Bujo Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wykasujcie nazwe rzeki bo za chwile bedzie najazd takich co rybce nie przepuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wykasujcie nazwe rzeki bo za chwile bedzie najazd takich co rybce nie przepuszcza no flajowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Januszu nie wiem czy jest czego zazdraszczać. Ta rzeka to jest opcja na szybko. Po robocie, przed robota, ewentualnie na przerwie około 5 nad ranem jak deszcz zaczął podpadywać w nocy. Zdjęcia są tak robione, żeby nie było widać jakie to jest śmietnisko. Aż szkoda tych ryb tam... Na zdjęciu z holu widać trochę syfu na krzakach itp. A tutaj poniżej jak to wygląda z tej "lepszej" strony... P1070746.JPGP1070747.JPGP1070748.JPGP1070749.JPG Dalej mi zazdraszczasz? Pozdrawiam Tylko Polacy mogli taki syf zrobić !!Widzę na zdjęciu papierek od Grześka Jak u siory w Carlow byłem to jedyne śmieci na Barrow to były paczki po LM-ach i worki od polskiej zanęty !! buractwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Tylko Polacy mogli taki syf zrobić !!Widzę na zdjęciu papierek od Grześka Jak u siory w Carlow byłem to jedyne śmieci na Barrow to były paczki po LM-ach i worki od polskiej zanęty !! buractwoMelek nigdy bym Cię o to nie posądzał :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wszedzie gdzie podrozuje mozna poznac ze nasi tu juz byli, slynne puszki po Tyskim czy innym piwsku to podstawa by pokazac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Tylko Polacy mogli taki syf zrobić !!Widzę na zdjęciu papierek od Grześka Jak u siory w Carlow byłem to jedyne śmieci na Barrow to były paczki po LM-ach i worki od polskiej zanęty !! buractwo Gofer muszę Cie zmartwić! To nie Polacy i to nie jest Grzesiek (sam przez chwilę tak myślałem). To Irladczycy tak syfią, a dokładniej ta "gorsza" ich część. 2 dni wcześniej było otwarcie rzeki, było też ich święto narodowe co jak nazywają kolesie ode mnie z pracy jest "narodowym dniem chlania do upadłego". Nad rzekę przybywa tabuny meneli, którzy z rana meldują się tam ze zgrzewkami ciderów itp. Nie ma gdzie kija wcisnąć a wszędzie porozstawiane wędki (nawet widziałem surfcastingowe) z robalami. Oczywiście najważniejsze jest chlanie więc często się zdarza, że trzeba i 15cm pstrąga pokroić żeby wydostać haczyk. Kiedyś poprosiłem kolesia żeby mi trzasnął fotkę. W tym czasie inny mi kroił wędkę, ale się w porę zorientowałem. Edyt: zapomniałem, że widziałem nawet łowienie obrótówką stacjonarnie? Zarzut w nurt i postawienie obrótówki na podprórce to nic nadzwyczajnego Melek nigdy bym Cię o to nie posądzał :D Nie rozumie? Wszedzie gdzie podrozuje mozna poznac ze nasi tu juz byli, slynne puszki po Tyskim czy innym piwsku to podstawa by pokazac Bujo nie do końca jest tak. Często Tyskie jest najtańsze w sklepie i dużo Irlandczyków je pije z tego własnie powodu. Kiedyś w prarku widziałem jak na mostku stało kilku młodziaków i pili właśnie Tyskacze, jak wracałem ich nie było, zostały tylko puszki i śmieci. Jak myślisz kto został posądzony i śmiecenie? PozdrawiamM Edytowane 20 Marca 2015 przez Melanzyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Dzisiaj większość dnia poświęciłem projektowi Płoć! Pierwsze kilka odlewów mam już za sobą i krótkie testy nad wodą. Poniżej krótki filmik z pracą prototyopu. Dobrze go pomalować, wprowadzić niewielkie poprawki i będzie dobrze myślę! https://www.youtube.com/watch?v=bVcppLBag2Y PozdrawiamMelek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 ooooo... moja płoteczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Dzięki za stanięcie w obronie rodaków. Niesłusznie posądzonych i palcem wskazanych. To niestety jest bardzo powszechne zjawisko - takie samobiczowanie i wskazywanie kozła ofiarnego. To, że nasz rząd o nas nie dba to nie jest powód, by go naśladować. Nie każdy śmietnik, butelka po "Tyskim" czy obcięty rybi łeb jest świadectwem bytności Polaka. A godząc się, wręcz powtarzając banialuki o naszych wadach jako narodu, sami legitymizujemy takie poglądy. Najwyższy czas powiedzieć - dość! Przestać rzucać oskarżenia. Ja śmieci z nad wody zabieram, segreguję je i jestem Polakiem. I chyba wszyscy moi znajomi tek robią. Wypraszam więc sobie, by rodakom (więc i mnie) imputować różne złe uczynki - menele, złodzieje, bandyci - są wszędzie. Nie jesteśmy święci, ale kto jest? Czekam na testy odlewu płoci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ustawiam się w kolejce do Płoci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Panowie, Niekoniecznie chodzilo mi o tereny UK czy Ire ale w takiej Szwecji Tyskiego czy Zubra nie ma w zadnym sklepie wiec ktos musial przywiesc, jak dodac, ze to jedyne puszki jakie mozna znalesc to jest tylko jedna odpowiedz no chyba ze jakis Szwed byl w Polsce, kupil troche puszek, powiozl w czort na polnoc i zasmiecil wbrew wszystkim by obwinic biednych Polakow :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Ale ładnie chodzi na boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jako że dziś pierwszy dzień wiosny to jedziemy kolorowo ! Przynęty dla kolegi jbk i Bujo aaa no i jeden niebieski dla mnie Przypomniałem sobie ostatnio, że kiedyś niebieski kolor był dla mnie kolorem nr 1. Jak mogłem o tym zapomnieć? Od razu po tym urodziło mi się w głowie coś takiego. Zdjęcie niestety wygląda słabo. Spadam lakierować PozdrawiamMelek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 co to za bicik z tego filmiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nie wiem co to za bit podpowiedź nr 1 jaką dał mi Youtube Jakby ktoś chciał wystartowałem konkurs na Facebooku - https://www.facebook.com/melhandmadeluresZapraszam, może a nóż widelec komuś z jerka się poszczęści PozdrawiamM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Może los się uśmiechnie, poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Może los się uśmiechnie, poszło Maszyną losującą będzie Franek, więc jakbyś go czymś przekupił haha A tek serio jak zobaczyłem Twój wpis jako ostatni pomyślałem, o ho może takie zaproszenie do fejsa jest niezgodne z regulaminem?Będzie ostrzezenie jak nic PozdroM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Twórczość warto promować zwłaszcza na tak wysokim poziomie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Też spróbuję szczęścia Przynęta w sam raz do gablotki rękodzieł Pozdrawiam, Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nie wiem co to za bit podpowiedź nr 1 jaką dał mi Youtube kozacki bicik jeszcze lepsze wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Przynęty dla kolegi jbk i Bujo aaa no i jeden niebieski dla mnie P1070812.JPG A @Bujo Michał czym TO będzie podawać - switch-em? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishingMEN Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Miazga tylko postawić w gablotę a to, że łowią ryby to już tylko dodatek.Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nie wiem co to za bit podpowiedź nr 1 jaką dał mi Youtube Jakby ktoś chciał wystartowałem konkurs na Facebooku - https://www.facebook.com/melhandmadeluresZapraszam, może a nóż widelec komuś z jerka się poszczęści lure giveaway.jpg PozdrawiamMWchodze w to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 A @Bujo Michał czym TO będzie podawać - switch-em? Niejaki @Bujo ma super wedke do takich przynet, piranie lataja az milo, dostac juz nie idzie ( CD Taiaha 2.60 25 lbs opisana do 60 gram ale te 100 pare to dla niej zaden problem) a szkoda , na duzo wiekszy rozmiar musi cos dokupic w 2 czesciach, pewnie Talona jakiegos Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Też ustawię się w kolejce po plotkę albo i dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi