joker Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Korzystniej jest kiedy przynęty obracają się w ten sposób, a nie jak w poprzedniej suszarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Raczej nie ma różnicy. Tym sposobem zmiescisz więcej przynęt na mniejszej powierzchni. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 W ostatni weekend udałem się w końcu na ryby. Wędkowałem z moim kumplem Łukaszem. Dzień można zaliczyć do udanych bo zameldowały się rybki 108, 108, 102 i 100cm + jeszcze 6-7 innych. 3 meterki dla Łukasza i jeden dla mnie W trakcie łowienia 2 wędki w trollingu wjechały w taki zaczep, że urwałem WaterWolfa 40kg plecionka nie wytrzymała plątaniny w mega zielsku. Smutek nie trwał długo bo po urwaniu zestawu z kamerą udało się poluzować zaczep drugim kijem i ku naszemu zdziwieniu w kępie zielska, którą wydarłem z wody wplątany był WaterWolf!! Uff Pozdr M 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Panie moderatorze. Wnoszę o zakazanie wstawiania zdjeć przez kol. Melanżyka!Grożą nerwicą, zaburzeniami snu, a nawet zawałem! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Nawet szczupaka wygląda na skur**syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 108,108,102 i 100 - udany dzień. Zdecydowanie wolę jak struga łuski, albo narzeka że jest niewyspany. Do roboty albo do wyra! A przed trollingowaniem proszę odpinać kotwiczki. Koledze Łukaszowi również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Krótka zapowiedź czegoś nad czym pracowałem w ostatnim czasie. http://youtu.be/Q14VnsUWjJ4 Podoba się? PozdrM Z chęcią bym przytulił taką suszareczkie Kiedy bedą do nabycia drogą kupna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Haha nie ma takiej opcji. Za dużo kobiet lekkich obyczajów leci podczas takiej budowy Nie mam na takie rzeczy czasu. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Takie rzeczy mają miejsce gdy na naszej suszarce pojawia się nawet niewielki luz podczas obracania się. Jak widać na zalączonych zdjęciach suszarka była w pewnej pozycji dłużej niz w innych za zaskutkowało zlaniem się żywicy na przód. Na pierwszy rzut oka wygląda to źle i człowiek się denerwuje, że przynęty są zwalone ale pół godzinki z mega ostrym skalpelem załatwia sprawę. Po takim zabiegu zakładamy nową warstwę żywicy i nie bedzie śladu. Gdyby przynęty były dla mnie bym się nawet nie bawił w kolejną warstwę tylko bym to tak zostawił PozdrM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Zestaw dla jednego Irlandczyka PozdrM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Cukiereczki [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Piekne te jerkusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Takiego cukierasa przyniósł ostatnio listonosz miałem małą wojnę z młodym bo powiedział, że to jego i nie chciał oddać, ale dał się przekupić Bardzo mi się podoba i nie mogę się już doczekać wodowania PozdrM 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Dziś rano wracając z pracy umówiłem sie z Gerrym na odbiór przynęt z ostatniego postu na wcześniejszej stronie.Gerry był na wodzie pierwszy raz po 2 miesięcznej przerwie. Oto co otrzymałem sms-em. Czekam na resztę fotek na maila. Takie coś to ja rozumię 8, 7 i 5kg i to w kilka godzin po otrzymaniu zamówienia.Ha! PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Melek kiedy dodasz film o suszarce do woblerow? Zapomniałeś? [emoji4] Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Melek kiedy dodasz film o suszarce do woblerow? Zapomniałeś? [emoji4] Nie zapomniałem. Walczę z nim już nie wiem ile godzin. Właśnie montuje zakończenie. Rano będzie premiera PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) No to walcz dalej, bo rano co raz bliżej[emoji16]Pozdrawiam M (też)[emoji4] Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 No do rana jeszcze bliżej a ja dalej walczę. Chyba porwałem się z motyką na księżyc PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Trochę to trwało. Mam nadzieję że nie za nudne to video. Jeżeli się komuś spodobało klikamy łapkę w górę pod filmem na YouTube PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Super maszynka . Odnoszę wrażenie, że co jest jej kluczowym elementem??? ... gwoźdź ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 34,5h na nogach z krótką jedno godzinna drzemka. Za 5h wstaje na ryby i chyba jestem tym tak zajarany ze spać nie mogę hahaha. Kamery się ładują, Fariozaur 25cm spakowany. Będę walczył do ostatniej kropli krwi PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Walczymy, walczymy. Narazie lipa mimo idealnych warunków jeden spad na Piranie :/ PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Kawał gumisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 A gumiś też ręczna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Gumiś jest na pewno "SOLARNY" ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi