Melanzyk Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Nikt tu nie dopuszcza nawet możliwości zrezygnowania z tego materiału. Ba, mogę nawet stwierdzić że piana mi się spodobała, hehe. Trochę praktyki nabrać i będzie dobrze. Po głowie mi chodzi od dłuższego czasu zabranie się za piankowego pstragowca w okresie zimowym co by go mieć na nowy sezon, kto wie. Narazie mam sporo i tak na głowie. Do niedzieli chciałbym skończyć Biga ale po raz kolejny żona nie potrafi spraw załatwić jak trzeba. Miała w tym tygodniu pracować tylko dzisiaj a po przyjściu do pracy okazuje się że pracuje i jutro i w piątek więc kuzwa zabrała mi 2 dni warsztatowe. Ciężko to widzę bo ja pracuje wt, śr, czw nocki czyli kolejna "dłuższa" posiadowa dopiero w sobotę :/ nawet jak zredukuje spanie o 60% to i tak będzie ciężko, ehh. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Tak co by nie tracić czasu w robocie projektuję sobie miarkę do mierzenia ryb Ktoś by chciał takie paskudztwo? PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 No powiem tyle ze klimatyczna miareczka. Jak dla mnie superrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Tak co by nie tracić czasu w robocie projektuję sobie miarkę do mierzenia ryb screen.jpg Ktoś by chciał takie paskudztwo? PozdrMJak bedzie pokazywac 60tke na 80tke to poprosze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 No powiem tyle ze klimatyczna miareczka. Jak dla mnie superrrrr Dzięki. Robię ją dla siebie i mnie się też podoba a to jest najważniejsze! Jak bedzie pokazywac 60tke na 80tke to poprosze Młody zacznij w końcu łowić ryby jak facet a nie kombinujesz i się marzesz jak baba, a bo to, a bo za daleko, a bo cośtam, a bo w PL ryb nie ma Projekt na ukończeniu, tak to mniej wiecej bedzie wygladało. Czekam na wycenę wydruków. PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Dzięki. Robię ją dla siebie i mnie się też podoba a to jest najważniejsze! Młody zacznij w końcu łowić ryby jak facet a nie kombinujesz i się marzesz jak baba, a bo to, a bo za daleko, a bo cośtam, a bo w PL ryb nie ma Projekt na ukończeniu, tak to mniej wiecej bedzie wygladało. Czekam na wycenę wydruków. screen1.jpgscreen2.jpgscreen3.jpg PozdrMPisalem Ci, zapraszam na ryby. Nocleg ,łódka z silnikiem masz za free tylko łowić i pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 No i to mi się podoba. 2 dni temu powstał pomysł, a teraz miarka lezy sobie i czeka na łowienie! Jakość wydruku zajefajna, całość zalaminowana więc szczupaki będą się ładnie ślizgać PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Do 130 cm? hmmmm ... Maćku, więcej wiary w siebie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Na wody z moich stron miarka musiałaby byc o połowę krótsza :-) oooo takie bysiory tu pływają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 I bardzo ładna, i taka ma być.I bardzo dobrze, że w calach.Ma Irlandia swoje miary, więc niech ma i ryby.Jak łowić to konkretnie, prawda Macieju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Nie no ona w centymetrach jest Jutro zaczynam 4 dni łowienia. Może się coś uda zmierzyć PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Dziś zacząłem 4 dniowe łowienie z Paulem Adamsem. Myślę, że kilka osób może go kojarzyć.Odebrałem Paula ok 9:20 z lotniska i na wodzie byliśmy coś koło 13. Mieliśmy dziś aż 3 brania, skuteczność 100%. Pierwszy po 10 min szalony 50-tak a później ryba, która wylądowała na mojej nowej miarce Pierwsze mierzenie przyznam szczerze nie wyszło najgorzej Dla ciekawskich dodam, że miarka, której prawie nie widać ma 20cm wysokości Proszę zobaczyć, w którym miejscu przekracza 100cm PozdrM Edytowane 19 Września 2016 przez Melanzyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Az mnie zgięło ... piękna ryba. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Ale maciora! szkoda, że w kadrze nie widać całej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Paulem Adamsem.. eh zazdroszczę, że gościa znasz osobiście. Dla mnie był/jest autorytetem w tworzeniu przynęt, organizacji warsztatu jak i użytkowaniu "cepa".Szczupak mega fajny, będzie zdjęcie całości ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Zdjęcia niestety nie ma. Będzie film. Przyznam szczerze sam go nie widziałem w całości po wypuszczeniu hehe.Dziś coś szczupaki powariowały. Ja zakończyłem blankiem, Paul zlowił szczura pocieszenia... PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Uuuu to teraz tylko na film czekac Niezla maciora sie Wam trafila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Na przyjazd Paula chcialem dokonczyc Big Trouta, niestety firma, która zwykle dostarcza mi materiały w przeciągu 15-20h od zamówienia dała ciała i tym razem zamowione silikony szły 8 dni Chciałem też pomalować kilka płytkich Piranii, które przygotowałem na urlopie w PL ale tym razem znajomy kurier dał dupy i przyjechał 3 dni za późno. Jak widać nie było mi dane się przygotować. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Ostatnie 2 nocki spędziłem na przeglądaniu materiałów z WaterWolfa. 14h nagrań a jak się okazało najwięcej się działo w 9 min, haha.Jutro 3 urodziny małego terrorysty więc po powrocie z nocki warsztat sobie odpuszczam. Od poniedziałku zaczynam się ostro brać za robotę. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Na dniach pojawi się wideo krok po kroku z malowania poniższych przynęt.Video wyreżyserowane przez Paula Adamsa Będą one do zgarnięcia za free w losowaniu. PozdrM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Tego Paula Adamsa od poppera z przyssawki i stickbaita z kija od szczotki?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Tego samego PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Tego Paula Adamsa od poppera z przyssawki i stickbaita z kija od szczotki?! O tym stickbaicie mówisz? PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) O tym stickbaicie mówię ???? Jeżeli film będzie w takim klimacie jak reszta Adamsowych dzieł to już nie mogę się doczekać ???? Edytowane 27 Września 2016 przez Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) Po 4,5 roku przerwy udało się po raz 2 przekroczyć 120cm! Zapraszam do obejrzenia Wiem wiem, złapana za granicą i w trollingu więc się nie liczy PozdrM Edytowane 28 Września 2016 przez Melanzyk 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi