spinnerman Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 To już wiem skąd czerpiesz inspiracje do nowych wzorów hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Dzisiaj dostałem info z Australii ze ten brzydal podczas jednej wyprawy skusił dwa monster GT. Niestety oba spadły przy łodzi. Jak mówił Johny czasami wszystkie ryby dnia spadają. W dobry dzień wyjmuje się 50% brań. Mówił że to kwiestia czasu i Trout zaliczy piękną rybę PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Niezle haki Widac ze chlopaki w delikatny sprzet sie nie bawia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 No nie ma mientkiej gry Przed sekunda zawitał do mnie kurier.Robert dziękuję za drewno. Tak jak pisałeś jakość wow. Już się doczekać nie mogę żeby zatopić w nim skalpel No i oprócz tego przyszły jeszcze cukiereczki 3x Black Edition Co jest lepsze od 2 GoPro? Odpowiedź - 5 GoPro Kuzwa chyba nie zasne bo już w łóżku leżę... Heh PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Jakąś nową edycję Big Brother planujesz ,na pontonie to wszystko mocujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Seba jeszcze nie wiem co z tym zrobię Jak to dobrze, że część procesu mogę odfajkować w pracy nie tracąc przy tym cennego warsztowego czasu. Dziś w nocy pokropkowałem serię Brown Troutów na targi w Galway, Oprócz drobnych prac malarskich jak kropki w pracy powstają też stelaże. Czasem wybijam też oczy PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Kurcze, niby tylko kropeczka (w kropeczce) a jakiego super efektu dodaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Kurcze, niby tylko kropeczka (w kropeczce) a jakiego super efektu dodaje A żebyś wiedział. Dopiero po dodaniu czerwonego przynęta ożywa Jest to mój ulubiony kolor Właśnie siadam do roboty, 2h w warsztacie, 2h drzemki i powrót do Dublina na koncert Dżem PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 @Melek a co z projektem żywicznego korpusu szczupaka uciętego w połowie, połączonego z materiałami muchowymi (chyba sierść królika to wtedy była)?Kiedyś zaprezentowałeś coś takiego, ale jako prototyp. Będzie kontynuacja czy to jednak nie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Hejka. Wybralem się z nim nad wodę, ale nigdy jej nie dotknął szczupaking zwyciężył Projekt na bank bedzie ruszony, tylko musze znaleźć wytrzymalsze rurki. Obecnie używam rurek z balonów promocyjnych. Wczoraj popełniłem małe przygotowania do odlania serii killerów v2. Tak wyglądają druciki oczy 3d w przygotowaniu. PozdrM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Za 50min koniec nocki, poźniej ostre zapierdzielanie bo dziś ostatni dzień przygotowań do targów. Na jutro zaplanowane pakowanie do pudełek i takie tam drobne prace. Niech to już się skończy, heh PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Rzuciłem okiem na te zdjęcia i w pierwszej chwili pomyślałem: nawet fajny wzorek mają te firanki w oknach, listki i romby Powodzenia na targach...oczywiście zdasz relację? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Mi odrazu skojarzylo się z jerkami, tylko pomyślałem - fajne kraty Melek se walnal w pracowni ; i po chwili konsternacja - ale po co mu kraty w oknach??? przecież nie mieszka w Wawie )) Edytowane 10 Listopada 2016 przez spinnerman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 A ja w pierwszej chwili myślałem, że to jakieś witrażyki albo folie nalepione na okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Haha Wy to macie wyobraźnię Ja walczę :/ PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Dobra, właśnie mija 30 godzina na nogach. Padam na twarz, heh a za 6h pobudka. Odezwę się po weekendzie. Kilka sztuk 10-tek. PozdrM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Ale bajeranckie. Zawsze się zastanawiałem czym Wy te detale robicie że rybcie wyglądają lepiej niż żywe. Szacun. Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Targi, targi i po targach. Tak to wyglądało u Melka PozdrM EDIT: Jakby ktoś bardzo chciał to mam kilka szt miarek na łódkę (priv)Dodam, że cieszyły się "wzięciem" na targach Edytowane 17 Listopada 2016 przez Melanzyk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Macieju skrzynkę masz pełną,nie można wysłać wiadomości.Co trzeba zrobić aby otrzymać taką miarę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Skrzynka odkopana PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Na weekendzie na Paula jutubu bedzie do wygania Pirania Rainbow i nie tylko PozdrM 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Łosz stary dajesz czadu...Jak wrażenia po targach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Co trzeba zrobić aby otrzymać taką miarę? Łowić ryby 110+ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Miarka dla prawdziwych facetów PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 na sumy za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi