Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Niedługo będzie ok? tzn że będziesz coś zmieniał :)?

Tak zmieniam lekko wygląd niektórych elementów. No i próbuje osiągnąc powłokę bez ani jednego bąbelka powietrza czy też jakiejś tam mgiełki. Musi byc perfekt!

Zobaczymy czy wyjdzie po mojemu :ph34r:

Pozdr

M

Hejka

Ostatnio po wyjęciu Pirani z wody zauważyłem coś dziwnego wystającego z korpusu. Niestety ząb się lekko stępił w transporcie, posłuży prawdopodobnie do zrobienia breloka do kluczy.

post-49629-0-18396800-1439129061_thumb.jpgpost-49629-0-12686300-1439129064_thumb.jpg

Szkoda, że ryba przywaliła od góry i się nie zapięła bom ciekawy co to był za zwierz?!

Na tą samą Piranię z ręki miałem też rybe gruuubo ponad metr, pokazała swoją wielkość przy pontonie i stwierdziła, że do zdjęcia pozować nie będzie :wacko: ehh

Pozdr

M

• Like 10

Stówa ... Na rybach :)

ps. ta forma z truchła okonia to jakaś ściema, czy znudziło ci się robienie łownych jerków...? :)))

Heh, robiłem video tutorial a wynikiem nagrywania była taka właśnie forma. Mimo, że efekt ładny raczej nie będzie u mnie takich wobków. Odwzorowanie idealne, ale według mnie taki wabik nie ma duszy (uleciała podczas śmierci dawcy). Co innego rzeżbić coś po kilkadziesiąt godzin :D Zrobienie odbitki w 30min to nie moja bajka.

Dodam, że ostatnio trochę ciągnie mnie w stronę drewna :rolleyes: 

Dziękuję wszystkim za życzenia, ale naprawdę nie trzeba było ;)  Melek to taki trochę Grinch :D nie za bardzo przepadam za życzeniami.

Pleciona 4 to ja mam w sumie, i nie jest to 22 :P

Pozdr

M

• Like 2