Melanzyk Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Maciek a gdzie gotowe Płocie ?? tylko 1 gdzieś tam widać Dawaj reszte fotek Radku niestety nie zdążyłem skończyć płoci, ehh. Wziąłem tylko tą jedną odlaną w celu pokazania. Pełna profeska. Przyjemnie popatrzeć jak ludzie dochodzą do czegoś uczciwie i, z zasadami. Oj,coś czuję,że ten biznes Ci się rozkręci Powodzenia Adam, zasady są ważniejsze od pieniędzy! Niestety w tych czasach wielu o tym zapomina. Czapeczki czarno-bordowe bardzo fajnie wyglądają. Podeślę Ci linka do niezłych truckerek w sensownych cenach pod reklamę tylko muszę linka odnaleźć. Piotr te czapeczki bardzo mi się spodobały. Niestety całe zamówienie zostało zwalone... Firma której zleciłem wykonanie czapek dała ciała i zamiast czarnego haftu dostałem wszystkie czapki z haftem koloru białego :o będę je odsyłał Tutaj jeszcze kilka fotek. Toys for big boys!Muchy Bujo były rozchwytywane a oglądając inne stoiska moim zdaniem były najlepszymi muchami szczupakowymi targów. PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Mel, życzę Ci spełnienia oczekiwań jakie miałeś w związku z targami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Myślałem, że to muchy kolegi Tomka @Loguna Normalnie dałbym rękę uciąć Tomek ma bardzo podobny styl. Robi naprawdę dobrą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Super zorganizowałeś sobie stanowisko, nic dziwnego, że ludzie walili drzwiami i oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Świetna sprawa Mel, że wyszło z takim powodzeniem Od początku dążysz do realizacji swoich celów w fajnym stylu, normalnie i bez niepotrzebnego ważniakowania. Odbierałem Twój udział w tych targach niemal jak reprezentowanie jerkbaita i całej polskiej roboty. Doceniono, przyjmij gratulacje, naprawdę bardzo się cieszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Brzydale. O krwawiącą płoć biło się ze mną kilku odwiedzających. Nie pomagały tłumaczenia, że to są egzemplarze pokazowe. Jeden nawet chciał zapłacić podwójną cenę za możliwość jej kupna ten kolor wyszedł chyba po max 1,5h od otwarcia targów Rodzinka. PozdrM 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Franek największa gwiazda targów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Fajnie że masz wsparcie bliskich i młody to już kawał faceta .Twoje zadowolenie świadczy tylko o sukcesie ale napisz jakie masz teraz największe marzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Lauri Rapala nawet takiego startu nie miał! czapki z głów :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Brawo! Brawo! Brawo!Przy okazji dziękuję za ten wpis "zasady są ważniejsze od pieniędzy" Maćku, tak sobie myślę, że tu w kraju nie wróciłbyś z targów tak zachwycony. Duże przynęty chcą tam, gdzie są łowiska z dużymi rybami. Ech, szkoda, że tak późno zacząłem struganie, pisałbym może dzisiaj z Kanady w podobnych skowronkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Bo najlepszą reklamą są takie bezinteresowne opinie użytkowników poparte zdjęciami, o których wspomniałeś. W pełni zasłużone gratulacje Chyba będę musiał rozszerzyć arsenał wędek o zestaw adekwatny do twoich jerków, bo strasznie kuszą już od dłuższego czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 @korektor98 niedługo będzie u Ciebie killerek v2. Jest pomalowany, czeka na oczy i lakier. Niestety partia 200 oczu, którą robiłem na targi się "zepsuła" i muszę je zrobić od nowa. Ehh Napisz mi jeszcze proszę adres na priv w naszej rozmowie, będzie mi łatwiej wysłać Super zorganizowałeś sobie stanowisko, nic dziwnego, że ludzie walili drzwiami i oknami Pride nic super nie zorganizowałem. Było tak sobie. W pierwszy dzień nie zdążyłem się nawet dobrze rozłożyć bo za szybko wpuścili ludzi hehe. Do kolejnych targów już się przygotuję jak należy. W zasadzie już powoli zacząłem. A teraz wiadomość od forumowego kolegi, którą otrzymałem meilem ostatniej niedzieli:Cześć Maciej,mam pytanie, ten nowy szczupak to puller? Ile waży? Pływa czy tonie? Super jest też ta łamana płoć. Masz może filmik z jej pracą? Czy ciężka jest? Bardziej jest do trola czy do łowienia z reki?Czy jak bym zamówił te przynęty to doszłyby przed majem?Przekonałem się do Piranii w trolu . Koniec grudnia, cały dzień na jeziorze i ani brania. Mówie sobie dam jej szanse. Zapiałem ją i prowadziłem w bardzo, bardzo wolnym trolu. Przez pół godziny wyjechały ryby ~95, ~90 i ~75. Przyszedł wieczór i się zwinałem.Jest czad!Pozdrawiam,RobertRobert jest wielkim fanem Troutów bo na nie połowił metrówek w PL a teraz widzę, że przekonał się do Piranii.Takie informacje motywują mnie do dalszej pracy! PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Niestety byłem w niedziele w sobotę nie mogłem strasznie dużo mi uciekło za rok będę w sobotę ps. co prawda parę nabyłem dosłownie ,ale chciało by się więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Fajnie że masz wsparcie bliskich i młody to już kawał faceta .Twoje zadowolenie świadczy tylko o sukcesie ale napisz jakie masz teraz największe marzenie ? No młody rośnie jak na koksie nie ma jeszcze 2,5 roku a nosi ubrania na 4-5 lat hehe Największe marzenie, hmm. Chciałbym mieć trochę więcej czasu. Pracując na pełny etat, spędzając w drodze do pracy 3h (w obie strony) dziennie zostaje mało czasu na przynęty, rodzinę i łowienie szczupaków. Nie mówię już o nowych projektach.Chciałbym mieć czas żeby wykonać 3-4 projekty, które mi po głowie chodzą. Jakbym to zrobił to bym mógł obskoczyć całe moje łowienie tylko i wyłącznie swoimi przynętami. A o to w tym wszystkim chodzi. Marzy mi się każda ryba złowiona w sezonie, żeby była złowiona na swój homemade. Ewentualnie homemade jakiegoś znajmego bo nie widzę problemu w promowaniu czyjejś cieżkiej pracy. Takie jest moje marzenie PozdrM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Właśnie projektuje kalendarz 2016/2017 który zawiśnie w warsztacie. Zacznie się od kwietnia 2016. Oto kilka fot PozdrM 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Witam.Dziś rano po pracy prawie odmroziłem sobie 4 litery testując kilka wariantów obciążeń płotki swimbaita. Myślę, że znalazłem to czego szukałem. Teraz tylko zamówić silikon do ogonów i można temat dopracowywać do końca Nagrałem, krótkie wideo które wrzuciłem na Facebooka. Dostępne jest pod tym linkiem i można je obejrzeć bez posiadania tam konta - https://www.facebook.com/melhandmadelures/videos/vb.646599408800832/841067956020642/?type=3&video_source=pages_video_set Jak Wam się podoba? PozdrM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Mnie do swimbaitów nie trzeba przekonywać , kiedy będzie dostępna , można zamówić ? W sumie to mam coś co mogłoby Ciebie zainteresować . Żel o zapachu rainbowtrouta . Trzyma się jerków , gum , wahadeł jak rzep psiego ogona ale mnie wQ... zawsze coś nie wiadomo z kąd wyladuje na ubraniu i jak to w spinningu często zmieniam przynety to i w pudle lepi się wszystko od tego g.... Do trola mogłoby sie sprawdzić , szczególnie na wodach gdzie masz dużo tęczaka .... machniom ? żel jest prosto z ameryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Mnie do swimbaitów nie trzeba przekonywać , kiedy będzie dostępna , można zamówić ? W sumie to mam coś co mogłoby Ciebie zainteresować . Żel o zapachu rainbowtrouta . Trzyma się jerków , gum , wahadeł jak rzep psiego ogona ale mnie wQ... zawsze coś nie wiadomo z kąd wyladuje na ubraniu i jak to w spinningu często zmieniam przynety to i w pudle lepi się wszystko od tego g.... Do trola mogłoby sie sprawdzić , szczególnie na wodach gdzie masz dużo tęczaka .... machniom ? żel jest prosto z ameryki Innych tych zelow nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Innych tych zelow nie ma? ma shrimpa , mogę sie podzielić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 ma shrimpa , mogę sie podzielić Shrimp do mnie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Poproszę, będzie na Stora Ballen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Właśnie projektuje kalendarz 2016/2017 który zawiśnie w warsztacie. Zacznie się od kwietnia 2016. Oto kilka fot M Maciek a udostępnisz go w formie elektronicznej W biurze sobie powieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq44 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Jakiś czas temu szukałem na forum kogoś do zrobienia mi wieszaka na wędki. Odezwał się do mnie Robert, który w expresowym tempie wykonał dla mnie taki oto wieszak z dębu. Robota najwyższej jakości. Trochę czasu minęło zanim przetransportowałem go do siebie i powiesiłem. Brakowało mi jeszcze wykończenia z filcu więc bedąc na urlopie zakupiłem go na Allegro.Dziś pierwsza pourlopowa wizyta w pracowni i zaczałem od wykończenia wieszaka. Jestem z niego mega zadowolony. Koniec z walającymi się wędkami za fotelem! Dzięki Robet za produkt dokładnie jak chciałem i to najwyższej jakości! P1080263.jpgP1080264.jpgP1080265.jpg A teraz do roboty PozdrMWItam. Mam nadzieje, ze sie myle ale jezeli pod tym stojakiem/wieszakiem jest kaloryfer i go wlaczysz to Ci sie smar w kolowrotkach nie "przeleje" na dno.Niech ktos mnie wyprowadzi z bledu.BTW przynety sa piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Niestety nie udostępnię. Robiłem to przez stronę jakiejś drukarni w UK i jest to tylko projekt online na ich serwerze. Zamówiłem 10szt. Myślę, że za kilka dni będę je miał u siebie i zobaczę jak wyszły PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 WItam. Mam nadzieje, ze sie myle ale jezeli pod tym stojakiem/wieszakiem jest kaloryfer i go wlaczysz to Ci sie smar w kolowrotkach nie "przeleje" na dno.Niech ktos mnie wyprowadzi z bledu.BTW przynety sa piekne. Witaj. Nic takiego się nie działo raczej. Zmieniłem juz pomieszczenie więc nie wypróbuję. Zreszta w moich kręciołach chyba nie ma smaru PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi