Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Przez najbliższe 2 tyg pewnie nie będzie mnie wcale w wątku. Maj zbliża się nie ubłaganie. Muszę zrobić ponad 40 przynęt do niedzieli więc najbliższy okres dla mnie bedzie wyglądał następująco -> praca -> przynęty -> troszkę spania -> przynęty -> praca -> przynęty -> troszkę spania itd.

Właśnie jadę przynęty dla --> pitt --> ezehiel --> Gofer2005 --> jbk --> Sebo0707 --> TomaszGD --> Kogut --> i jak zdążę to MateuszDDZ. Mam nadzieję, że nikogo nie pominałem.

Tak będzie wyglądalo moje życie przez najbliższe dni! Takie pierdolnik  :ph34r:

post-49629-0-67742500-1429012828_thumb.jpgpost-49629-0-18542700-1429012832_thumb.jpg

A więc teraz

post-49629-0-14415400-1429012833_thumb.gif

A później 7dni szczupakowania z ----> @slider@ & RUDI75 <-----

YEAH !!!

Pozdr       

-----> Melek <------

• Like 7

Już myślałem, że o mnie zapomniałeś ;).

Malowanko masakra!

Nie zapomniałem. Skończył bym dawno ale skończył mi się żółty transparent z Createxa (ten zolty nadaje cala magie przynecie, próbowałem 3 inne i lipa) i czekałem na paczkę z Allegro. Święta + Poczta Polska + wysyłka międzynarodowa = prawie 3 tyg czekania :/

Ostatnie krople tej farbki trzymałem na konkursowego szczupaka i to bym jeszcze troszkę tam psiknal.

Pozdrawiam

Melek

Witam.

Przez najbliższe 2 tyg pewnie nie będzie mnie wcale w wątku. Maj zbliża się nie ubłaganie. Muszę zrobić ponad 40 przynęt do niedzieli więc najbliższy okres dla mnie bedzie wyglądał następująco -> praca -> przynęty -> troszkę spania -> przynęty -> praca -> przynęty -> troszkę spania itd.

Właśnie jadę przynęty dla --> pitt --> ezehiel --> Gofer2005 --> jbk --> Sebo0707 --> TomaszGD --> Kogut --> i jak zdążę to MateuszDDZ. Mam nadzieję, że nikogo nie pominałem.

Ale ze mnie pała :D przecież w robocie cos trzeba robić, więć nie będziecie mieli ode mnie urlopu. Ha!

Pierwszy projekt czapeczki. Mnie się średnio podoba ten kolor ale ma już on kilku zwolenników.

post-49629-0-07380800-1429049937_thumb.jpg

Logo będzie haftowane.

Na pewno będzie ten kolor. Wybiorę jeszcze jakieś ciekawe i zrobię na próbę, żeby zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości :)

post-49629-0-19992600-1429050370_thumb.jpg

Pozdr

M

• Like 5