radekc1991 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 no pewnie że konkurs by się przydał To kiedy start konkursu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Zainteresowania nie ma to konkursu nie będzie. A szkoda Dlaczego ja wiedziałem, że będziesz Radq jedynym, który odpisze na temat konkursu? PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 No jak jedynym? Człowiek dopiero przeczytał o inicjatywie, a tu już odwołują Dawaj Melo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Konkursy sie nie zapowiada ,tylko robi i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Zainteresowania nie ma to konkursu nie będzie. A szkoda [emoji14]h34r: Dlaczego ja wiedziałem, że będziesz Radq jedynym, który odpisze na temat konkursu? [emoji14]h34r: PozdrMBo jak jest szansa na zdobycie Twojego jerka to zawsze stoje pierwszy w kolejce ! :-D Dawaj z tym konkursem :-) jak inni nie chcą wygrać to ja się nie pogniewam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Jakie inni nie chcą wygrać? Po prostu czekają cierpliwie na rozpoczęcie konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Konkurs to konkurs ,ogłaszaj i już.Może czytający są wstydliwi ,bojaźliwi i nie widza jak zapytać o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Melek te podwodne filmy masz super! Dużo można dowiedzieć się o obyczajach drapieżników Edytowane 20 Lipca 2015 przez AndrzejZareba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Dzięki.Jak wyjdzie 2 wersja kamerki na bank kupie i bede na 2 wędki podglądał co się w wodzie dzieje. A tu zdjęcie pod tytułem - bierz tą kuźwa kurę PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Zainteresowania nie ma to konkursu nie będzie. A szkoda Dlaczego ja wiedziałem, że będziesz Radq jedynym, który odpisze na temat konkursu? PozdrM Dawaj ten konkurs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Okej niech stracę! O 21 mojego czasu czyli o 22 PL czasu ogłoszę konkurs. Będzie 3 pytania, 2 łatwe jedno ciut trudniejsze. Osoba, która odpowie prawidłowo na wszystkie 3 otrzyma nagrodę, a więc kto pierwszy ten lepszy! A co Nagrodą będzie Killer v2 w kolorze wybranym przez zwycięzce Pajki poleciały dziś do Australii, inne pajki, których nie ma na zdjęciach do Danii Zdjęcia słabe bo nie było dziś ani promyka słońca, przecież mamy lato PozdrM Edytowane 20 Lipca 2015 przez Melanzyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Super te pajki Co tam pomaranczowego ukrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Za jakieś 5 min ogłoszenie konkursu Ktoś czeka? haha chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Za jakieś 5 min ogłoszenie konkursu Ktoś czeka? haha chyba nie Nie żeby coś, ale ja budzik w telefonie nastawiłem na 21:58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 No jak obiecałem tak też ogłaszam konkurs. Do wygrania dowolnie wybrany przez zwycięzcę kolor Killera v2.Proszę o nazwanie ryb, którymi się wzorowałem malując te przynęty. Pytanie - Jaka jest waga mojego największego szczupaka? Wielokrotnie pisałem o tym na forum więc może ktoś pamięta W odpowiedzi piszemy nazwy 2 ryb oraz wagę szczupaka Pozdrawiam i życzę powodzeniaMelek Super te pajki Co tam pomaranczowego ukrywasz? Cicho! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 płoć okon 75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Niebieski- Paracanthurus hepatus.Pomarańczowy-Hemichromis lifalili.Waga to około 16kg Edytowane 20 Lipca 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 malując te przynęty. Teraz tak czytam..... malując??!?!Masz na myśli kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 palia + wariacja na temat dolphinfish 75 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Jeśli chodzi o pajka to pamiętam, że miałeś jakiegoś 17cm i około 52g wagi.Co do rybek to:- glowing orange fish -Blue and Yellow Fusilie, Caesio teres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Ps. nie wiem czy można zmieniać, ale waga jednak 75g wziałem, wagę nie tego pajka, dopiero teraz znalazłem poprawdną.I pytanie czy chodzi o wagę przynęty czy ryby? Edit.Uuu, widzę, że już wyżej kilkukrotnie padła odpowiedź 75g, teraz wygląda jakbym zerżnął na bezczelnego ale co tam Edytowane 20 Lipca 2015 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian79 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 glowing orange fish, blue and yellow fusilie, szczupak 16,1 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Jeśli dobrze zrozumiałem, to chodzi o wagę największego złowionego szczupaka, czy może się mylę? Jeżeli dobrze kojarzę, to miał bodajże około 16 kg (chyba 16,1, czy jakoś tak).A inspiracją były prawdopodobnie Cephalopholis miniata i Caesio teres. Edit. Kurczę, wyprzedzili mnie Edytowane 20 Lipca 2015 przez korektor98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Ja tylko dodam, że jeśli tego pomarańczowego nie ma w mojej paczce, to do końca roku nie dam Ci spokoju!Zajebisty! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Przepraszam chłopaki, chodziło mi o wagę ryby myślałem, że to jest oczywiste, Miałem zawiechę laptopa właśnie (pewnie przez bombardowanie na fejsie) i jak się odwiesiłem to już było tyle odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi