andre99 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Jaki spinning uzywasz na micro jiga na te płotki,grammature parametry mozesz napisać no i ile gram te przynęty muchowe mają ? czy one taz są na główkach ołowianych? ? Edytowane 1 Marca 2015 przez andre99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Andre zerknij do tego tematu bo tu znajdziesz większość informacji, zdjęcia itp. http://jerkbait.pl/topic/29825-%C5%82owienie-bia%C5%82orybu-na-spinning/?view=getnewpost Ja nie mam jeszcze dobranego zestawu. Lowilem tym co miałem czyli kijek Sonik 1-5g 2,13m. Przynęty to muszki kupione na targach kręcone pod muchowke wiec waga bardzo mała. Najcięższe to 0,3g. Nie mogłem tym komfortowo rzucać i nie dorzucilem do stanowisk z rybami. Zamówiłem juz u forumowego kolegi 40 micro jigow wiec wtedy dobiorę się im do ogonow Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dzięki za ten adres a tu gość fajne krasnopióry łapie na micro jig na wiśle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Kilka zdjętych właśnie z suszarki. Jeden rainbow dla niejakiego milupa? Czy jak mu tam było Własnie siadam do malowania płoci i okoni. Trzeba potestować nowe aero Dziś malujemy do upadłego dosłownie rano skończyłem nockę więc nie wiem na którym etapie padnę haha.Kiedyś zasnąłem podczas malowania i igłę z aero wbiłem w biurko PozdrawiamM Edytowane 1 Marca 2015 przez Melanzyk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Swietne bezsterowce a te rózowe agresywne sprawdzają sie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Według mnie róż, czy jak kto woli magenta srenta to jest kolor, który każdy szczupakowiec powienien mieć w swoim pudle. A z tym czy się sprawdza to już kwestia indywidualna. Trzeba mieć wiarę w przynętę i połowisz mam kumpla, który tak pokochał różowe przynęty, że zakupił spraya i przemalował wiele firmowych przynęt na róż Ja osobiście bardzo lubię różowe wabiki PozdrawiamM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Taka partyjka się właśnie lakieruje Między innymi dla koleji jbk coś tam dla kolegów ezehiela oraz jamesty Zdjęcie słabe bo z telefonu. PozdrawiamM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 No Melek picus glancus ;] mam nadzieje ze tez kiedys sie doczekam ;P daj znac jak z tą żywicą ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Doczekasz doczekasz Na dniach będę się zabierał za szczupakowe kolory bo mam do zrobienia sporo przynęt w tej kolorystyce i kilka do przemalowania. Kilka dni wolnego przede mną wiec myślę że dam radę. Plan na jutro/dzisiaj to rozesłać jakieś 25+ przynęt i jutro na 100% musze dokończyć płoc bo czas ucieka niebłaganie. Rano będę rozsyłał zapytania o adresy. Niestety cholerna pogoda w Irlandii zbzikowała i non stop pada deszcz ze śniegiem naprzemiennie a ja potrzebuję się rozstawic ze sprzętem do topnienia ołowiu bo ciężarów brak Pozdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Niestety cholerna pogoda w Irlandii zbzikowała i non stop pada deszcz ze śniegiem naprzemiennie a ja potrzebuję się rozstawic ze sprzętem do topnienia ołowiu bo ciężarów brak PozdrMZnam ten ból .... pamiętam jak mieszkałem na wyspie to przez prawie dwa miechy słońca nie widziałem(jak świeciło to w robocie siedziałem) Niby tylko słońce, ale jak jego widok po takim czasie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Set nr 1 jest w drodze do Irl Północnej do nowego właściciela. Set nr 2 to cześć zamówienia dla kolegi jbk, która by była w drodze do Włoch gdybyśmy nie zapomnieli o małym szczególe, nie mam adresu (o dziwo wysłanie paczki na 2 części jest tańsze). PozdrawiamMelek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Melek pamiętaj o jednej srebrnej piranii dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Pamiętam juz jest w drodze ;-)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No to fajnie bo miejsce w pudełku już czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Melek poszedł PW troszkę spóźniony ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 A więc tak. Płocia już ostatnie szlify i będzie kąpiel w silikonie. Niestety firma kurierska dała ciała i nie będę miał dzisiaj silikonu, będzie w poniedziałek. Ehh. Właśnie robię płetwę grzbietową. Przez weekend w robocie na spokojnie popracuje nad oczami i koniec. Każda łuska przeszlifowana papierem gradacji 400. Linia boczna zaprojektowana na etapie robienia łusek, żeby każde cięcie było dokładnie po środku i zeby tworzyło to spójną całość. Mam nadzieję, że się podoba!PozdrawiamM 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Super ! Solidna robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Łączenia są wystrugane z jednego kawałka drewna czy doklejałeś wycięte wałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 no dałeś popis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Łączenia są wystrugane z jednego kawałka drewna czy doklejałeś wycięte wałki? Doklejalem wycięte wałki. Takim spodobem można dokładniej zrobić wewnętrze wgłebienia. Rzeźbiąc z jednego kawałka nie ma szans na idealne wykończenie o jakie mi tu chodziło. Jest to wzrór pod formę więc doklejanki nie przeszkadzają PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Płoć - Och! Ah! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Doklejalem wycięte wałki. Takim spodobem można dokładniej zrobić wewnętrze wgłebienia. Rzeźbiąc z jednego kawałka nie ma szans na idealne wykończenie o jakie mi tu chodziło. Jest to wzrór pod formę więc doklejanki nie przeszkadzają PozdrM Super pomysł z tymi wałkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Doklejalem wycięte wałki. Takim spodobem można dokładniej zrobić wewnętrze wgłebienia. Rzeźbiąc z jednego kawałka nie ma szans na idealne wykończenie o jakie mi tu chodziło. Jest to wzrór pod formę więc doklejanki nie przeszkadzają PozdrM Widziałem na youtube jak gość robił właśnie doklejanki z wałków ale nie pod formę tylko takimi przynętami łowił. Zastanowiło mnie jak jest z wytrzymałością takiego połączenia. Twoim zdaniem mogło by się sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Drewniany swimbait z takim rodzajem łączeń zdecydowanie nie (i tu nie chodzi nawet o doklejane wałki). Nie ma możliwości odpowiedniego zabezpieczenia otworu na bolec łączący 2 elementy.A jak wiadomo drewno + woda + czas = złe połączenie. PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Miodna ta płotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi