Melanzyk Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Cyborg ? E tam cyborg. Przyzwyczaiłem się. Byłem awake do 24 Nie ma spania, trzeba zapierdzielać! Samo się nie zrobi Czyżby jedna z tych pięknych płoci na warsztacie miała trafić do Kamilka? A kto to jest Kamilek? Experymenty z płotką. Opalizacje nakładane pędzelkiem + podkradnięty od wepstera pomysł z kredkami na płetwy + wycieniowanie ołówkiem, fajnie to wychodzi jak na pierwsze egzemplarze. Zaraz epoxy bo na niedziele ma być do łowienia. PozdrM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 2 sztuki skończone. Na 2 zdjęciu sposób mocowania tego ustrojstwa do lakierowania. Jedna już po epoxy. Wyjść fajnie, Melek się cieszyć PozdrM 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Mel hand made inspired by woblery K. Grzelak pięknie rouche wyszły, opalizacja daje super efekt i inna niż wszystkie. Ślicznoty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Dobra nie pitol tylko lepiej pisz jakie kredki kupić do malowania wobkow. A najlepiej to by wepster zrobić jakieś wideo jak się to robi po mistrzowsku PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Pięknie melo to wyszło ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Pięknie melo to wyszło ☺A czego się spodziewales? Że wyjdzie brzydko? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Kredki kredkami, ważne żeby nie były jakieś najtańsze marketowe ale najważniejszy jest dobry podklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Wyszło fajnie, choć ja bym się pokusił o wyciśnięcie faktury łusek na zawiasach, wtedy zlało by się wszystko w jedną całość. Byłoby idealnie, choć pewnie szczupaki będą miały to w nosie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Zaje-fajnie Ci to wyszło.Jak to młodzież teraz mówi- Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Maciek wyszło mega pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Macieju ponawiam zamówienie na taką płoć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Hejka. Przepraszam wszystkich, że nie odpisuje na maile czy privy. Od 4 dni mam w domu gościa, którym jest Paul Adams. Tych, którzy nie wiedzą kim jest Paul zapraszam do obejrzenia filmiku poniżej. Ostatnie 3 dni spędziliśmy na wodzie a "po godzinach" nagrywaliśmy materiał do filmu. Pogoda jak to w Irlandii dała nam popalić. Tym razem jednak było odwrotnie, czyli nie jak zawsze wichury tylko żar z nieba i tafla na jeziorze. W niedziele było tak źle, że na naszej łódce + kilku łódkach znajomych nie padła żadna ryba. Wczoraj mimo lampy było ciut lepiej bo udało się coś złapać i Pirania skusiła ładną rybę. Dziś chmury pokryły prawie całe niebo i z rana nawet się działo, ale niestety wiatr ucichł i jak się rozpadało to już nie chciało przestać. Udało mi się wysępić od Paula przynętę z tego wideo i miałem na nią dziś piękną rybę (co zresztą jest nagrane), ale niestety po wielu efektownych wyskokach ryba się spięła zaraz przy łodzi Jutro cały dzień nagrywamy, więc niedługo pojawi się profesjonalne wideo, na którym można będzie zobaczyć kilka fajnych rzeczy m.in. rzeźbienie Big Trouta, malowanie Piranii od A do Z, odlewanie ołowiu itp. Na tym wideo będzie również można zobaczyć pracę płoci bo udało się nam nagrać kilka ujęć, które wyglądają bardzo ciekawie. Reszta niedługo PozdrM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Mam nadzieję, że to nie wszystko i zobaczymy więcej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Janusz cholera właśnie się polozylem do wyrka bo idę spać przed 4-tą nocka z 5. Miałem zapodać filmik a tu bach, zepsules Przed chwilą odpakowalem Big Trouta. W robocie wrzucę jakieś foty Dobranoc.Miłego oglądania PozdrM PS. Janusz oczywiście, że będzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Janusz cholera właśnie się polozylem do wyrka bo idę spać przed 4-tą nocka z 5. Miałem zapodać filmik a tu bach, zepsules (...)Trzeba być czujnym, jak ninja Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Te Panie, Pan mi tu ninja oczu nie mydlij Wczoraj wróciłem z pracy i na mnie czekał. Miałem go już jutro zabrać nad wodę, ale przed chwilą popatrzyłem na grafik i zobaczyłem, że nie robię 5 nocek z rzędu a 7 nocek z rzędu. Kuźwa, załamałem się jak to zobaczyłem. A już o niczym innym nie myślałem tylko o fishingu Najlepsza była reakcja mojego 2,5 letniego syna jak mu pokazałem Trouta. Cytyję:Wow, wooooow, woooooooooooow, jaka śliczna rybka.Tatusiu dziękuję, że kupiłeś mi taką piękną rybkę.A jaka ona wielka... To mu powiedziałem, że to pstrąg.Tak tato, taki piękny pstrąg Franka Kuźwa jakbym wiedział, że taka będzie reakcja to bym to nagrał, heh. PozdrM 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 422 gr słuszna waga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Heh młody wiek co dobre no to czekam na film z jakąś zębatą swinką na trouta teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Piekny pstrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Jedz na te ryby bo ciekwi mnie jak soe Trout gigant spisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Jedz na te ryby bo ciekwi mnie jak soe Trout gigant spisze Taa, na ryby. Jaaaasne. Właśnie robię 6-tą 12 godzinną nockę z rzędu jeszcze jedna mnie czeka Walczę z tym jegomościem. W końcu wypadało by go skończyć PozdrM 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Extra projekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Jak nie zainterweniujemy to chłopak nam się wykończy. Nie dość, że struga piękności to zleceń ma tyle, że pewnie o moim zapomniał. Ostatnio został jeszcze gwiazdą filmową. Przyjechał do niego jakiś początkujący rękodzielnik na nauki. Tymczasem ciągle dochodzą wieści o niewyspaniu i przemęczeniu Mistrza. Wstrętne leprochauny, koniczynowi rudzielcy wyzyskują Mela nieświadomi konsekwencji. A gdzie czas, żeby przyuczyć młodego. Nie mówię już o łapaniu ryb. Ponton z nową szafeczką rozsycha się, a właściciel tyra jak wół dla wstrętnych anglosasów. Może jaką notę dyplomatyczną puścić, albo chociaż list z pogróżkami. Wykończą nam Maciusia, a potem to zostanie tylko siąść i płakać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 a dupa tam Ja czekam na obiecany film od A do Z , coś czuje że będzie kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Zapraszam do obejrzenia urywka naszego filmiku.https://www.facebook.com/paul.adams.35325/videos/10155028338128569/ Widać na nim między innymi pracę płotki swimbaita Link powinien działać nawet dla osób nie posiadających konta na Fecebooku. PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi