Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

masz namiar na firmę , robią plandeki na pontony/łódki :)
a jak się dogadasz to zrobią Ci wszystko :)
Szef firmy Pan Marek pod telefonem w wiekszosci przypadków odbiera.

klikając zakładke "inne realizacje" masz kilka przykładów na łódce :)

www.pland-mark.pl

Dostałem właśnie info że jak byś chciał to musisz się spieszyć bo niedługo się sezon ich zaczyna i zawaleni robotą po uszy , wtedy zamówień nie przyjmują :)

Edytowane przez radekc1991

E tam konkret. Trzeba zrobić 3 razy tyle co by skończyć to jedno indywidualne zamówienie :)

Ostatni element układanki już mam. Właśnie zakupiłem mikrofale. Jutro będzie kurier (ma opóźnienie) i niedługo będzie można zacząć ;)

Pozdr

M

• Like 1

No i kotwy już u mnie są. VMC 4X Strong O'Shaughnessy Treble Hooks PermaSteel - 9626 w rozmiarze 2/0 i 5/0. Niestety nie było tańcu radości bo musiałem zapłacić opłaty celne, ale i tak się opłacało. Kto zgadnie ile ich tam jest?  :rolleyes: powinno na chwilę starczyć.

post-49629-0-22729100-1460564683_thumb.jpgpost-49629-0-95359800-1460564685_thumb.jpg

Nie ma mientkiej gry jak to mówią. Rozmiar 5/0 do Big Troutów. Po cichu się przyznam, że wczoraj w Big Troucie był spory progres.

A tutaj jeszcze takie coś.

post-49629-0-18506400-1460564834_thumb.jpg

Dziś w nocy powinien być kurier z resztą zabawek.

Pozdr

M

• Like 2

Raczej 1kg  :rolleyes: to tak na początek. Jak będę się bawił w duże gumisie to wtedy będę zamawiał po 5kg  :ph34r:

Dzis jak czas pozwoli będę pracował nad formą do ogonów do płotki  :rolleyes:

Pozdr

M

Edytowane przez Melanzyk

Fire tiger zawsze ogłupia aparat a jak farba wysokiej jakości to i zmienia kolor przynęt w innych kolorach na tym samym zdjęciu co FT :D . Najlepiej rób przy świetle dziennym o świcie albo na godzinę przed zmierzchem w słoneczny dzień.

Fire tiger zawsze ogłupia aparat a jak farba wysokiej jakości to i zmienia kolor przynęt w innych kolorach na tym samym zdjęciu co FT :D . Najlepiej rób przy świetle dziennym o świcie albo na godzinę przed zmierzchem w słoneczny dzień.

To i tak zawsze wychodzi trochę przypadkowo. Pewniejsze jest światło sztuczne o stabilnym widmie i pewnej temperaturze barwowej 5500-5700K, tło neutralne szare i fota robiona w jpg+RAW

(jeszcze skala barwna gdzieś z boku kadru i gitara ;) )