Melanzyk Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Brałem te o których pisałem ostatnio czyli - VMC 4X Strong O'Shaughnessy Treble Hooks PermaSteel - 9626 w rozmiarach 2/0 i 5/0 do Big Troutów. Ponton to Pro Marine 3,8m. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) masz namiar na firmę , robią plandeki na pontony/łódki a jak się dogadasz to zrobią Ci wszystko Szef firmy Pan Marek pod telefonem w wiekszosci przypadków odbiera.klikając zakładke "inne realizacje" masz kilka przykładów na łódce www.pland-mark.plDostałem właśnie info że jak byś chciał to musisz się spieszyć bo niedługo się sezon ich zaczyna i zawaleni robotą po uszy , wtedy zamówień nie przyjmują Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez radekc1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Pierwsza część dużego zamówienia PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Konkret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 E tam konkret. Trzeba zrobić 3 razy tyle co by skończyć to jedno indywidualne zamówienie Ostatni element układanki już mam. Właśnie zakupiłem mikrofale. Jutro będzie kurier (ma opóźnienie) i niedługo będzie można zacząć PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 No i kotwy już u mnie są. VMC 4X Strong O'Shaughnessy Treble Hooks PermaSteel - 9626 w rozmiarze 2/0 i 5/0. Niestety nie było tańcu radości bo musiałem zapłacić opłaty celne, ale i tak się opłacało. Kto zgadnie ile ich tam jest? powinno na chwilę starczyć. Nie ma mientkiej gry jak to mówią. Rozmiar 5/0 do Big Troutów. Po cichu się przyznam, że wczoraj w Big Troucie był spory progres. A tutaj jeszcze takie coś. Dziś w nocy powinien być kurier z resztą zabawek. PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Myślę że w każdej pace po 500szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Było nie było ale Twoich gum to jestem ciekaw. Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) No i piękne. Oby tak dalej [emoji2] Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dłubacz Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) jaką długość będzie miał ostatecznie Big Trout? Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez dłubacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Będzie miał ok 30cm. Przed chwilą kurier przywiózł taki coś-ie do nauki PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 No i fajnie, 0,5l plastisolu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Raczej 1kg to tak na początek. Jak będę się bawił w duże gumisie to wtedy będę zamawiał po 5kg Dzis jak czas pozwoli będę pracował nad formą do ogonów do płotki PozdrM Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Pracuj, pracuj. Trening czyni mistrza hehe. Może dla mnie byś jakie ogony w przyszłości odlał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jedziemy z koksem. Później pokaże jakie fajne malowanie Fire Tiger mi wyszło na Piranii. Kropkowanie. Bardzo zgrabnie wygląda malowanie Arctic Char na Killerku. Te do mojego pudła. A co PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Cholerka, niestety aparat sie gubi i nie jestem w stanie oddać kolorów Fire Tigera, ehh Jeszcze 4 Piranie i piraniowa część tego zamówienia gotowa. PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witam Maćku. Ładne zamówienie. Fishing Mart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Osoba prywatna Sklepów nie stać na moje wyroby hahaha PozdrM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Fishing Mart by ze swoją marżą je miał za miliony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Fire tiger zawsze ogłupia aparat a jak farba wysokiej jakości to i zmienia kolor przynęt w innych kolorach na tym samym zdjęciu co FT . Najlepiej rób przy świetle dziennym o świcie albo na godzinę przed zmierzchem w słoneczny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Tak Piotrze. Specjalnie dla Ciebie zrobię zdjęcie za 3 miesiące PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Fire tiger zawsze ogłupia aparat a jak farba wysokiej jakości to i zmienia kolor przynęt w innych kolorach na tym samym zdjęciu co FT . Najlepiej rób przy świetle dziennym o świcie albo na godzinę przed zmierzchem w słoneczny dzień.To i tak zawsze wychodzi trochę przypadkowo. Pewniejsze jest światło sztuczne o stabilnym widmie i pewnej temperaturze barwowej 5500-5700K, tło neutralne szare i fota robiona w jpg+RAW(jeszcze skala barwna gdzieś z boku kadru i gitara ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Bob wyślij mi w prezencie taki aparat co to RAW-y strzela a fotki specjalnie dla Ciebie będę wrzucal nie przeklamane PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Melek jak masz desperata który chciałby 2x trout i piranie możesz podesłać do mnie . Tanio nie będzie ale od ręki i uzbrojone , w wodzie były i niegryzione Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez m a t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Bob wyślij mi w prezencie taki aparat co to RAW-y strzela a fotki specjalnie dla Ciebie będę wrzucal nie przeklamane PozdrMTo może będzie prościej jak sam przyjadę i zrobię te foty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi