce Pozdr M 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ładny fluo.Jeśli można to także proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Bujo wie co dobre, chartreuse rulez! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ładny fluo.Jeśli można to także proszę . Prezes a Ty takiego już nie masz? Bo Ci chyba już ten robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Możliwe. Do końca sam nie wiem co czai się w czeluściach mojego pawlacza . Minie z miech nim się z tym ogarnę, więc póki co maluj, maluj, nie krępuj się . Edytowane 3 Lutego 2015 przez PLECIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Dopisane do listy takie odcienie szczupaków podobają się? Czy wolisz bardziej w brązy? Ty a może Ty mnie na etat zatrudnij co? Strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Super malowanie!Już się nie mogę doczekać żeby go wymacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Zoofil wstrętny !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 ę? Czy wolisz bardziej w brązy? Strzała Brązy nie za specjalnie. Oliwka i fluo jak najbardziej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Live z jeziora. Jest grubo! Juz 2 metrowki Slawku sorry ale popsułem Ci Twoja piranie :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Mel draniu, kiedyś tam do Ciebie przyjadę.... i pewnie już zostanę Edytowane 6 Lutego 2015 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Live z jeziora. Jest grubo! Juz 2 metrowki Slawku sorry ale popsułem Ci Twoja piranie :DZostawić Ci zabawkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A wysłałeś, co miałeś wysłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Zdjęcia dwóch metówek z dzisiaj. Obie na Piranie w kolorze okonia (dostałem info od kumpla, że ostatnio tylko na ten kolor reagowały, a że nie miałem swojego okonia musiałem pożyczyć od Sławka sorry ziomek ).Obie ryby po raz kolejny na wędce z WaterWolfem, niestety do nagrania brania tej większej zabrakło mi dosłownie z 7 min baterii i tylko jedno branie mam na wideo ehh Oprócz tych dwóch złapałem jeszcze dwie grubaśne osiemdziesiątki parątki które skusiły się na trouta.Wynik Priania 2 vs 2 TroutPozdrawiamM Edytowane 6 Lutego 2015 przez Melanzyk 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Perch robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Fiu, fiu, kapitalny wypad miałeś piękne szczupłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi