wujek Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Tutaj możesz sobie gratkowac do woli Dziękuje MMyślałem że jestem w wątku szczupakowym bo zdjęcia są takie same. Potem jak już się zorientowałem to już nie zmieniałem. Tak więc gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Nie dość, że raper, to jeszcze dwie metrówki do jednego podbieraka ładuje! Edytowane 22 Września 2015 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 @melo ale trzech nie złapiesz ... he he he ... podpuszczan. Mega ciekawy wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Melek, czy przypadkiem za mocno w dupie Ci się tam nie przewraca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Pumba napewno nie Poczekaj na inne foty :DD A tymczasem pozdrowienia od tego Pana. M 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Pumba napewno nie Poczekaj na inne foty :DD IMG_20150923_170556.jpg A tymczasem pozdrowienia od tego Pana. MNie no najpierw dwie metrowki na raz :-D Teraz na browarku z Mikko ... :-D Przeginasz pałe wiesz ?! ;-) Bedzie jakas wspolpraca ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Konkurs dla Melka Zgadnij co brakuje na fotce ? ... Wygrałeś a nagrodę sam se wystrugaj Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 i ... Guiness ... zimniutki .... echhh ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Taki lepszy czy dalej mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ale Guiness jest obleśny Mel odwiedzę cię przy kolejnej wizycie w IRL zabierzesz mnie na to piękne łowisko Klify mniej już nudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 i ... Guiness ... zimniutki .... echhh ... Remek tutaj nie chodziło o Guinessa, tylko o tego Pana. Osoby z branży lurebuildingowej powinny kojarzyć kto to Taki lepszy czy dalej mało?20150926_225917.jpg Piotr dużo lepsiejszy. Jak skończysz testowanie wyślij mi 2 szt i kwotę do przelewu na priva Ale Guiness jest obleśny Mel odwiedzę cię przy kolejnej wizycie w IRL zabierzesz mnie na to piękne łowisko Klify mniej już nudzą Prawdę mówić to piłem białe piwo Guinness to tylko tak do zdjęcia A tutaj z innej beczki Niedawno gościłem u siebie kolegę, który jest zapalonym muszkarzem. Planowaliśmy zrobić sobie małe zawody Fly vs. Jerk. Już w pierwszym napływie w środku zatoki zaliczam branie na Piranię a kilka min później melduje się pierwsza ryba, nie mierzona ale jakieś 95+ Niestety zapomniałem czapki i po odbiciu słońca od łysiny zdjęcie zostało prześwietlone, haha jednym słowem, kolega dał dupy Po kilku dobrych napływach (2-3h) bez kontaktu z rybami zadaje pytanie, czy możemy się przestawić na chwilę i spróbować szczęścia w trollingu czy dalej męczymy Fly vs. Jerk? Zadecydowaliśmy i wypłynęliśmy z zatoki potrollingować. Ta decyzja okazała się być strzałem w 10-tke!! Po ustawieniu się w trollu po 4 min mało nie wyrywa mi kija z łapy! Szybki siłowy hol (jakieś 3min) na BM-a do 50g i ryba siedzi w podbieraku. To co ukazało się naszym oczom było wprost nie do uwierzenia. Tak opasionej ryby nie widziałem w życiu! Kolega zbaraniał. Po zmierzeniu okazało się, że ryba ma aż 117cm i goromną nadwagę. Wydawało nam się, że szczupak ma w brzuchu ok 50-60cm kąsek Ryby nie ważyliśmy z braku wagi, ale myślę, że z tą nadwagą i przy tej długości musiała przekroczyć 15kg Po tej akcji kolega doławia 2 dobre (i jakieś mniejsze) ryby w trollingu 99 i 100cm i wracamy do Fly vs. Jerk.Tym razem szczęście jest po jego stronie i zalicza metrową rybę na muchę (101cm). Bilans dnia Fly(1) vs. Jerk (1) vs. Trolling (5-6?). Zapytam kolegi, czy mogę udostępnić jego foty i wtedy też je dodam. PozdrM 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ale locha! Gratki Melek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Melek piękny ESOX Łysinę też masz fajną hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Melek piękny ESOX Łysinę też masz fajną hehe Kolego pamiętaj że: Mądrej głowy włos się nie trzyma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Kolego pamiętaj że: Mądrej głowy włos się nie trzyma;)Wiem, wiem. Tata zawsze mawiał, że " Łysieję od myślenia..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 ale gruuuuuuuba berciocha zabijasz nas, najpierw dublet, teraz ogromne rybsko oczom nie wierze nie sądziłem że pod tą czapą ukryte będzie drugie słońce/księżyc, które bardziej świeci od mojego wuahahahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jeszcze troszkę i będzie kompan do wspólnych wypraw szczupakowych! ;-)Franko podczas testowania Killerów v2 A tutaj najładniejszy Beast Master na forum dzięki yglo, za wspaniałą robotę! PozdrM 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Niewiele ostatnio się dzieje. Wczoraj po kilku godzinach szlifowania i cięcia spierdzieliłem big trouta w 3 min i się załamałem... a miałem już zaczynać rzezbienie.... Takie coś w środę poleciało do UK PozdrM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (...) Taki oto set wyleciał do kolegi Michała z Warszawy received_10206611472758783.jpeg PozdrM Dopiero teraz miałem możliwość obejrzenia co do mnie dotarło. One są... boskie! Wyroby z najwyższej półki, po prostu piękne. Dziękuję pięknie! Pozdrawiamm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Zapraszam do obejrzenia krótkiego video jak zrobić real fish. Trochę słabe, ale idee można załapać. PozdrM Edytowane 6 Października 2015 przez Melanzyk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Zapraszam do obejrzenia krótkiego video jak zrobić real fish. Trochę słabe, ale idee można załapać. PozdrMA gdzie przyneta zroniona na bazie tego okonia ? :-D Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Genialnie proste i skuteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 A gdzie przyneta zroniona na bazie tego okonia ? :-D Wysłane z mojego C6603 przy użyciu TapatalkaPrzecież napisał, że jest to film jak zrobić real fisza a nie przynętę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Zapraszam do obejrzenia krótkiego video jak zrobić real fish. Trochę słabe, ale idee można załapać. PozdrMhahahaha - szaszłyk z okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Przecież napisał, że jest to film jak zrobić real fisza a nie przynętę... Od odbicia ryby do przynety jeszcze dluga droga. Trzeba przeciac odlew (ewentualnie odlac 2 osobne polowki), w odpowiednich miejscach poszerzyc, zrobic nową formę juz gotowego wzoru przynęty a pozniej zabawa z obciazeniem. Nie bede robił takich przynęt bo pracuje nad rzeźbionym big troutem, wiec na to bedzie szedł cały mój czas. Zresztą bardzo prawdopodobne, że niedługo moje przynęty będą niedostępne i robione będą tylko na włąsne potrzeby hahahaha - szaszłyk z okonia Roos wiedziałem, że obudzi się w Tobie dusza miesiarza Pozdrowienia z Polski :ph34r:M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi