Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj cały dzień na wodzie. Jedna ryba na Piranie w trollu na samym początku spadła po kilku sek. Później przez calutki dzień tylko 1 branie w spinningu. Trolling nie działał. Ów branie na Pajka v2 jakieś 30cm od pontonu. Zebranie przynęty i najlepszy hol tego sezonu! Nagrane wszystko na GoPro ale okazało się że kąt kamery ustawiony jest na narrow i mało co widać :( ryba trzy cyfrowa :)

Dziś ciut lepiej. Spadam na imprezę więc jutro podrzuce fotki i opis pewnie.

post-49629-0-53874900-1470512074_thumb.jpeg

Pozdr

M

• Like 9

Takie brzydale dziś a w zasadzie już wczoraj spakowałem do paki i polecą ze mną na urlop. Jeden gamoń z forum powinien się ucieszyć ` B)

post-49629-0-53345400-1470972667_thumb.jpgpost-49629-0-97163200-1470972678_thumb.jpgpost-49629-0-95360500-1470972689_thumb.jpg

Do tego jeszcze będzie jeden wabik jak mi się da go wykończyć  :rolleyes:

Właśnie kończę robienie stelaży w robocie. 50 szt. chwilę temu pękło. Kto wyginał ręcznie drut twardy 1,2mm ten wie jaka to katorga. Ledwo palcami ruszam :huh: Jeszcze chwilka i fajrant. Plan jest podgonić troszkę z robotą na urlopie  :rolleyes:

Pozdr

M

• Like 9

Dziękuję za życzenia wszystkim! 

Panowie mam pytanie. Chce kupić ostrze do taśmówki, długość 1425mm. Niedawno to, które używałem ponad 1,5 roku strzeliło i założyłem z powrotem oryginalne. Cięcie teraz jest dużo szersze, bardziej się brudzi/pyli no i na krawędzi cięcia nie jest ładna. Mógłby mi ktoś coś polecić? Materiał to drewno, ewentualnie jakiś poliwęglan od święta. Z góry dziękuję!

Pozdr

M

Dziękuję za życzenia wszystkim! 

Panowie mam pytanie. Chce kupić ostrze do taśmówki, długość 1425mm. Niedawno to, które używałem ponad 1,5 roku strzeliło i założyłem z powrotem oryginalne. Cięcie teraz jest dużo szersze, bardziej się brudzi/pyli no i na krawędzi cięcia nie jest ładna. Mógłby mi ktoś coś polecić? Materiał to drewno, ewentualnie jakiś poliwęglan od święta. Z góry dziękuję!

Pozdr

M

Ja mam odwrotnie orginał ciął jak wsciekly a dokupione robi to co piszesz,źle dobrałem szerokość i wysokość zęba.

Poszukaj u nich i powinieneś coś dopasować.

http://allegro.pl/pila-tasmowa-mk-morse-hef-6-35x0-64-mm-6-z-cal-i5134576755.html?snapshot=MjAxNi0wMi0yM1QxNjo0NToxNFo7YnV5ZXI7ZGM3ZThkZTQzMDgxYzFkNWE5NzEwYWRhNTEyOTFjZDAwZWQ2MjFkYzJmNmZmNGJkNDBhMTBjM2JlZWVhZTU2ZA==

..no i stówka,przy  dżerach. ;)

Czy da się polakierować żywicą i wysuszyć przynętę na pieprz w 5h? Odpowiedź, da się  :rolleyes:

post-49629-0-95821500-1471403942_thumb.jpg

Górny odczyt to wynik z suszarki. Spadek wilgotności o 23%, całkiem dobry wynik :rolleyes: 

Nie wiem na ile mozna temu wierzyć bo zaraz obok elektronicznego czujnika temperatury leżał stary poczciwy termometr rtęciowy z podziałką do 55st, który pokazywał 1cm nad podziałkę czyli max co mógł pokazać. Haha, chyba się zepsuł  :rolleyes:

Pozdr

M

Edytowane przez Melanzyk
  • Like 2

Brawo Ty! Pokaz lepiej zdjecia tego wysuszonego pajka :P

Nie ma opcji. Przelewaj kasiore. Kupujesz w ciemno  B)  :ph34r:  :ph34r:

Dobra Pany. Mogę nie mieć za dużo dostępu do neta. Urywam się z roboty i spadam na urlop. Ahoj  :rockon:

Pozdr

M

Edytowane przez Melanzyk
  • Like 3