Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Pogoda extremalna ;)

Ale, że co? Przecież to lekka bryza.

Tutaj może już było extremalnie. To był powrót z jendego z najlepszych wędkowań w moim życiu

Uwielbiam łowienie w taką pogodę jak na pierwszym filmiku bo szczupaki są aktywne i się dzieje cały dzień. W nosie mam wiatr i deszcz. Niedługo zedytuję kilka filmików z ostatnich wędkowań, wtedy zobaczycie pogodę :D

Pozdr

M

• Like 9

Ostatnie 40min z ośmiu 12h nocek. Aga dziś niestety pracuje na 14-ta więc muszę zostać z młodym. Każdy normalny by pojechał do domu i się pierdyknal do wyra odpocząć. Nie ja :D wczoraj zadzwonił kumpel ze jedzie na niedalekie jezioro i zapytał czy wpadnę. Zanim dojadę do domu będzie ok 9:20 (90km jazdy), szybkie spakowanie się, śniadanie w biegu i ogień. 35min jazdy do jeziora, jakieś 2,5h łowienia i powrót żeby zawieść Age do pracy. Nie wiem czy to dobry pomysł ale co tam :D co myślicie?

Pozdr

M

Właśnie w taką pogodę wypływając na szczupaka złowiłem na jerka swojego życiowego bolenia. Bajoro dość małe ale nikt w tym czasie nie pływał poza kolesiem na desce.Ja cały dzień oczywiście na wodzie ,bo jak mówi kolega na fali w tykę wali.

:doh:

Nie znasz się  -_-

Na jeziorze niestety taflą wiało, połowę czasu łowiliśmy z łapy i złowiłem aż 60-taka na Trouta. 

Później przestawka na trolling i kumpel łapie 117cm, jego nowe PB. Chyba z 4 czy 5 lat czekał na pobicie 113cm.

Wróciłem pędem do domu co by Agę zawieźć do pracy i tym razem juz z Frankiem ogień z powrot nad wodę. 

Niestety później ani brania nie było, ale Frankowi się mega podobało i tak, mimo blanka :P

Pozdr

M

• Like 1