Melanzyk Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 :ph34r: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Koniecznie wywołaj na papier to foto i do albumu .Maciek masz swój styl itp itd ale te woblery spotkał zaszczyt bo widać zaangażowanie tego młodego artysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Maćku, Ty jako stażysta w tworzeniu przynęt jak narazie malujesz detale (łuski, skrzela,płetwy itp.) jak na początek może być. Z biegiem czasu, może Franek zradzi Ci kulisy swojego malarskiego warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Mel, wbrew pozorom jest droga na produktywne wykorzystanie tego młodego człowieka w procesie produkcji, ja na przykład wytresowałem młodszego brata w ten sposób. Musisz tylko znaleźć prosty i efektywny deseń, który będzie w stanie pomalować. A jak nie to kup 3,4 butelki Vallejo Air Black i będzie podkłady robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Gdzie jest BIG TROUT ! ?? No i zdjęcie przerobionej suszarki na przynęty też było obiecane Edytowane 14 Stycznia 2016 przez radekc1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Radku Big Trout jak juz wcześniej pisałem od ostatniego foto nie zmienił się ani o pół cięcia, niestety.Chciałbym go skończyć i odlać ze 2 szt na targi, żeby pokazać ludziom. Niestety będzie to cieżkie (chyba nawet niemożliwe). Jak się uda to będą tylko przynęty nie wyważane pomalowane do pokazania, a pracą będę zajmował się później na spokojnie. Czasu nie mam absolutnie. Zaczynam odczuwać ostre zmęczenie materiału a dopiero zacząłem przygotowania do targów, które niestety zostały przerwane i mam tydzień przymusowego urlopu w PL gdyż pojutrze lecę na pogrzeb teścia... Za dużo do zrobienia a ja z tym wszystkim jestem sam, i na dodatek mieszkam w kraju gdzie nic się nie da załatwić, wszystko muszę organizować przez internet. Jeżeli ktoś by chciał jakieś moje przynęty na maj to chyba już trzeba się zgłaszać. Dostałem ostatnio 2 prywatne zamówienia na 40szt przynęt więc kolejka na "po targach" już ruszyła... Wracajac do suszarki, nie ma tu fajerwerków. Na pierwszej focie suszarka "robocza" do której wsuwam ramkę i zabezpieczam gumkami. W niej lakieruję przynęty, później przekładam ramkę do dużej suszarki. PozdrM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Pierwsze przynęty na targi powoli się pojawiają PozdrM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Coś dla miłośników grzechotek. http://youtu.be/Eg10AQxUny8 PozdrM Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Melanzyk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Partia na targi gotowa do malowania.Zaraz zaczynam nanoszenie kolorów PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Maciej, cały czas trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Grzechotka może nieźle namieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Stanowisko do malowania. Wszystko pod ręką - maska, farby, heat gun, kosz na śmieci, ręczniki papierowe i pierdołki do czyszczenia aero.Po skończonym malowaniu zwijam folię z biurka i do kosza! Gdy zapada zmrok po lewej na biurku mam lampę z regulowanym ramieniem, która przesuwam nad stanowisko i można swobodnie malować całą noc.Przynętę trzymam w chirurgicznych nożyczkach często używanych do odhaczania ryb co pozwala mi na jej swobodne obracanie. PozdrM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Stanowisko do malowania. Wszystko pod ręką - maska, farby, heat gun, kosz na śmieci, ręczniki papierowe i pierdołki do czyszczenia aero.Po skończonym malowaniu zwijam folię z biurka i do kosza! Gdy zapada zmrok po lewej na biurku mam lampę z regulowanym ramieniem, która przesuwam nad stanowisko i można swobodnie malować całą noc.Przynętę trzymam w chirurgicznych nożyczkach często używanych do odhaczania ryb co pozwala mi na jej swobodne obracanie. IMAG0313.jpgIMAG0314.jpgIMAG0315.jpg PozdrMPełna profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzisiejszej nocy chciałem w pracy ogarnąć filmik promocyjny na targi - ataki z WaterWolfa itp. Jak siadłem do kompa to się załamałem Ze 2 miesiące temu jak formatowałem system sformatowałem wszystkie pliki, które program do obróbki domyślnie umieszczał na dysku C:\ masakra....Około 30 plików z atakami, odprowadzeniami i spudłowanymi braniami poszło się !#!@#$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Okropna strata Najpierw kamerka, później to... Trzeba będzie nowa kamerką nakręcić nowe, jeszcze lepsze filmy! Czego Ci bardzo gorąco życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Okropna strata Najpierw kamerka, później to... Trzeba będzie nowa kamerką nakręcić nowe, jeszcze lepsze filmy! Czego Ci bardzo gorąco życzę Januszu niestety nic nie poradzę. Chciałem na nowy sezon ruszyć z kopyta z piękną publikacją. Materiał bym naprawdę w "pytę". Nie chodzi tu nawet o prezentacje czy reklamę moich woblerów bo nie tylko ataki na moje woblery miałem nagrane ale generalnie z tego można się dużo dowiedzieć o szczupakach i ich reakcji na rożne woblery i o tym jak atakują itp. Nagrane miałem między innymi akcję jak szczupak połyka 30cm Line Thru Trouta, który przelatuje mu przez skrzela i wylatuje z drugiej strony :o wyholowana ryba nie miała żadnej kotwicy w ciele. Po prostu się zblokowała, heh Na nowy sezon planuje zakup zewnętrznego dysku twardego, dwóch kamer (prawdopodobnie WaterWolfów). Problemem jest tu także czas jaki potrzebny jest do ogarnięcia tego wszystkiego i system jak przechowywać te dane. Z jednego wypadu mamy 15GB danych, które trzeba przejrzeć i pociąć na kawałki, żeby mieć wszystko dobrze pokatalogowane a to nie jest łatwe i zajmuje masę czasu. Co najmniej 2h zeby dokładnie ogarnąc 4h materiału. Weźmy powiedzmy 3 dni wędkowania z rzedu i już się robi balagan. Jak nie ogarniasz plików na bierząco to masz pozamiatane po 2-3 tygodniach bo nie wiesz co i jak.... A teraz żeby nie było totalnego offtopa to taka tam partyjka woblerów. Dziś oczy i początek lakierowania... PozdrM Edytowane 5 Lutego 2016 przez Melanzyk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostLures Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dzisiejszej nocy chciałem w pracy ogarnąć filmik promocyjny na targi - ataki z WaterWolfa itp. Jak siadłem do kompa to się załamałem Ze 2 miesiące temu jak formatowałem system sformatowałem wszystkie pliki, które program do obróbki domyślnie umieszczał na dysku C:\ masakra....Około 30 plików z atakami, odprowadzeniami i spudłowanymi braniami poszło się !#!@#$ Kolego ja patrzę na to z innej perspektywy. Czytając Twoje posty o wielogodzinnych poświeceniach, nieprzespanych nocach jestem pewien, że jest to dla Ciebie kolejny etap do przejścia... Na czym to polega? Jedni nazwą to złośliwym losem, ja nazwę to okiem Boga które przygląda się na Ciebie zawsze po tym jak da Ci sytuację w życiu że będziesz czegoś żałował, coś stracisz lub inne niepowodzenie. Wtedy On z dumą będzie patrzył na Ciebie jak podnosisz się i wciąż nieustannie idziesz dalej! Przy takiej postawie kolejne sukcesy jakie będziesz osiągał będą na pewno tak wielkie jak tylko zdołasz sobie wyobrazić siebie. Ja od siebie życzę wytrwałości i wszystkiego co pomyślne.Tylko wielka wytrwałość szlifuje naprawdę wielkie piękno. Mino. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Fiu fiu niezła armia Melek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Maciej, będą brylowały na targach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Będę na targach to na miejscu coś nabędę i popatrzę na twoje dzieła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Na którym stoisku bedą owe wyroby na targach do nabycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dzisiejszej nocy chciałem w pracy ogarnąć filmik promocyjny na targi - ataki z WaterWolfa itp. Jak siadłem do kompa to się załamałem Ze 2 miesiące temu jak formatowałem system sformatowałem wszystkie pliki, które program do obróbki domyślnie umieszczał na dysku C:\ masakra....Około 30 plików z atakami, odprowadzeniami i spudłowanymi braniami poszło się !#!@#$ Dysk zewnętrzny za grosze i darmowy program do archiwizowania i po kłopocie. Jeden klik co kilka dni i już.Ja korzystam z Cobian Backup 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Na którym stoisku bedą owe wyroby na targach do nabycia? Witaj Maćku. Nie wiem czy piszemy o tych samych targach, ale ja się wystawiam na targach Ireland Irish Expo w Dublinie i mam tam stoisko razem z forumowym koleją Bujo (Bujo Rods and Flies). Jeszcze niecałe 2 tygodnie więc pracuje na pełnych obrotach.Dziś zaprojektowałem wsępnie wizytówki i kartoniki, które będą wkladane do pudełka z woblerami. Wizytówka. Wkładka do pudełka. Co myślicie? Podziekowania oczywiście dla Andrzeja Stanka za zajebistą fotkę i zezwolenie na jej użycie PozdrM 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Dzisiejszej nocy chciałem w pracy ogarnąć filmik promocyjny na targi - ataki z WaterWolfa itp. Jak siadłem do kompa to się załamałem Ze 2 miesiące temu jak formatowałem system sformatowałem wszystkie pliki, które program do obróbki domyślnie umieszczał na dysku C:\ masakra....Około 30 plików z atakami, odprowadzeniami i spudłowanymi braniami poszło się !#!@#$ zawartość sformatowanego dysku bez problemu można odzyskać np. tym :http://www.easeus.com/partition-recovery/próbowałem działa. pozdrówka Edytowane 8 Lutego 2016 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Witaj Maćku. Nie wiem czy piszemy o tych samych targach, ale ja się wystawiam na targach Ireland Irish Expo w Dublinie i mam tam stoisko razem z forumowym koleją Bujo (Bujo Rods and Flies). Jeszcze niecałe 2 tygodnie więc pracuje na pełnych obrotach.Dziś zaprojektowałem wsępnie wizytówki i kartoniki, które będą wkladane do pudełka z woblerami. Wizytówka.wizytowka.jpg Wkładka do pudełka.wkladka_small.jpg Co myślicie? Podziekowania oczywiście dla Andrzeja Stanka za zajebistą fotkę i zezwolenie na jej użycie PozdrMSuper!I na jakie pudełko finalnie zdecydowałeś się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi