spinnerman Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Od odbicia ryby do przynety jeszcze dluga droga. Trzeba przeciac odlew (ewentualnie odlac 2 osobne polowki), w odpowiednich miejscach poszerzyc, zrobic nową formę juz gotowego wzoru przynęty a pozniej zabawa z obciazeniem. Nie bede robił takich przynęt bo pracuje nad rzeźbionym big troutem, wiec na to bedzie szedł cały mój czas. Zresztą bardzo prawdopodobne, że niedługo moje przynęty będą niedostępne i robione będą tylko na włąsne potrzeby Roos wiedziałem, że obudzi się w Tobie dusza miesiarza Pozdrowienia z Polski :ph34r:MI to jest profesjonalne podejście do tematu. I dlatego Twoje przynęty łowią ryby a nie tylko wędkarzy Mądrego to i miło poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Mel, zajrzyj na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 A moja płotka jak tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Płotka, hmm cały czas o niej zapominam, heh. Jedyna szt jest u mnie w pudełku Jezu, szykuje się właśnie na wesele. Odpowiedzi na privy mogą się ciut opóźnić PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Milej zabawy i małego kaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Płotka pojawia się i znika od dłuższego czasu ps. Piona bo tez szykuje sie wlasnie na wesele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Pride wesela w naszych rejonach są ciężkie.... Gorzej maja tylko górale 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Pride wesela w naszych rejonach są ciężkie.... Gorzej maja tylko górale Ojj to jeszcze kaszubskie wesele musisz kiedyś odwiedzić :-D A płotka to mi się śni po nocach [emoji33] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Roos wiedziałem, że obudzi się w Tobie dusza miesiarza Pozdrowienia z Polski :ph34r:Mcóż poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Hehe tak się złożyło, że mieliśmy akurat gościa z Irlandii Ciekawostka- po 23 latach abstynencji poprosil o kieliszek w polowie imprezy, bez zadnych namawian itd. Polskie jedzonko tez ponoc bardzo mu smakowalo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Witam ponownie po urlopie. Własnie zasiadam po raz pierwszy do przynęt o dziwo pojawiło się sporo irlandzkich zamówień jeden ziomek kupił jedna Piranię, na pierwszym łowieniu złowił metra i dwie 90-tki i się posypało Powoli też zacząłem rzeźbienie big trouta. Następne fotki po skończeniu a co! PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) No nareszcie Maciej ha ha ha Urlopy w PL bywają długie i trudne ha ha ha Edytowane 17 Października 2015 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jaki kuźwa Marcin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 no fakt , wybacz Melek mamy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Będzie wypas. A jakie planujesz zrobić łuski?Bo takie płociowe to będą psuły cały efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Darku. Szczupak Maćka ma łuski płociowe i w jakiś sposób właśnie to, czyni tę przynętę ciekawą i atrakcyjną Jeśli Maciek przyjmie takie założenie, aby nadać realizmu pstrągowego woblera, to będzie dłubał o wiele dłużej niż do tej pory robił to, z poprzednimi korpusami Gdyż pstrąg ma drobne łuski. Edytowane 18 Października 2015 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Robert pewnie masz rację ale wizualnie bardziej pasowała by drobniejsza łuska.Z tego co widać po Maćka dziełach to będzie się starał zrobić to jak najlepiej i czas wykonania będzie na drugim planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Darku nie sądzę żeby takie łuski psuły cały efekt. Jak Robert już wspomniał przy pajku wyszło całkiem fajnie a pajk jest sporo mniejszy od Big Trouta. Biorąc pod uwagę jego gabaryty łuska ta będzie wyglądała na małą. Nie wykluczam jednak zrobienia małej łuski. Mam pewien plan, który musze najpierw popróbować na sucho, jak się uda to bede jechał z koksem. Część malowania łusek planuje zrobić pyndzlem, każda z osobna, a co Ogólnie, jak skończę (kiedyś) to efekt ma wydzierać z butów PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Psuć efektu nie będą na pewno bo sama przynęta wizualnie będzie rewelacyjna. Bardziej mi chodziło o sam kształt łusek, ładniej wyglądały by łuski rąboidalne niż takie półokrągłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ostatnie photo Big Trouta. Następne po skończeniu PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 A nie myślałeś aby znanym rzeźbiarzem zostać zamiast talent na rybki marnować ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Patrząc na zdjecia to wszystko możliwe Nie zdziwiłbym się jakby kolega dostał zlecenie wydłubania jakiegoś ołtarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 R.I.P. Water Wolf kurrr*a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 R.I.P. Water Wolf kurrr*a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Zerwany czy sie posypal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi