Melanzyk Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 O cholera, chyba właśnie skończyłem płoć i co ja teraz będę robił? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Leszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) A więc tak. Płocia już ostatnie szlify i będzie kąpiel w silikonie. Niestety firma kurierska dała ciała i nie będę miał dzisiaj silikonu, będzie w poniedziałek. Ehh. Właśnie robię płetwę grzbietową. Przez weekend w robocie na spokojnie popracuje nad oczami i koniec. Każda łuska przeszlifowana papierem gradacji 400. Linia boczna zaprojektowana na etapie robienia łusek, żeby każde cięcie było dokładnie po środku i zeby tworzyło to spójną całość. P1070673.JPG Mam nadzieję, że się podoba!PozdrawiamMNo Panie prawdziwa lurebuildingowa robota. Szacun Edytowane 8 Marca 2015 przez spinnerman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 O cholera, chyba właśnie skończyłem płoć i co ja teraz będę robił? M Lina,karasia,wzdręgę, a może idź na ryby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Sam se idź. Ja idę spać właśnie. Tak pizga złem ze samochodem strach wyjeżdżać... Ehhh ta pogoda:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jaka ? piękna i słoneczna jak w pełni wiosny ale u nas jest pogoda a u Ciebie są ryby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Melo chciał bym sobie w ulewie metrówki potargać, a nie w słońcu mieszać wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 O cholera, chyba właśnie skończyłem płoć i co ja teraz będę robił? M zbuduj mi zamowione jerki, ja sie nie pogniewam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 muszę powiedzieć, że widziałem dwa jerki @Melanżyka u Bujo, nawet trochę sobie porzucałem nimi - coś tonącego malowane na leszczyka - wyglądają na kawał naprawdę solidnej roboty I da się też nimi w wodzie trochę "pofikać" , fajnie że ktoś robi przynęty w większym gabarycie powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 muszę powiedzieć, że widziałem dwa jerki @Melanżyka u Bujo, nawet trochę sobie porzucałem nimi - coś tonącego malowane na leszczyka - wyglądają na kawał naprawdę solidnej roboty I da się też nimi w wodzie trochę "pofikać" , fajnie że ktoś robi przynęty w większym gabarycie powodzenia ! Friko nie dziob, kolejka jest długa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 No i takie komentarze mi się podobają proszę o więcej ochòw achòw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 proszę o więcej ochòw achòw Tych już masz wystarczająco tu na forum . Wszystkie dodatkowe zapewne może zagwarantować żona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Dziś na warsztacie seryjka 15mm oczu 3d. Właśnie się smażą.W końcu doszedłem do etapu, że 100% oczu wychodzi idealnie. Zero pęcherzyków powietrza! Wczoraj złapałem swoją najmniejszą rybę spinningową HAHA PozdrawiamM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 oczy wymiatają bez wątpienia najlepsze na jerku. Do pokrywania używasz encirotexu? Z czego robisz podkład, że się tak pięknie mienią, to jakaś folia holograficzna czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) oczy wymiatają bez wątpienia najlepsze na jerku. Do pokrywania używasz encirotexu? Z czego robisz podkład, że się tak pięknie mienią, to jakaś folia holograficzna czy co? PozdrawiamM Edytowane 11 Marca 2015 przez Melanzyk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Pirania doszła. W realu wygląda świetnie. Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) I ja dziś odebrałem częśc zamówionych jerków. Warto było czekać Edytowane 11 Marca 2015 przez jbk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam Melanzyk i wszystkich! Gdzie ja byłem jak mnie nie było!? Piękne jerkusy, niebawem złożę zamówienie po jakieś PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Gdzie byłeś? Nie wiem Co do zamówienia to nie wiem czy na maj się wyrobię :/ Aż się boję pomyśleć co będzie jak ludzie zaczną łowić ryby po otwarciu sezonu. Chyba będzie trzeba internet odłączyć PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Zatrudnij ludzi, przeszkol i na wakacje a jerki same będą się robiły;pPzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 PozdrawiamMPiękne te jerki. Wygląd i forma wskazuje, że z pewnością łowne. Pokazywałem ten wątek kilku kolegom z poza forum i także są zainteresowani nabyciem kilku sztuk na szwedzkie zębacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Tak piękne, że lepiej poniżej 50 Lb w lince lepiej nie schodzić. Bródka zawsze może się trafić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Dlatego uzywam normalne krecioly Kiedys dawno temu kupilem casta, ale po odstrzeleniu 5 sliderow 12-tek na jednej wyprawie stwierdzilem ze trzeba sie tego pozbyc Od tamtej pory jestem szczesliwym uzytkownikiem tylko staloszpulowców no i nie przypominam sobie zebym stracil jakakolwiek przynete przy zarzucie PozdrawiamM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Dlatego uzywam normalne krecioly Kiedys dawno temu kupilem casta, ale po odstrzeleniu 5 sliderow 12-tek na jednej wyprawie stwierdzilem ze trzeba sie tego pozbyc Od tamtej pory jestem szczesliwym uzytkownikiem tylko staloszpulowców no i nie przypominam sobie zebym stracil jakakolwiek przynete przy zarzucie PozdrawiamMw szczególności jak chce się daleko posłać jerka, raz pojechałem towarzysko połazić z kumplem co nie łowi - jak poszły mi 2 w wodę, a poszłyyyyy ze 100m , zapytał: ile ? ja: 60złzostałem zabity śmiechem, że szybko mi się portfel kurczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi