Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt tu nie dopuszcza nawet możliwości zrezygnowania z tego materiału.

Ba, mogę nawet stwierdzić że piana mi się spodobała, hehe. Trochę praktyki nabrać i będzie dobrze.

Po głowie mi chodzi od dłuższego czasu zabranie się za piankowego pstragowca w okresie zimowym co by go mieć na nowy sezon, kto wie.

Narazie mam sporo i tak na głowie. Do niedzieli chciałbym skończyć Biga ale po raz kolejny żona nie potrafi spraw załatwić jak trzeba. Miała w tym tygodniu pracować tylko dzisiaj a po przyjściu do pracy okazuje się że pracuje i jutro i w piątek więc kuzwa zabrała mi 2 dni warsztatowe. Ciężko to widzę bo ja pracuje wt, śr, czw nocki czyli kolejna "dłuższa" posiadowa dopiero w sobotę :/ nawet jak zredukuje spanie o 60% to i tak będzie ciężko, ehh.

Pozdr

M

• Like 1

No powiem tyle ze klimatyczna miareczka. Jak dla mnie superrrrr

Dzięki. Robię ją dla siebie i mnie się też podoba a to jest najważniejsze!

Jak bedzie pokazywac 60tke na 80tke to poprosze :D

Młody zacznij w końcu łowić ryby jak facet a nie kombinujesz i się marzesz jak baba, a bo to, a bo za daleko, a bo cośtam, a bo w PL ryb nie ma  B)  :rolleyes:

Projekt na ukończeniu, tak to mniej wiecej bedzie wygladało. Czekam na wycenę wydruków.

post-49629-0-49232100-1474005577_thumb.jpgpost-49629-0-49272200-1474005580_thumb.jpgpost-49629-0-32403500-1474005583_thumb.jpg

Pozdr

M

• Like 3

Dzięki. Robię ją dla siebie i mnie się też podoba a to jest najważniejsze!

Młody zacznij w końcu łowić ryby jak facet a nie kombinujesz i się marzesz jak baba, a bo to, a bo za daleko, a bo cośtam, a bo w PL ryb nie ma B) :rolleyes:

Projekt na ukończeniu, tak to mniej wiecej bedzie wygladało. Czekam na wycenę wydruków.

attachicon.gifscreen1.jpgattachicon.gifscreen2.jpgattachicon.gifscreen3.jpg

Pozdr

M

Pisalem Ci, zapraszam na ryby. Nocleg ,łódka z silnikiem masz za free tylko łowić i pokazać :)

Dziś zacząłem 4 dniowe łowienie z Paulem Adamsem. Myślę, że kilka osób może go kojarzyć.

Odebrałem Paula ok 9:20 z lotniska i na wodzie byliśmy coś koło 13.

Mieliśmy dziś aż 3 brania, skuteczność 100%. Pierwszy po 10 min szalony 50-tak a później ryba, która wylądowała na mojej nowej miarce  :blink:

Pierwsze mierzenie przyznam szczerze nie wyszło najgorzej  :blink: Dla ciekawskich dodam, że miarka, której prawie nie widać ma 20cm wysokości  :rolleyes:

Proszę zobaczyć, w którym miejscu przekracza 100cm :P

post-49629-0-03947800-1474244035_thumb.jpg

Pozdr

M

Edytowane przez Melanzyk
  • Like 5

Na przyjazd Paula chcialem dokonczyc Big Trouta, niestety firma, która zwykle dostarcza mi materiały w przeciągu 15-20h od zamówienia dała ciała i tym razem zamowione silikony szły 8 dni :o

post-49629-0-94108000-1474577283_thumb.jpg

Chciałem też pomalować kilka płytkich Piranii, które przygotowałem na urlopie w PL ale tym razem znajomy kurier dał dupy i przyjechał 3 dni za późno. Jak widać nie było mi dane się przygotować.

post-49629-0-64026100-1474576835_thumb.jpg

Pozdr

M

• Like 1

Ostatnie 2 nocki spędziłem na przeglądaniu materiałów z WaterWolfa. 14h nagrań a jak się okazało najwięcej się działo w 9 min, haha.

Jutro 3 urodziny małego terrorysty więc po powrocie z nocki warsztat sobie odpuszczam. Od poniedziałku zaczynam się ostro brać za robotę.

Pozdr

M

• Like 1

Po 4,5 roku przerwy udało się po raz 2 przekroczyć 120cm! Zapraszam do obejrzenia   :rolleyes:

Wiem wiem, złapana za granicą i w trollingu więc się nie liczy   :P   :ph34r:

Pozdr

M

Edytowane przez Melanzyk
  • Like 19