Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Zdjęcie dla porównania wielkości łusek  :rolleyes: realizm chyba będzie dość wysoki w tej przynęcie.

Dawno, dawno temu pękło 100 roboczo godzin. Nie wiem czy 2 raz bym się skusił na takie małe łuseczki  B)

post-49629-0-79682200-1467542177_thumb.jpg

Niedługo finish, uff. Zostały płetwy nad którymi popracuję pewnie jutro.

Pozdr

M

• Like 13

Dzis po pracy udałem się nie małe testy na kanał z których wróciłem z takim bananem na gębie, że przegięcie. Po kilku nieudanych próbach wyszło coś na co wielu czekało! Ja to chyba najbardziej. Wkurzalo mnie, że nie mogę użyć Piranii na super płytkich łowiskach, ale to się zmieni.

Piranha w wersji shallow będzie niedługo dostępna. Wyważenie idealne, po wrzuceniu do wody przynęta stoi na powierzchni, wynurzajac lekko grzbiet, w momencie gdy otworzymy kablak i damy plecionce swobodnie opasc, co za tym idzie do wagi Piranii dojdzie waga przyponu przynęta zaczyna mega powolnie opadać. W ciągu 20sek opadła może z 5cm? :o

Wykonałem kilkadziesiąt rzutów i prowadzilem Piranie na jakieś 20cm pod powierzchnią. W momencie zatrzymania z napięta linka przynęta zawiesza się w wodzie w bezruchu co na bank będzie skutkowalo atomowymi braniami.

Ale jestem podjarany, hehe

Pozdr

M

• Like 8

Dziś wracając z pracy dostałem telefon od klienta z Rumunii. Poinformował mnie o bardzo dobrych wynikach na moje wabiki. Powiedział, że zlowil już wiele ryb w przedziale 5-7kg + ostatnio swoje nowe PB - 11kg :)

Jak ja lubię takie wieści :)

Pozdr

M

• Like 7

O 8 rano skończyłem nockę. Póżniej cały dzień z młodym. Udało mi się go nawet namówić na 2h drzemkę.

Teraz przyszedł jakiś power i zamiast iść spać skończyłem budowę nowej suszarki i można zaczynać lakierowanie :)

Tutaj pół zestawu dla jednego Irlandczyka.

post-49629-0-88452000-1468796138_thumb.jpg

Pozdr

M

• Like 11