Marceli Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 No dajesz do pieca z tymi Jerkami naprawdę super ci wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dziękuję za odpowiedź . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Po raz pierwszy malowana Pirania na kolor Brown Trout. Wygląda super extra ale niestety przy słabym oświetleniu zdjęcia nie oddają rzeczywistego wyglądu PozdrawiamM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Po raz pierwszy malowana Pirania na kolor Brown Trout. Wygląda super extra ale niestety przy słabym oświetleniu zdjęcia nie oddają rzeczywistego wyglądu 01 (6).jpg01 (8).jpg01 (12).jpg PozdrawiamMDali się chowa - Wielkie Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Maciek, od czego Ci tak łapy zsiniały? Pracownię na Syberię przeniosłeś? Zrób zdjęcia z lepszym światłem. Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Januszu w Irlandii mogę czekać kilka tyg na odrobinę słońca czort wie kiedy się pojawi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Troszkę z innej beczki Wybrałem się dzisiaj po raz pierwszy na białoryb ze spinem i muszkami, które zakupiłem ostatnio na expo.Udało mi się nawet wydłubać z 7-8 ryb no i spadły mi 2. Jedna taka z 6cm a druga ponad kg!! W drugim czy trzecim rzucie po dotarciu na miejsce miałem "atomowe" branie, którego się absolutnie nie spodziewałem i starym nawykiem zaciąłem tak, że musiałem przynęte odzyskiwać z drzewa za plecami Tylko jedna z posiadanych przeze mnie przynęt dało się jako tako rzucić. Niestety nie miałem możliwości dorzucić do największych ryb stojących po 2 stronie kanału. Ryby złapane na tego żółto-białego robaczka zacinałem na oko gdyż absolutnie nic nie czułem tylko je widziałem w krystalicznie czystej wodzie. Ta przynęta podana w stanowisko z rybami od razu prowokowała je do brania, niestety ona prawie nie ważyła i rzucałem tym max 3m od brzegu kanału :/ Na nią też miałem tą kilówkę. Wyglądało to bardzo ciekawie, przynęta wpadła do wody a płoc z odległości ok 1,5m płynęła do niej i bez zastanowienia przywaliła prawie jak szczupak hehe Czucie przynęt było zerowe, ale wiem, że jakbym miał dobrze skompletowany zestaw i dobrane przynęty to mogła by być jazda PozdrawiamM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Wykazałeś się Maćku sporą cywilną odwagą - otwarcie przyznać się, do łowienia na mikro przynęty... Są na forum tacy, którzy za podobne wędkowanie gotowi są ręki nie podać, albo i obsobaczyć Ale wędkowanie jest fajne i zazdroszczę Ci zabawy Powodzenia w kompletowaniu UL i wędkowania na to. Wędkarstwo, w tym spinning, nie zaczyna się i nie kończy na jerkach 15+. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Wykazałeś się Maćku sporą cywilną odwagą - otwarcie przyznać się, do łowienia na mikro przynęty... Są na forum tacy, którzy za podobne wędkowanie gotowi są ręki nie podać, albo i obsobaczyć Ale wędkowanie jest fajne i zazdroszczę Ci zabawy Powodzenia w kompletowaniu UL i wędkowania na to. Wędkarstwo, w tym spinning, nie zaczyna się i nie kończy na jerkach 15+. Janusz, Nie zalamuj mnie i ty, czytaj ze zrozumieniem i wyciagaj wlasciwe wnioski z postow roznych ludziow jak ja Pozdrawiam, Bujo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Bujo kochany, nie Ciebie miałem na myśli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Po raz pierwszy Pirania Nemo To może być to PozdrawiamM 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Pirania Nemo ale paskudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Po raz pierwszy Pirania Nemo To może być to P1070606.JPGP1070608.JPG PozdrawiamMNa białoryb? Super malowanko i estetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Z białej ryby to może w to jakiś tarpon uderzyć czy cuś bo inne białe raczej nie rozdziawia tak japy żeby kotwice zmieścić Oczojebny róż to jeden z lepszych kolorów na szczupaki. I to nie są tylko moje spostrzeżenia a wielu znajomych szczupakowców. PozdrawiamM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Róż w pudełku musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 kolor bdb, ale nie róż ino magenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Wykazałeś się Maćku sporą cywilną odwagą - otwarcie przyznać się, do łowienia na mikro przynęty... Są na forum tacy, którzy za podobne wędkowanie gotowi są ręki nie podać, albo i obsobaczyć Ale wędkowanie jest fajne i zazdroszczę Ci zabawy Powodzenia w kompletowaniu UL i wędkowania na to. Wędkarstwo, w tym spinning, nie zaczyna się i nie kończy na jerkach 15+.A dlaczego to trzeba się wykazać cywilną odwagą przyznając się do łowienia na małe przynęty ? Czyżby ktoś piętnował taką metodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Magenta srenta róż i tyle Panowie proszę mi się tutaj nie kłócić. To jest miejsce na ochy achy a nie jakieś tam kłótnie PozdrawiamM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Och i Ach... Dobra robota kolego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 No i tak już lepiej Panie godski Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 oh ah 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ach, och... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Miejsce na wazelinę jest w drogerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Po raz pierwszy Pirania Nemo To może być to P1070606.JPGP1070608.JPG PozdrawiamMTo taki...Pedaluch v2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Nazwa pedaluch jest niepoprawna politycznie niech będzie nemo :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi