robimax Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dobra nie pitol. Mi się moje jerki na 100% nie podobają :/ ale myślę że niedługo będzie ok! PozdrMNie Tobie sie maja podobać a rybkom, na szczeście jak widac mają odmienny gust od Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Niedługo będzie ok? tzn że będziesz coś zmieniał ? Tak zmieniam lekko wygląd niektórych elementów. No i próbuje osiągnąc powłokę bez ani jednego bąbelka powietrza czy też jakiejś tam mgiełki. Musi byc perfekt!Zobaczymy czy wyjdzie po mojemu PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Hejka Ostatnio po wyjęciu Pirani z wody zauważyłem coś dziwnego wystającego z korpusu. Niestety ząb się lekko stępił w transporcie, posłuży prawdopodobnie do zrobienia breloka do kluczy. Szkoda, że ryba przywaliła od góry i się nie zapięła bom ciekawy co to był za zwierz?! Na tą samą Piranię z ręki miałem też rybe gruuubo ponad metr, pokazała swoją wielkość przy pontonie i stwierdziła, że do zdjęcia pozować nie będzie ehh PozdrM 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwro Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) .. Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez marcinwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Marcinwro? Właśnie się przygotowuję do video Ha! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Maćku, czegóż Ci życzyć?I żeby wszystkie marzenia się spełniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Wszystkiego najlepszego i jeszcze więcej dni z wędką nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Wszystkiego najlepszego... kudłaty ryju 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Najlepszego, na to 130 + żebyś trafił :-) Na real fishe Ciebie wzieło z tym okoniem ? :-D jaki rozmiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Mel stówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Wszystkiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 No to i ode mnie 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zdrowia i odpowiednich szczupaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Wszystkiego Najlepszego Melo !!!Aby najlepsze jeziorowe mamusie chciały pozować z Tobą do sweet fotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Stówa ... Na rybach ps. ta forma z truchła okonia to jakaś ściema, czy znudziło ci się robienie łownych jerków...? )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Wszystkiego najlepszego i jak największych kabanów łowionych na "swojaki" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Ej, Melo! Ty na poważnie już 4-ka z przodu? Ja pierdzielę - najlepszego i współczuję zarazem Stary ...Połamania na tych 130 centach! Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez PLECIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 100 lat Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Stówa ... Na rybach ps. ta forma z truchła okonia to jakaś ściema, czy znudziło ci się robienie łownych jerków...? )) Heh, robiłem video tutorial a wynikiem nagrywania była taka właśnie forma. Mimo, że efekt ładny raczej nie będzie u mnie takich wobków. Odwzorowanie idealne, ale według mnie taki wabik nie ma duszy (uleciała podczas śmierci dawcy). Co innego rzeżbić coś po kilkadziesiąt godzin Zrobienie odbitki w 30min to nie moja bajka. Dodam, że ostatnio trochę ciągnie mnie w stronę drewna Dziękuję wszystkim za życzenia, ale naprawdę nie trzeba było Melek to taki trochę Grinch nie za bardzo przepadam za życzeniami. Pleciona 4 to ja mam w sumie, i nie jest to 22 PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Serwer usunął to zdjęcie wieć wstawiam ponownie. Myślę, że jest warte pokazania. Pike isn't just a fish! It's a lifestyle! PozdrM 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Klasa fota - do kalendarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 95+ na Piranie z łapy. Był jeszcze jeden podobny na kolor Albino z łapy, ale był tak głęboki połyk, że zdjęć nie robiłem. PozdrM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Żyjesz w raju chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi