Pavko Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Pierwsze szczupakowanie Franka. Niestety blank. PozdrMRośnie młody sternik, dobrze żeby wiedział jak ustawić łódź jak Tata będzie holował 120+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Na ostatnim weekendzie odbywały się w Irlandii miedzynarodowe zawody w łapaniu szczupaków z łodzi. Na zawodach było kilkadziesiąt łodzi i największą rybą 2 dniowych zawodów był szczupak 103cm. W niedzięlę na tym samym jeziorze łowił mój znajomy, który nie brał udziału w zawodach. Łowił w towarzystwie 4 zawodniczych łódek i na oczach zazdrosnych zawodników wyholował taką oto rybkę na mojego Trouta w kolorze Brown Trout 107cm mięśni Bardzo mnie cieszą takie wiadomości. Dostaje ich coraz więcej i chyba zacznę je tu na bierząco publikować PozdrM 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Gdy większość z Was sobie jeszcze smaczne spała Melek popełniał takie oczy PozdrM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Piekne OCZA :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 E tam piękne takie sobie PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Na pierszym zdjęciu Pirania w trakcie przerwy w malowaniu oglądająca filmiki Paula i Kanalgratis. Podpórka komórki z młotka Widać jak zmienia się wygląd przynęty przez dodanie następnej warstwy farb PozdrM 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Zakurwisteeeee :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Fajne malowanie Jakies wstawki fluo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Na pierwszym zdjęciu Pirania w trakcie przerwy w malowaniu oglądająca filmiki Paula i Kanalgratis. Podpórka komórki z młotka Coś bujasz Melek, jak może oglądać film skoro jest ślepa? Pride zawsze czujny Kolorki bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Coś bujasz Melek, jak może oglądać film skoro jest ślepa? Pride zawsze czujny Kolorki bardzo fajne Czujny nie czujny. Ona ślepa na prawe oko, ino lewym patrza PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 W środę skończyłem kręcić video z robienia wkretek do Soft plastików. Plan był opublikować je przed weekendem niestety Premiere Pro pogryzl sie z plikami MTS z mojej nowej kamery i nie było dźwięku w nagranych plikach. Spędziłem 3 nocki zeby to dziadostwo ogarnąć i dopiero dziś nad ranem zacząłem edycję. Filmik będzie najprawdopodobniej w poniedziałek. Zdjęcie nr2 kilka brzydali po wklejeniu oczu PozdrM 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Video gotowe. Zapraszam do obejrzenia PozdrM 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Dobra robota. Ale jest też dużo prostszy sposób nie wymagajacy prawie niczego. Śrubokręt spiłowany na końcu.Robimy dziurkę u nasady. Wkładamy tam drut i kręcimy.Rózne średnice do róznych wkrętek to np. 3 śrubokręty.Prowadzenie według mnie niepotrzebne. Tylko kaleczy gumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Dobra robota. Ale jest też dużo prostszy sposób nie wymagajacy prawie niczego. Śrubokręt spiłowany na końcu.Robimy dziurkę u nasady. Wkładamy tam drut i kręcimy.Rózne średnice do róznych wkrętek to np. 3 śrubokręty.Prowadzenie według mnie niepotrzebne. Tylko kaleczy gumę. Witaj Godski Nie wiem czy to prostszy sposób. Zrób 20 wkrętek z drutu 1,2mm i pogadamy możemy porównać czas i ból palców Tym ustrojtwem nawet dziś mój 3 letni syn zrobił wkrętkę właśnie z drutu 1,2mm. Chcesz inna średnicę? wiercisz mniejsza dziurkę i kołujesz mniejszą rurkę.Poza tym 3 śrubokręty do 3 średnic? Sorry, ale wolę mój sposób. Nie zrobiłem tego wideo żeby się przepychać kto robi lepiej czy coś w tym stylu.Dostałem kilkadziesiąt informacji od wielu wędkarzy z całego świata, że czegoś takiego szukali a video nie jest nawet online 24h.Nie podoba się to robisz swoim prostrzym sposobem i wszyscy zadowoleni PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Melka pomysł jest świetny,prosty do wykonania i skuteczny. Jak ktoś chce zrobić kilka sztuk to można i ręcznie zawijać na śrubokręt. Jak dam radę to wstawię swoje rozwiązanie żeby pokazać jak do jednego tematu można podejść w inny sposób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Witaj Godski Nie wiem czy to prostszy sposób. Zrób 20 wkrętek z drutu 1,2mm i pogadamy możemy porównać czas i ból palców Tym ustrojtwem nawet dziś mój 3 letni syn zrobił wkrętkę właśnie z drutu 1,2mm. Chcesz inna średnicę? wiercisz mniejsza dziurkę i kołujesz mniejszą rurkę.Poza tym 3 śrubokręty do 3 średnic? Sorry, ale wolę mój sposób. Nie zrobiłem tego wideo żeby się przepychać kto robi lepiej czy coś w tym stylu.Dostałem kilkadziesiąt informacji od wielu wędkarzy z całego świata, że czegoś takiego szukali a video nie jest nawet online 24h.Nie podoba się to robisz swoim prostrzym sposobem i wszyscy zadowoleni PozdrMCześć, Nie krytykuję. Pomysł mi sie podoba. Genialne przy masówce.Ale jak ktos potrzebuje na sezon kilkadziesiąt to sposób ze śrubokrętem pomaga. 20 wkrętek to nie problem. Też robię z drutu 1,2 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Dziwne się rzeczy dzieją gdy Twoje przynęty zaczynają brać dragi PozdrM 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Ciekawe, na który kolor będą najlepiej brały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 hahaha niezle malowanie Te teoje szczuple orientacje chyba zmienily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Ciekawe, na który kolor będą najlepiej brały ? Trzeba na każdym z kolorów kotwicę zrobić i potem sprawdzić na którą się złapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Fajne lizaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Za 2 tyg o tej porze będę brał udział w targach. Czasu mało, roboty w cholere więc zagoniłem małe rączki do pomocy w czyszczeniu korpusów Papier scierny jaki zakupiłem i używam do przygotowania korpusow jakiś brudządzy więc młody ma frajdę bo może się trochę pochlapać. Dziś dłuuuga dniówka. Zobaczymy do której dam radę. PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Ty prezes uważaj żeby mały tej szczoteczki za mocno nie dociskał, bo jeszcze ci jakiś nowy wzór powstanie i będziesz miał konkurencję na własnej krwi wyhodowaną )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Ty prezes uważaj żeby mały tej szczoteczki za mocno nie dociskał, bo jeszcze ci jakiś nowy wzór powstanie i będziesz miał konkurencję na własnej krwi wyhodowaną )) Tak się składa, że młody to już doświadczenie ma na każdym etapie produkcji. Ma nawet swoje logo PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Rodzinny "gang"! Nawet koszulkę już macie jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi