milupa Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Co do czapek to naprawdę ciężko znaleźć dobre jakościowo, a jak już to właśnie jest problem z ilością.Jak szukałem czapek żeby zrobić forumowe, to te które były fajne były do wzięcia od 1000 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ty to przynajmniej możesz pójść i pomacać coś. Ja kupuję w ciemno przez neta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam. Przez najbliższe 2 tyg pewnie nie będzie mnie wcale w wątku. Maj zbliża się nie ubłaganie. Muszę zrobić ponad 40 przynęt do niedzieli więc najbliższy okres dla mnie bedzie wyglądał następująco -> praca -> przynęty -> troszkę spania -> przynęty -> praca -> przynęty -> troszkę spania itd. Właśnie jadę przynęty dla --> pitt --> ezehiel --> Gofer2005 --> jbk --> Sebo0707 --> TomaszGD --> Kogut --> i jak zdążę to MateuszDDZ. Mam nadzieję, że nikogo nie pominałem. Tak będzie wyglądalo moje życie przez najbliższe dni! Takie pierdolnik A więc teraz A później 7dni szczupakowania z ----> @slider@ & RUDI75 <-----YEAH !!! Pozdr -----> Melek <------ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Hej, Czyli moje juz wyslane? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Hej, Czyli moje juz wyslane? Bujo Ostatni Pike Fluo dosycha na suszarce. Jutro wylecą Edit: Ty lepiej swojego pajka pokazuj! Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Melanzyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Big bandit M 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 No to już przegrałem z tym malowaniem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Poczekaj na rzeźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Już myślałem, że o mnie zapomniałeś .Malowanko masakra! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Już myślałem, że o mnie zapomniałeś .Malowanko masakra!Nie zapomniałem. Skończył bym dawno ale skończył mi się żółty transparent z Createxa (ten zolty nadaje cala magie przynecie, próbowałem 3 inne i lipa) i czekałem na paczkę z Allegro. Święta + Poczta Polska + wysyłka międzynarodowa = prawie 3 tyg czekania :/ Ostatnie krople tej farbki trzymałem na konkursowego szczupaka i to bym jeszcze troszkę tam psiknal. PozdrawiamMelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam. Przez najbliższe 2 tyg pewnie nie będzie mnie wcale w wątku. Maj zbliża się nie ubłaganie. Muszę zrobić ponad 40 przynęt do niedzieli więc najbliższy okres dla mnie bedzie wyglądał następująco -> praca -> przynęty -> troszkę spania -> przynęty -> praca -> przynęty -> troszkę spania itd. Właśnie jadę przynęty dla --> pitt --> ezehiel --> Gofer2005 --> jbk --> Sebo0707 --> TomaszGD --> Kogut --> i jak zdążę to MateuszDDZ. Mam nadzieję, że nikogo nie pominałem. Ale ze mnie pała przecież w robocie cos trzeba robić, więć nie będziecie mieli ode mnie urlopu. Ha! Pierwszy projekt czapeczki. Mnie się średnio podoba ten kolor ale ma już on kilku zwolenników. Logo będzie haftowane. Na pewno będzie ten kolor. Wybiorę jeszcze jakieś ciekawe i zrobię na próbę, żeby zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości PozdrM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Znalazłem, Ci lepszą. Już nie musisz szukać 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 O elo melo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Melo te daszki to takie dla HipHopPunkoRycerzy trochę nie mają zwykłych co można sobie zagiąć ? Kolor jednakowy jasno oliwkowo szary np hehe Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Gofer2005 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Gofer fajne! Tylko ten biały podkład Edit: to jest kolor którego szukałem Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Popieram Gofer z tym "HipHopPunkoRycerzy " :-D klasyczny zagiety daszek robił by robotę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Maciej , blaszki wczoraj o 8 rano wysłałem do Ciebie , napisz mi jak dojdą . Oczywiście liczę na zdjęcia z rybkami które połakomią się na którąkolwiek z nich . Zdjęcia oczywiście do mojego tematu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Mojego żółtka też spakuj do pudła na ten siedmiodniowy maraton! nie musisz nim machać, wystarczy, że się chociaż przewietrzy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Dzięki Pawle. Czekam z niecierpliwością. Żółtek odkąd go mam siedzi w przegródce z Piraniami. Aż dziw, że go jeszcze nie wszamały Ostatnio z kumplem na zmiane nim łowiliśmy Strzała! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zestaw Goferowy zaraz na pocztę. Zdjęcie nr 2 - plan na dziś! PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jak ja lubię te "płonące jerki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 A co to za giga osa ze sterem w pupci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zestaw Goferowy zaraz na pocztę. Zdjęcie nr 2 - plan na dziś! P1080013.JPGP1080015.JPG PozdrM SASASASASAAA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nowy gadżet specjalnie dla kolegi @jbk Mówisz i masz M 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nowy gadżet specjalnie dla kolegi @jbk sliniak.jpg Mówisz i masz MButelki ze smoczkiem też robisz ? ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi