spinnerman Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Fajny Ale jakiś krótki... Mówię oczywiście o filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Zapraszam do obejrzenia urywka naszego filmiku. Fajny Ale jakiś krótki... Mówię oczywiście o filmie Czytamy ze zrozuzmieniem prezes Pełne wideo będzie miało myślę, że z 8-10min. Premiera do tygodnia czasu. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 No w mordę, niezły trailer przedpremierowy! zapowiada się mieszanka Hitchcocka i Tarantino z domieszką Davida Attenborough Czekam z napięciem na premierę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Paavo cofnij watek stronę wcześniej PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Paavo cofnij watek stronę wcześniej PozdrMCholera przeoczyłem...ale chyba nic się nie stało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Dziś ok 19, po dłuuugim czasie siedzenia w jednej pozycji przy szlifowaniu odlewów dostałem informacje od żony, że kolacja gotowa. Dokończyłem szlifowaną wtedy Piranie, odłożyłem ją do reszty a gdy próbowałem wstać coś mi jebło w plecach. W planie było dokończenie jeszcze jednej Piranii i pomalowanie partii woblerów na niedługi wypad forumowego kolegi do Szwecji, ale niestety mam jakąś cholerną blokadę w prawej stronie... Cały wieczór próbuje to cholerstwo rozruszać ale dupa... Mam nadzieję, że rano już tego dziadostwa nie będzie, ehh Partyjka oczu 15mm do Piranii Wykopane z poczty.Jakby ktoś miał wątpliwości to to są 2 różne ryby PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Mam wyrzuty sumienia. Parę postów wcześniej wykrakałem. Teraz bez tajskiego masażu ani rusz. Można też okładać kocią skórką, ale nie wiem czy masz tam jakieś koty w okolicy. Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Kotów tu sporo. Wczoraj nawet jeden skubaniec wlazł nam do domu przez okno jak nas nie było. Jak weszliśmy do domu zaczął panikowac, próbował wybiec przez szybę (ojc to musiało boleć) a skończyło się wskoczeniem na parapet, znokautowaniem kilku kwiatków i porwanien 3 tygodniowych firanek Agi oj nie była zadowolona Właśnie siadam do malowania. Pół godzinny masaż pomógł i mogę się ruszać jeszcze troche boli ale już jest luz. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 No to fajnie bo nawet trochę martwiłem się, że do tego bólu pleców ... przyczynił się priv ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Yyyyyy. Jaki priv? Chyba muszę przestać czytać wiadomości na nieprzytomce bo chyba nie kojarzę, haha Sorry, ale czasem mi wiadomości umykają. Wieczorem w pracy odpisze, a tymczasem pora powdychac trochę pyłu z farb PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Niedawno miałem podobną przygodę z kotem, tyle tylko, że szyba go nie powstrzymała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 ...i oba te koty idealnie nadawały się do kuracji wszelakich dolegliwości natury reumatycznej. A końcówki ogonów to murowane Hairy Killery. Bardzo lubię koty, chociaż prywatnie mam czarnego jamnika. Maćku, przypominam, że jako osobnik chroniony masz w nocy spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 to masz masz replay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 ...masz w nocy spać. Tak jest szefie. Ostatnią nockę spędziłem dzielnie pracując hehe. Właśnie mija 24h na nogach a jeszcze cały dzień przede mną. Za 15min kończę pracę i do domu lakierować.Jak ja nie lubię działać pod presją wyjazdów szwedzkich. Teraz robię ostatnią partię woblerów "pod presją". Następne będą jak będą Bob odpiszę niedługo. Dziś miałem sporo roboty w pracy i ledwo się wyrobiłem. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ta wiadomość miała pójść w nocy, ale bateria padła. Godzina czterdziesta pierwsza Jakieś 2 godziny temu skończyłem lakieriwanie przynęt (Sebastian spróbuj Ty mi dobrej fotki z tej Szwecji nie przywieźć) i wkładając ostatnią ramkę do suszarki usłyszałem chrup. Stało się najgorsze co mogło się stać (a dziś o 13:20 o tym pisałem z Seba, że znając moje szczęście to tak będzie). Suszarka padła i musiałem robić akcję ratunkową. Udało się a ja dopiero wstałem. PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Chłopie! Ty zacznij bloga pisać: czterdziesta trzecia godzina...przypomniałem sobie, że na początku roboty otworzyłem piwo! poszło na zmarnowanie?!Ludzie żyją z pisanie takich pierdół (mam nadzieję, że Ty nie piszesz? )A poza tym jak przeczytałem słowo "chrup" to pomyślałem, że znowu w kręgosłupie jebło a to tylko taki drobiazg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Melek, znasz się widze z Paul Adamsem, swojego czasu był moim mentorem w produkcji przynęt :)Internetowo wydaje się być ciekawym gościem, a jak w rzeczywistości? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Na żywo jest dużo lepiej. Naprawdę wyluzowany ziomek, ze sporą widzą. Pewnie jeszcze nie raz mnie odwiedzi. Całymi dniami rozmawialiśmy o przynetach itp Podpowiedział mi parę rzeczy, z tego co mówił sporo się też nauczył. Dziś z nim rozmawiałem, mówił że nasze wideo jest na bank najlepsza produkcja jaką do tej pory zrobil. Aż się nie mogę doczekać premiery. PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Na żywo jest dużo lepiej.Naprawdę wyluzowany ziomek, ze sporą widzą. Pewnie jeszcze nie raz mnie odwiedzi. Całymi dniami rozmawialiśmy o przynetach itp Podpowiedział mi parę rzeczy, z tego co mówił sporo się też nauczył.Dziś z nim rozmawiałem, mówił że nasze wideo jest na bank najlepsza produkcja jaką do tej pory zrobil. Aż się nie mogę doczekać premiery. PozdrMja czekam bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 ja czekam bardziej Ty się weź za swoje lurasy a nie czekasz. Sorry za OT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ta wiadomość miała pójść w nocy, ale bateria padła. Godzina czterdziesta pierwsza Jakieś 2 godziny temu skończyłem lakieriwanie przynęt (Sebastian spróbuj Ty mi dobrej fotki z tej Szwecji nie przywieźć) i wkładając ostatnią ramkę do suszarki usłyszałem chrup. Stało się najgorsze co mogło się stać (a dziś o 13:20 o tym pisałem z Seba, że znając moje szczęście to tak będzie). Suszarka padła i musiałem robić akcję ratunkową. Udało się a ja dopiero wstałem. PozdrM Maciek zadziałało słynne prawo Murphiego Cieszę się że pierwsza partia do mnie w końcu przyjedzie Odpocznij trochę 3Maj sięSeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Nie ma leżenia bo inni czekają !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Maciek zadziałało słynne prawo Murphiego Cieszę się że pierwsza partia do mnie w końcu przyjedzie Odpocznij trochę 3Maj sięSeba Wczoraj po wysyłce odpoczywałem. Od 3 tygodni (może nawet ciut wiecej) u nas żar z nieba. Na ryby w taką pogodę nie jadę bo szkoda się smażyć. Za to po powrocie z poczty odpaliłem grilla + zimne piwko i posadziłem moje tłuste dupsko w fotelu karpiowym w ogródku. Tak sobie wtedy pomyślałem, jak by to było fajnie znów prowadzić normalne życie Nie ma leżenia bo inni czekają !! Radek spadaj Kilka fotek ostatniej partii. Na wiecej nie miałem czasu bo musiałem gonić na pocztę. 3 min później byłoby po ptakach. PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi