BOB1 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ja już kiedyś , nazwałem cię ... Cyborgiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Jak tam big trout Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 A właśnie przy nim siedzę. Została ostatnia strona ostatniego elementu.Planuje w przeciągu tygodnia skończyć rzezbienie bo idzie jak krew z nosa. PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ciężki dzień dziś. Teraz kąpiel i do pracy W robocie meczyk a później jedziemy z Big Troutem. PozdrM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Maćku mam dwie strzykawki na zbyciu,ale nie wiem jaka pojemność.Gruby plastik,kupione razem z formami do ala keitech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Dzięki. W sumie już do mnie lecą strzykawki ale czy mógłbyś podrzucić zdjęcie na priva? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Zdjęcie dla porównania wielkości łusek realizm chyba będzie dość wysoki w tej przynęcie.Dawno, dawno temu pękło 100 roboczo godzin. Nie wiem czy 2 raz bym się skusił na takie małe łuseczki Niedługo finish, uff. Zostały płetwy nad którymi popracuję pewnie jutro. PozdrM 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Świetne. Widać godziny pracy, pocięte paluchy i litry wylanego potu bądź ...wlanego w siebie piwska Wyglądają imponująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Dzis po pracy udałem się nie małe testy na kanał z których wróciłem z takim bananem na gębie, że przegięcie. Po kilku nieudanych próbach wyszło coś na co wielu czekało! Ja to chyba najbardziej. Wkurzalo mnie, że nie mogę użyć Piranii na super płytkich łowiskach, ale to się zmieni. Piranha w wersji shallow będzie niedługo dostępna. Wyważenie idealne, po wrzuceniu do wody przynęta stoi na powierzchni, wynurzajac lekko grzbiet, w momencie gdy otworzymy kablak i damy plecionce swobodnie opasc, co za tym idzie do wagi Piranii dojdzie waga przyponu przynęta zaczyna mega powolnie opadać. W ciągu 20sek opadła może z 5cm? Wykonałem kilkadziesiąt rzutów i prowadzilem Piranie na jakieś 20cm pod powierzchnią. W momencie zatrzymania z napięta linka przynęta zawiesza się w wodzie w bezruchu co na bank będzie skutkowalo atomowymi braniami. Ale jestem podjarany, hehe PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ta drobna łuska na korpusie, bomba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Potwierdzam. Ja chyba bym się zapłakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Co potwierdzasz? Nie bardzo kumam Chyba potrzebuje z 16h snu PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Że łuska bomba! Nie zgrywaj się tylko spać idź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Nie zgrywałem się. Miałem jakąś zaćmę ze zmęczenia bo za cholere nie wiedziałem o co Ci chodzi Teraz to się wydaje oczywiste PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Tutaj @jimmi też się nadłubał bo prawie ryba wymiarowa Ale miał trochę łatwiej ... bo tylko z jednej strony i do tego towar nie użytkowy tylko "szafowy" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Nie do końca mi się podoba. Za duże odstępy między łuskami i wygląda jakby były w rzędach. Dziś przyszedł zapaś ostrzy. W końcu można bedzie rzeźbić jak gość PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Miałem okazję używać czarnej Olfy. Dużo wyższa jakość niż srebrne ostrza ale nie wiem czy są jakieś poza standardowymi ostrzami do tapet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Melu polecam Irwin. Jak dla mnie numer uno. Są dużo sztywniejsze od standardowych noży, bardzo ostre i na drzewie praktycznie się nie tępią . Używam dosłownie do wszystkiego. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Kopsniesz jakis link? Nie mogłem tych noży znaleźć. Kupujesz je lokalnie czy przez neta? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Najczęściej w Leroy, ale w innych budowlanych też widziałem. To chyba angielski wyrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Dziś wracając z pracy dostałem telefon od klienta z Rumunii. Poinformował mnie o bardzo dobrych wynikach na moje wabiki. Powiedział, że zlowil już wiele ryb w przedziale 5-7kg + ostatnio swoje nowe PB - 11kg Jak ja lubię takie wieści PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 O 8 rano skończyłem nockę. Póżniej cały dzień z młodym. Udało mi się go nawet namówić na 2h drzemkę.Teraz przyszedł jakiś power i zamiast iść spać skończyłem budowę nowej suszarki i można zaczynać lakierowanie Tutaj pół zestawu dla jednego Irlandczyka. PozdrM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Lakierowanie A tutaj ostatnia wysyłka PozdrM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Krótka zapowiedź czegoś nad czym pracowałem w ostatnim czasie. Podoba się? PozdrM 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi