Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

oczy w Twoim wykonaniu prawie masowym "oj niezłe, niezłe!!!"

mnie się kiedyś kilka udało zrobić (nie tak pro) ale coś pod 3D - dwuetapowo - holo na dole, potem żywica, potem źrenice i raz jeszcze żywica, z tym że moje były mikro do wobków po kilka cm :P

próbowałeś robić pod efekt 3D ?

motyw z opalarką do bąbli (jak wrócę do swojego HM kiedyś powielę) :D

Czekamy na więcej filmików, moze jakieś "how to..." z robienia form bądź odlewania :)

Wiem że jest masa takich filmików na YT ale Twoje fajnie się ogląda;)

W planie jest zrobienie filmiku z robienia form wtryskowych do żywicy. Jak się będę za jakiś czas zabierał za zrobienie nowych form dla siebie to postaram się to nakręcić, najpierw muszę zrobić giętarkę co by robić formy na jednakowych stelażach jakie będą wychodzić z giętarki.

Super że dodałeś polskie napisy,Maćku piszę się na oczka jeśli łaska

Chętnie też dowiem się skąd bierzecie folię holo

Napisy PL to jest jakaś masakra. Naprawdę ciężko się tłumaczy na PL z angielskiego takie filmiki, heh. Poustawianie wszystkiego jak należy zajmuje naprawdę dużo czasu. Dobrze, że mogę to robić w pracy...  Zrobiłem napisy, pokazałem żonie, ona mnie zabiła śmiechem i je poprawiła.

Co do folii holo to mogę podać linka do sprzedawcy w UK, ale od razu mówię, że to była najgorsza transakcja na eBay w jakiej kiedykolwiek brałem udział. Zostałem "wydymany" na kilka sposobów. Na wysyłce do PL przypuszczam, że okradną podwójnie. Zdecydowanie nie polecam. 

Oczy wyślę na dniach, zostawiłem kabel do laptopa w pracy i nie mam takiej możliwości w tej chwili.

Pozdr

M

• Like 1

Dzięki Maciek

a jaka jest różnica między tymi foliami ,bo te które Ty masz to A4 a u nas raczej w rulonie czy też się nadadzą/?

ja kupowałem A4 i w rulonie w PL - z kumplem byłem w firmie robiącej reklamy etc i mieli różniste folie

edit: a takie coś http://www.ebay.com/itm/Abalone-Blue-Shine-Nail-Foils-Holographic-Foils-Nail-Art-DIY-Decoration-461-/182143643768?hash=item2a689b7078:g:QU8AAOSwQaJXQrUu

??

Edytowane przez ROOS
  • Like 1

Dzięki Maciek

a jaka jest różnica między tymi foliami ,bo te które Ty masz to A4 a u nas raczej w rulonie czy też się nadadzą/?

Te które mam to nie A4, wycinane to jest na oko z rolki bo takie wielkości A4 łatwiej przechowywać. 

Pozdr

M

Dziś gościłem na łodzi niejakiego Adashhh-a  :ph34r:

Cel, złowić rybę życia. Udało się nam wyczekać aż jedno branie na 40cm Line Thru Trouta.

Adam miał rybę życia, a...

...po kilku odjazdach na końcu zestawu zostało to  -_-

post-49629-0-88914300-1481314846_thumb.jpg

Wielkie podziękowania dla Savage Gear za wspaniałej jakości produkt kosztujący ponad 50€...

Pozdr

:bighair:

• Like 1

Dziś gościłem na łodzi niejakiego Adashhh-a  :ph34r:

Cel, złowić rybę życia. Udało się nam wyczekać aż jedno branie na 40cm Line Thru Trouta.

Adam miał rybę życia, a...

...po kilku odjazdach na końcu zestawu zostało to  -_-

attachicon.gifoczko.jpg

Wielkie podziękowania dla Savage Gear za wspaniałej jakości produkt kosztujący ponad 50€...

Pozdr

:bighair:

To co, przynętę miał zaczepioną bezpośrednio do tego kółeczka ???

Wygląda rewelacyjnie, rusza się bardzo dobrze, ale 7 patyków za woblera to trochę za dużo jak na możliwości przeciętnego wędkarza  :ph34r: domyślam się, że licytujący kierują się tylko i wyłącznie chęcią nabycia w celu kolekcjonerskim  :rolleyes: emocje przy zaczepie byłyby większe niż przy holowaniu szczupłego 120cm :D :D :D

Rany, co oni jeszcze wymyślą, imitację krokodyla?

Imitację świni rasy polska biała zwisłoucha. Ta rasa jest najlepsza do imitowania ofiary ogromnych szczupaków, ponieważ kształt, wielkość i ułożenie uszu nie wymaga stosowania steru, który sprawia, że przynęta wygląda nienaturalnie.

• Like 3