patryk123 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Duża przyneta duża ryba .gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 W końcu udało się wygospodarować trochę czasu i pomalowac kilku skubańców. Na zdjęciu podczas wklejania oczu! PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Cud maliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Te i pare innych skończone. Koniec na dziś. Ide się chwilę zrelaksować bo za 2,5h spadam do pracy Niestety dziś zaczynam osiem 12-godzinnych nocek, masakra PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Ostatnio zakupiłem nową kamerkę. Pierwsze próby focenia wyszły calkiem całkiem. PozdrM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Piękne jest malowanie tego szczupłego Film też KOZAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 A ja nie widzę filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Malowanie naprawde swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Dziń dybryWłaśnie zuploadowałem nowe video na Jutuba Zapraszam do obejrzenia. PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Twardziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Twardziele.Ale że co? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Pogoda extremalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Pogoda extremalna Dla Melka nie ma pogody extremalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Pogoda extremalna Ale, że co? Przecież to lekka bryza.Tutaj może już było extremalnie. To był powrót z jendego z najlepszych wędkowań w moim życiu Uwielbiam łowienie w taką pogodę jak na pierwszym filmiku bo szczupaki są aktywne i się dzieje cały dzień. W nosie mam wiatr i deszcz. Niedługo zedytuję kilka filmików z ostatnich wędkowań, wtedy zobaczycie pogodę PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jak na morzu hehhe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Za dwie godziny ruszam na prom a potem zabawa w szkierach i mam nadzieję, że ominą mnie aż takie atrakcje Niech twardzielem forumowym pozostanie Maciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Za dwie godziny ruszam na prom a potem zabawa w szkierach i mam nadzieję, że ominą mnie aż takie atrakcje Niech twardzielem forumowym pozostanie Maciek Bob, raczej nie. Idą fronty.Ja do Danii ruszam dzisiaj i nie jest dobrze z pogodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Ostatnie 40min z ośmiu 12h nocek. Aga dziś niestety pracuje na 14-ta więc muszę zostać z młodym. Każdy normalny by pojechał do domu i się pierdyknal do wyra odpocząć. Nie ja wczoraj zadzwonił kumpel ze jedzie na niedalekie jezioro i zapytał czy wpadnę. Zanim dojadę do domu będzie ok 9:20 (90km jazdy), szybkie spakowanie się, śniadanie w biegu i ogień. 35min jazdy do jeziora, jakieś 2,5h łowienia i powrót żeby zawieść Age do pracy. Nie wiem czy to dobry pomysł ale co tam co myślicie? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 To się nazywa choroba, albo uzależnienie. Mam podobnie, choć na obecnym etapie już spasowałem. Nie lubię ograniczeń czasowych choć dwa razy w tym roku tak popłynąłem, raz z niezłym efektem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Nie wiem co powiedzieć.Nie raz tak miałem .Tylko było bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Właśnie w taką pogodę wypływając na szczupaka złowiłem na jerka swojego życiowego bolenia. Bajoro dość małe ale nikt w tym czasie nie pływał poza kolesiem na desce.Ja cały dzień oczywiście na wodzie ,bo jak mówi kolega na fali w tykę wali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Pierwsze szczupakowanie Franka. Niestety blank. PozdrM 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Nie znasz się Na jeziorze niestety taflą wiało, połowę czasu łowiliśmy z łapy i złowiłem aż 60-taka na Trouta. Później przestawka na trolling i kumpel łapie 117cm, jego nowe PB. Chyba z 4 czy 5 lat czekał na pobicie 113cm. Wróciłem pędem do domu co by Agę zawieźć do pracy i tym razem juz z Frankiem ogień z powrot nad wodę. Niestety później ani brania nie było, ale Frankowi się mega podobało i tak, mimo blanka PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Hehe Twardziel Też tak kiedyś miałem jak były ryby i była motywacja. Teraz, to czasami zastanawiam się czy warto gumiaka pompować pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi