Melanzyk Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Wczoraj cały dzień na wodzie. Jedna ryba na Piranie w trollu na samym początku spadła po kilku sek. Później przez calutki dzień tylko 1 branie w spinningu. Trolling nie działał. Ów branie na Pajka v2 jakieś 30cm od pontonu. Zebranie przynęty i najlepszy hol tego sezonu! Nagrane wszystko na GoPro ale okazało się że kąt kamery ustawiony jest na narrow i mało co widać ryba trzy cyfrowa Dziś ciut lepiej. Spadam na imprezę więc jutro podrzuce fotki i opis pewnie. PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Spadam na imprezę więc... received_10208841801635611.jpeg PozdrMChyba na ... melanżyk [emoji16] [emoji4] Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez nick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Mekanzyk melanzykiem. Party on !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ładna fotka ci wyszła. Cieszę się że ten Fario daje ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Fajnie że się sprawdziło Fario 250 , miałem przyjemność wodowania .Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Chwile, których nigdy nie zapomnę! PozdrM 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Melek Ty zyjesz w raju ???? Mam nadzieje , ze brytole wypieprza z europy i latwiej bedzie dupe ruszyc z tej przekletej wyspy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 O takich rybach w Polsce mozna pomarzyć. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) mateczka do mateczki:- co tak dyszysz?-Melanżyk mnie dopadł!-ciebie też?-w dodatku zrobił mi fotę i wszystkim pokazał jak mnie puszcza ...ale jazda Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez BOB1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Takie brzydale dziś a w zasadzie już wczoraj spakowałem do paki i polecą ze mną na urlop. Jeden gamoń z forum powinien się ucieszyć ` Do tego jeszcze będzie jeden wabik jak mi się da go wykończyć Właśnie kończę robienie stelaży w robocie. 50 szt. chwilę temu pękło. Kto wyginał ręcznie drut twardy 1,2mm ten wie jaka to katorga. Ledwo palcami ruszam Jeszcze chwilka i fajrant. Plan jest podgonić troszkę z robotą na urlopie PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Dostąpiłeś sędziwego wieku. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Sto lat w zrdowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Stu lat!I oczywiście wielu zębatych potworów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ale go capnął :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Wszystkiego co najlepsze , sto lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Za Twoje zdrowie i pomyślność...ostatni kieliszeczek z tej butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Pomyślności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Dziękuję za życzenia wszystkim! Panowie mam pytanie. Chce kupić ostrze do taśmówki, długość 1425mm. Niedawno to, które używałem ponad 1,5 roku strzeliło i założyłem z powrotem oryginalne. Cięcie teraz jest dużo szersze, bardziej się brudzi/pyli no i na krawędzi cięcia nie jest ładna. Mógłby mi ktoś coś polecić? Materiał to drewno, ewentualnie jakiś poliwęglan od święta. Z góry dziękuję! PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Stówa Prezes ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Dziękuję za życzenia wszystkim! Panowie mam pytanie. Chce kupić ostrze do taśmówki, długość 1425mm. Niedawno to, które używałem ponad 1,5 roku strzeliło i założyłem z powrotem oryginalne. Cięcie teraz jest dużo szersze, bardziej się brudzi/pyli no i na krawędzi cięcia nie jest ładna. Mógłby mi ktoś coś polecić? Materiał to drewno, ewentualnie jakiś poliwęglan od święta. Z góry dziękuję! PozdrM Ja mam odwrotnie orginał ciął jak wsciekly a dokupione robi to co piszesz,źle dobrałem szerokość i wysokość zęba.Poszukaj u nich i powinieneś coś dopasować. http://allegro.pl/pila-tasmowa-mk-morse-hef-6-35x0-64-mm-6-z-cal-i5134576755.html?snapshot=MjAxNi0wMi0yM1QxNjo0NToxNFo7YnV5ZXI7ZGM3ZThkZTQzMDgxYzFkNWE5NzEwYWRhNTEyOTFjZDAwZWQ2MjFkYzJmNmZmNGJkNDBhMTBjM2JlZWVhZTU2ZA== ..no i stówka,przy dżerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Czy da się polakierować żywicą i wysuszyć przynętę na pieprz w 5h? Odpowiedź, da się Górny odczyt to wynik z suszarki. Spadek wilgotności o 23%, całkiem dobry wynik Nie wiem na ile mozna temu wierzyć bo zaraz obok elektronicznego czujnika temperatury leżał stary poczciwy termometr rtęciowy z podziałką do 55st, który pokazywał 1cm nad podziałkę czyli max co mógł pokazać. Haha, chyba się zepsuł PozdrM Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Melanzyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Brawo Ty! Pokaz lepiej zdjecia tego wysuszonego pajka Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Brawo Ty! Pokaz lepiej zdjecia tego wysuszonego pajka Nie ma opcji. Przelewaj kasiore. Kupujesz w ciemno Dobra Pany. Mogę nie mieć za dużo dostępu do neta. Urywam się z roboty i spadam na urlop. Ahoj PozdrM Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Melanzyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udanych łowów, o ile połowica pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi