Gofer2005 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Wyślij zatem mi na pw jak cenowo wygląda sprawa, a ja prześledzę cały wątek i obadam co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam, Doszly, dziekuje, w weekend postaram sie przetestowac na zwierzetach Wykonanie oczywiscie super, gratulacje Bujo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 to wygląda jak tablet w tle, a niemowle trzyma jerki....(no offence) ale to KABANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ty chyba kabanów nie widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 No spore są Do mnie dotarła pirania w nowym malowaniu 'szczupakowym'.Uznałem że zrobiłeś kiepskie zdjęcia i sam zacząłem robić lepsze .....szybko odpuściłem - żadne nie okazalo się wystarczająco dobre żeby oddać każdy szczegół i jakość wykonania.Jest MEGA! Na lakierze też widzę nie oszczędzasz.Dojechał do mnie Salmiak fatso - jest OK. Po prostu OK.Lakieru tyle co musieli dali. Ogólnie to lepiej nie klaść żadnego woba obok Twoich wyrobów bo trafi do kosza Dzięki wielkie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Dzięki Drac.To malowanie oraz rainbow i brown trout są ciężkie do uchwycenia na fotkach. Ciesze się ze się podoba. PozdrawiamMelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ty chyba kabanów nie widziałeś kurde no Melek, w moich "stawach" nie łowi się takich bestyji jak Ty łowisz to i przynęty nie są takie wielkie...Co więcej nie ma w okolicy chyba nikt takiego kija ale ok podać adres? to wtedy zobaczę ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 to wygląda jak tablet w tle, a niemowle trzyma jerki....(no offence) ale to KABANY Wystarczy sie dobrze przypatrzyc by widziec monitor a nie tablet zas owe raczki do dziecka nie naleza, zadnego nie posiadam ( o ile mi wiadomo). Dla mnie owe jerki to takie sredniej wielkosci sa, duze mialy by ze 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 kurde no Melek, w moich "stawach" nie łowi się takich bestyji jak Ty łowisz to i przynęty nie są takie wielkie...Co więcej nie ma w okolicy chyba nikt takiego kija ale ok podać adres? to wtedy zobaczę ^^ Heh wielokrotnie już pisałem. Przynęta wielkości piranii to jest kąsek dla byle 50-taka.Ludzie w PL przesadzają, a że za duże, a Panie takich ryb u nas nie ma.Prawda jest taka, że jakby połowa z Was zaczęła łowić na przynęty normalnych rozmiarów (a nie jakies 6-10cm) to byście zobaczyli, że jednak ryby są.Po prostu szczupak często (nie zawsze) ma w nosie uganianie się za drobnicą i wali w normalnie kąski. PozdrawiamM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Heh wielokrotnie już pisałem. Przynęta wielkości piranii to jest kąsek dla byle 50-taka.Ludzie w PL przesadzają, a że za duże, a Panie takich ryb u nas nie ma.Prawda jest taka, że jakby połowa z Was zaczęła łowić na przynęty normalnych rozmiarów (a nie jakies 6-10cm) to byście zobaczyli, że jednak ryby są.Po prostu szczupak często (nie zawsze) ma w nosie uganianie się za drobnicą i wali w normalnie kąski. PozdrawiamM I tym się zgodzę w 100 % sam często stosuje na trolla woblery 20++++ i nieraz siadały 40 cm kaczodziobyCiekaw jestem jak one miały zamiar to pożreć ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Heh wielokrotnie już pisałem. Przynęta wielkości piranii to jest kąsek dla byle 50-taka.Ludzie w PL przesadzają, a że za duże, a Panie takich ryb u nas nie ma.Prawda jest taka, że jakby połowa z Was zaczęła łowić na przynęty normalnych rozmiarów (a nie jakies 6-10cm) to byście zobaczyli, że jednak ryby są.Po prostu szczupak często (nie zawsze) ma w nosie uganianie się za drobnicą i wali w normalnie kąski. PozdrawiamMZgodzę się z Tobà, ale warunkiem jest normalna populacja drapieżnika w danym akwenie, a co za tym idzie konkurencja pokarmowa skłaniajàca drapieżniki do atakowania wszelkich możliwych ofiar pojawiajàcych się w ich polu żerowania. W PL o takie akweny baaaardzo trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Melek, mam pytanie. Jakbym już stanął w kolejce do Twoich wyrobów, odczekał dwa trzy lata to jakim kijkiem bym ogarnął piranię w spinie ? Tak orientacyjnie pytam, nie o firmę a ciężary wyrzutowe, długość ewentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Waga Piranii to okolice 105g. Ja spinninguje kijem Beast Master 2,4m do 50g. Ale ja jestem inny Ciężko powiedzieć jakim kijem prawdę mówiąc. Każdy lubi co innego wiec na prawdę ciężko mi powiedzieć co by było najlepsze dla Ciebie.Nie wiem czy jestes fanem multików, czy stałoszpulowców itp. Co do czasu oczekiwania to się on wyyyyyyyyyydłużył wczoraj.Tylko wczoraj dostałem zamówień prawie na 50szt :o PozdrawiamM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Zdecydowanie stałoszpulowce. Mi się nie spieszy wiec i wstrzymam się na tą chwile z zamówieniem. A kijek mam identyczny więc może i mi kiedyś podpasuje pirania do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Tylko wczoraj dostałem zamówień prawie na 50szt :o PozdrawiamMMalek to kiedy się zwalniasz z roboty ??? tak na 50 sztuk zamówień codziennie i można pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Malek to kiedy się zwalniasz z roboty ??? tak na 50 sztuk zamówień codziennie i można pracować. A gdzie będzie robił woblery jak się zwolni z pracy ?? Edytowane 13 Lutego 2015 przez tebe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Haha, spadówywać Nikt się zwalniać nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Heh wielokrotnie już pisałem. Przynęta wielkości piranii to jest kąsek dla byle 50-taka.Ludzie w PL przesadzają, a że za duże, a Panie takich ryb u nas nie ma.Prawda jest taka, że jakby połowa z Was zaczęła łowić na przynęty normalnych rozmiarów (a nie jakies 6-10cm) to byście zobaczyli, że jednak ryby są.Po prostu szczupak często (nie zawsze) ma w nosie uganianie się za drobnicą i wali w normalnie kąski. PozdrawiamMco do wielkości to się zgadza ale w naszych wodach jest średnio z dużymi rybami, a drobnicy i skarłowaciałej ryby w piguły więc stąd się to bierze. ja wiele razy łowiłem na takie powiedzmy normalne przynęty i co, na 13 czy 15cm okonie brały najczęściej szczupaczki 40-45cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 co do wielkości to się zgadza ale w naszych wodach jest średnio z dużymi rybami, a drobnicy i skarłowaciałej ryby w piguły więc stąd się to bierze. ja wiele razy łowiłem na takie powiedzmy normalne przynęty i co, na 13 czy 15cm okonie brały najczęściej szczupaczki 40-45cm15 cm to przynęta co najwyżej średnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Korpus Piranii ma dokładnie 15,5cm + oczka na linkę i kotwice. Prawdę mówiąc nie wiem jak się powinno określać długość przynęty, czy z oczkami czy bez. Arctic char prawie na ukończeniu. Jeszcze kropy i płetwy i w lakier. Zdjęcie niestety nie oddaje kolorów w 100%. PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Wobek pomalowany pieknie , ale pazurka już Ci sie niechcialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 No super malowanie .Ale tych paluchów to ci nie zazdroszczę szorowania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Krwawiące płocie M 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Chyba ogniste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Krwawiące i ogniste bo najedzone ostrej chilli ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi