BARENZ Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nowy gadżet specjalnie dla kolegi @jbk sliniak.jpg Mówisz i masz MO może niedługo będę potrzebował P.s. Ostatnie wobki rewelacja Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Chłopaki to było tylko tak dla śmiechu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Big Bandity po lakierze. Zdjęcia lipa bo ten kolor to jeden z tych ciężkich do sfocenia. Jedziemy z koksem ---> ezehiel, Sebo0707, TomaszGD <--- PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jedziemy dalej z koksem Te czekają na miejsce na suszarce Sebo Twoje już mam w kompecie PozdrawiamM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jedziemy dalej z koksem Te czekają na miejsce na suszarce P1080026.JPGP1080029.JPG Sebo Twoje już mam w kompecie PozdrawiamM Pełnia szczęścia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam. Z przykrością muszę stwierdzic, że jest szansa, że zamówienia nie dostrą na czas... czyt 1 maja. Właśnie kończę nocke i czuję, że mnie paskudna choroba łapie.... Wczoraj 10h w warsztacie, poźniej godzinka z młodym i do pracy na 12h! Zostało mi do zrobienia dosłownie 4 przynęty i do polakierowania niecałe 20. Po powrocie z nocki miałem przed spaniem zarzucic kolejną 12-tkę do suszenia ale odpuszczam. Idę od razu spać.... Choroba mnie łapie raz na 5 lat. Dlaczego akurat teraz?!!PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Czasem trzeba dać na wstrzymanie. Klienci poczekają bo warto.Wracaj szybko do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wódki się napij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Można zamówić większą partię piranii w rożnych barwach? Czy w moich kolorach też byś wykonał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Melo doszły te łajzy dziękówa, na kozaku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam, Zdjecia kiepskie bo telefonem na szybko, nie widac za bardzo kolorow ale to rekodzielo na najwyzszym poziomie, mozna zabierac ze soba, jezdzic po swiecie i lowic ryby Szczupak fluo mnie rozj...al !!! Dziekuje serdecznie, super sie dzisiejszy dzien rozpoczal Bujo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Dzięki Bujo za miłe słowa Przyznam szczerze, że mi się te kolory średnio podobają... Ja bym im pododawał troszkę żeby "błyszczały". Mam nadzieję, że będą dzielnie służyć!Mój dzień także się super rozpoczął a tutaj coś co do mnie dziś dotarło! Dzięki Pawle! Od poniedziałku będą łowione! PozdrawiamM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam, W pewnych miejscach tylko na takie fluo-potwory biora ryby, w jedno z nich jade za 9 tygodni, pozniej jak dobrze pojdzie na jesieni. Postaram sie upolowac jakiegos feroxa czy pike-monstera :) Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Melo jak tam zdrówko? ;-) praca ruszyła? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dzięki Radku że pytasz. No już czuje się lepiej. Został już tylko cieknący nos. Niestety prawdopodobnie choróbsko ode mnie przejął młody Praca ruszyła. Ponizej kilka fotek. Zestaw na Szwedzkie szczupaki dla kolegi @TomaszGDSebastianie @Sebo0707 muszę Cie przeprosić, ale wczoraj się kapnąłem, że do Twojego zamówienia nie mam koloru Arctic Char, chyba poszedł do kogoś innego przez przypadek. Pomalowałem Ci go od nowa i powiem szczerze, że jest to najbardziej fajny Arctic jakiego udało mi się pomalować. Aż żal go oddawać. Swoją drogą jest bardzo mało chętnych na ten kolor Pokażę też kilka custom'ów czego to ludzie nie wymyślą?! No i okoń dla Pitt'a - tak miał być?PozdrawiamM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 a tutaj coś co do mnie dziś dotarło! Dzięki Pawle! Od poniedziałku będą łowione! P1080041.JPGP1080042.JPG P1080046.JPGP1080051.JPG PozdrawiamMWybacz Melku , że nie odpowiadałem , ale teraz ciężko pracuję nad doprowadzeniem do stanu zamieszkania lokum mojego znajomego które uległo całkowitemu spaleniu . Pracuję od rana do wieczora tak , że ciężko się zmobilizować aby jeszcze intensywnie przeglądać forum . Cieszą się , że blaszki dotarły . Nie wiem czy Ci pisałem ale jeśli będziesz chciał aby kolorki barwione płomieniem dłużej przetrwały to trzymaj je w pudełku tak aby nie ocierały się o inne przynęty . Jednak nie przejmuj się jak zaczną gubić kolorki bo na łowności nic nie tracą . Oczywiście liczę na fotki złowionych ryb , do mojego tematu . Niech Ci węda mocno trzeszczy , pozdrawiam , Paweł B . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Okoń dla Pitta wymiata:) Ten z czarną dziurą...ciekawy, podobno takie celowniki ułatwiają szczupakom trafienie w wabik, ile w tym prawdy - nie wiem, ale wykonanie prima sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 To już chyba ostatnie przynęty przed majem.Big bandit w nowej wersji kolorystycznej + kilka fluo. M 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Melek ile mierzy i waży duży rozbójnik ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Piknota to nowe malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Melek ile mierzy i waży duży rozbójnik ?Strike Pro Big Bandit Suspending C192 Jesper Lönnqvist 19.5cm/90g Skopiowane z jakieś strony Pride które malowanie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Pride które malowanie? Każde jedno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Troche tam wystaje płoci na zdjęciu po powrocie z tygodniowego szczupakowania będzie ukończona ? czy na kiedy planujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 O masz, jak wypatrzył.Żeby się paliło, waliło płoć musi być gotowa na poniedziałek. Jak to zrobię nie wiem. Siedzę właśnie i układam sobie w głowie jak ją pomalować. A jak nie będzie gotowa to będzie łowiona w stanie obecnym co nie bedzie dla niej dobrze bo moze troszke stracić na wyglądzie PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Sebastianie @Sebo0707 muszę Cie przeprosić, ale wczoraj się kapnąłem, że do Twojego zamówienia nie mam koloru Arctic Char, chyba poszedł do kogoś innego przez przypadek. Pomalowałem Ci go od nowa i powiem szczerze, że jest to najbardziej fajny Arctic jakiego udało mi się pomalować. Aż żal go oddawać. Swoją drogą jest bardzo mało chętnych na ten kolor Pokażę też kilka custom'ów czego to ludzie nie wymyślą?! Już przesyłki się doczekać nie mogę.Testowane pewnie będą wcześniej ale docelowo są na wyjazd do Szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi