Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Maćku musiałem :D

Przeleciałem Twój wątek od 1 strony :)

Co się stało z tą ukleją dla krystiana ? :D ślad się urwał :D

post-49629-0-77632200-1406240264.jpg

a co z tą ukleją ? :D

post-49629-0-55402700-1389701275.jpg

Przy okazji odświeżyłem sobie wiele ciekawych rzeczy  ! :)

a tak przy okazji żywica jaką żywicą odlewasz ? :) ja przetestowałem jakiegoś RenCasta i sam jerk 15cm waży już 50g :D

dodaj do RenCasta mikrobalonu i będzie lżejszy :) 

• Like 1

Przedostaniej nocy a w zasadzie to już wczoraj nad ranem siedząc w pracy pooglądałem na YT 6 odcinków Fly vs Jerk jeden po drugim! Wracając do domu po pracy byłem tak najarany na szczupaki, że nie było szans żebym się nie wybrał połowić (nie łowiłem już z 6-7tygodni)! Niestety idą święta, więc spędziłem ze 3h jeżdząc robiąc zakupy świąteczne. Po powrocie z zakupów przygotowałem nową sondę na pierwsze łowienie, zapakowałem ponton do samochodu i jazda nad wodę na, której zameldowałem się dopiero po godz 16 :unsure: trochę czasu zajęło zanim zamocowałem sondę i przetwornik do pontonu ale w końcu byłem gotowy do łowienia!

Na miejscu od razu zameldowały się szczupaczki. Przez pierwsze 30 min łowienia złowiłem 4 maluszki 50-60cm. Pierwszy na Piranię, reszta na Trouta. Miałem też kilka nie trafionych ataków w tym jeden szczupak ok 85cm zaatakował wyjmowanego z wody Trouta a jeden fajniejszy odprowadził. Czułem się jak chłopaki na filmie. Po tych 30min  wiatr całkowicie ustał i ryby zapadły się pod ziemię.

post-49629-0-92240000-1428059700_thumb.jpgpost-49629-0-13358000-1428059711_thumb.jpgpost-49629-0-16900800-1428059721_thumb.jpg

Popływałem jeszcze chwilę testując nową sondę i po 3h łowienia udałem się do domu :ph34r:

Pozdr

M

• Like 11

Maciek, a moje ;)

U Ciebie sprawa ma się troszkę gorzej :(

Twoje są już w drodze razem z konkursowym szczupakiem! :ph34r:

Zaraz zaklikam na priv :)

EDIT:

Mateuszu napisz co byś chciał i pomyślimy. Niedługo kończę zamówienia i poźniej już tylko szczupaki, szczupaki, szczupaki!

Pozdrawiam

M

Edytowane przez Melanzyk

No cholera adamek sorry :wacko:

Wczoraj dostałem zaproszenie na Musky hehe. Ziomek pokazał mi kanał na YouTube kolegi z którym łowi. Jak przejzałem kilka filmów wypadły mi chyba pozostałości włosów na głowie.... mówił że łowią kilka ryb przekraczających 140cm rocznie... Sezon mają od czerwca do grudnia...

Masakra :blink:

M

• Like 6

Musky to jest coś co za kilka lat odhaczę na pewno!!

Tymczasem tutaj nasze musky :P

post-49629-0-58953200-1428430442_thumb.jpgpost-49629-0-48891800-1428430450_thumb.jpgpost-49629-0-61612000-1428430460_thumb.jpg

Kuźwa jak ja już bym chciał wrzucić zdjęcia konkursowego szczupaka!

Jutro testy na zwierzętach nowego modelu! Pewnie będzie słabo bo ma być tafla i żar z nieba ale jadę, nie wysiedzę w domu!

Niedługo będę robił koszulki, bluzy i czapki z nowym logiem B) będzie ktoś zainteresowany? :ph34r:

Pozdrawiam

M

• Like 6

Musky to jest coś co za kilka lat odhaczę na pewno!!

Tymczasem tutaj nasze musky :P

attachicon.gifP1070939.JPGattachicon.gifP1070942.JPGattachicon.gifP1070943.JPG

Kuźwa jak ja już bym chciał wrzucić zdjęcia konkursowego szczupaka!

Jutro testy na zwierzętach nowego modelu! Pewnie będzie słabo bo ma być tafla i żar z nieba ale jadę, nie wysiedzę w domu!

Niedługo będę robił koszulki, bluzy i czapki z nowym logiem B) będzie ktoś zainteresowany? :ph34r:

Pozdrawiam

M

Nie wrzucaj, niech czeka nas niespodzianka, choć ja najszybciej ją zobaczę :D

Fajne gadżety zawsze chętnie przygarnę ;)