spinnerman Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Płoć jest full wypas. Miażdżysz Stefan system. Nic więcej nie powiem Edytowane 15 Lutego 2016 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Oj dzieje się w tym wątku ostatnio super, tak trzymaj Co do targów to życzę powodzenia i nie zapomnij zdjęć napstrykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 O zdjęcia się nie martwię. Forumowy kolega Standerus jest oficjalnym fotografem targów więc razem z kolegą Bujo raczej będziemy częstymi obiektami zdjęć PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 przynety 231b_small.jpg Będzie podwójny spam - MEGA!!!! MEGA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Przerwa na kawusie. I co wykopałem z fejsa? walentynkowy PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Box making Próbne kilka sztuk. Pojutrze powinny przyjść pozostałe wydruki i wtedy będzie reszta.Zewnętrzna grafika w dość żywych kolorach, wewnątrz troszkę przytłumiona co by przynęty nie zdominowała. Docelowo trochę to przeprojektuje ale to już na spokojnie po targach. Specjalnie do tego zakupiłem gilotynę z opcją perforacji. Takim sposobem zrobienie zagięcia to kilka sekund i wychodzi idealnie.Zaginanie przy linijce czy coś w tym stylu to jakaś porażka. PozdrM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Osoby wybierające się na targi w Dublinie zapraszam na stoisko Mel Handmade Lures.Do wygrania będzie Pirania w kolorze Bleeding Roach PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Czekamy na duzo zdjec z tej imprezy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Jedziemy z koksem, jedziemy Pozdr M 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Masówka jak nic w minionym sezonie przez pół roku pewnie tyle nie zrobiłeś co teraz w czasie dwóch miesięcy? Dawaj, dawaj, jest na co popatrzyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Pride masówka jak nic na pewno zrobiłem więcej ostatnio niż w drugiej połowie 2015. Wtedy były ważniejsze rzeczy do robienia - pike fishing! Ostatnio nawiedziło Irlandię kilkanaście huraganów i sztormów więc na rybach nie byłem już ponad 3 miesiace Niedługo będę miał w nosie przynęty. Fishing, fishing, fishing!! Kilka próbnych koszulek. Meskie, damskie i dziecięce Na piersi mniejsze logo, na plecach duże. PozdrM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 PozdrM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Melek czy przewidujesz pike v3 ? Przydałby się do kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Mat nie mówię nie Ale to pewnie bliżej 2017. Kolejny pajk raczej będzie gigantem Na chwilę obecną działam na targi bo to już za 1,5dnia. Po targach mam już zamówień na blisko 50szt przynęt a nie wiem jak to się potoczy na targach.... Jakby ktoś chciał nabyć jakieś moje przynęty na maj to obawiam się że jutro będzie ostatni gwizdek zeby sie zapisać na listę. Zanim szczupakowanie się zacznie chce dokończyć Big Trouta i popracować nad Plocia. W sumie to nie wiem czy z majem już nie za późno. Chcę trochę zluzowac bo zmęczony jestem. Lata też mi po głowie projekt kolejnego jerka i chyba nie odpuszczę jak go nie zrobię PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Mel, a kiedy zaczynasz szczupakowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 We wtorek lecę na rozpoznanie. Pierwsze wędkowanie od długiego czasu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dłubacz Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Zajebiste jerki tylko pozazdrościć takiego talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Pierwszy dzień targów za nami. Dzień był bardzo udany. Sprzedałem prawie wszystkie przygotowane przynęty. Poznałem wiele wspaniałych ludzi. Rozdałem ze 150 wizytówek a co najgorsze zdarłem sobie tak gardło podczas rozmowy z odwiedzającymi, że nie wiem czy jutro nie będę się porozumiewał na migi Wstawiam tylko jedno zdjęcie, bo tylko jedno mam. Nie było czasu na więcej bo jak sie zaczęło tak jadłem śniadanie ok godziny 16:30 jak juz się trochę uspokoiło Więcej zdjęc ma Kuba. Ponoć strzelał z ukrycia, ale nie wiem bo byłem za bardzo zajęty PozdrM 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Maćku, wiele bym dał aby być na tej imprezie, no i zapewne wydałbym wszystko na to, co mi w oko wpadnie.A jakieś śniadanie bym Ci podrzucił, przy okazji rozmowy z Tobą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) W końcu znalazłem chwilkę żeby wrzucić jakieś fotki i napisać dwóch słowach o targach.Było wspaniale . Przychodzili do mojego stoiska ludzie z rożnych dziedzin wędkarstwa, często nie łowiący na przynęty.Ilość pozytywnych komentarzy jakie otrzymałem przez ten weekend była ogromna. Najbardziej utkwił mi w pamięci jeden dziadzio, który wyglądał na ponad 80 lat. Kupił Pajka v2 żeby powiesić nad kominkiem .Z tego co mówili było o mnie głośno na targach . Jeden chłopak przyjechał na targi tylko i wyłącznie po to, żeby kupić kilka moich przynęt. Było bardzo duże zainteresowanie łamańcami. Dostałem kilka wizytówek od przewodników wędkarskich z prośbą o kontakt.Przychodzili ludzie, których nie znałem i namawiali oglądających na zakup pokazując im ryby złapane na moje wabiki . Kilka fotek:Bujo, Krzysiek i ja. Póżniej wrzucę jeszcze kilka fotek. PozdrM Edytowane 25 Lutego 2016 przez Melanzyk 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Maciek a gdzie gotowe Płocie ?? tylko 1 gdzieś tam widać Dawaj reszte fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Super sprawa Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Pełna profeska. Przyjemnie popatrzeć jak ludzie dochodzą do czegoś uczciwie i, z zasadami. Oj,coś czuję,że ten biznes Ci się rozkręci Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Czapeczki czarno-bordowe bardzo fajnie wyglądają. Podeślę Ci linka do niezłych truckerek w sensownych cenach pod reklamę tylko muszę linka odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Fajnie się prezentują te jery Gdzie jest cennik Dostępne gdzieś są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi