PREZES19801 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 tutaj możecie kupić różne foliehttp://www.fabermedia.pl/index.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 oczy w Twoim wykonaniu prawie masowym "oj niezłe, niezłe!!!"mnie się kiedyś kilka udało zrobić (nie tak pro) ale coś pod 3D - dwuetapowo - holo na dole, potem żywica, potem źrenice i raz jeszcze żywica, z tym że moje były mikro do wobków po kilka cm próbowałeś robić pod efekt 3D ?motyw z opalarką do bąbli (jak wrócę do swojego HM kiedyś powielę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Super że dodałeś polskie napisy,Maćku piszę się na oczka jeśli łaskaChętnie też dowiem się skąd bierzecie folię holofolię holo zakupisz w firmach zajmujących się reklamą - kiedyś kupowałem różne kolory, wzory etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Czekamy na więcej filmików, moze jakieś "how to..." z robienia form bądź odlewania Wiem że jest masa takich filmików na YT ale Twoje fajnie się ogląda;) W planie jest zrobienie filmiku z robienia form wtryskowych do żywicy. Jak się będę za jakiś czas zabierał za zrobienie nowych form dla siebie to postaram się to nakręcić, najpierw muszę zrobić giętarkę co by robić formy na jednakowych stelażach jakie będą wychodzić z giętarki. Super że dodałeś polskie napisy,Maćku piszę się na oczka jeśli łaskaChętnie też dowiem się skąd bierzecie folię holo Napisy PL to jest jakaś masakra. Naprawdę ciężko się tłumaczy na PL z angielskiego takie filmiki, heh. Poustawianie wszystkiego jak należy zajmuje naprawdę dużo czasu. Dobrze, że mogę to robić w pracy... Zrobiłem napisy, pokazałem żonie, ona mnie zabiła śmiechem i je poprawiła.Co do folii holo to mogę podać linka do sprzedawcy w UK, ale od razu mówię, że to była najgorsza transakcja na eBay w jakiej kiedykolwiek brałem udział. Zostałem "wydymany" na kilka sposobów. Na wysyłce do PL przypuszczam, że okradną podwójnie. Zdecydowanie nie polecam. Oczy wyślę na dniach, zostawiłem kabel do laptopa w pracy i nie mam takiej możliwości w tej chwili. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dzięki Macieka jaka jest różnica między tymi foliami ,bo te które Ty masz to A4 a u nas raczej w rulonie czy też się nadadzą/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Może u chińczyka trzeba poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Such a Jerk... Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Do mnie coś tam jedzie ze Stanów, bylo w miare korzystnie cenowo, wiec wziąłem troche więcej, jak bedIe ok mogę odsprzedać w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Dzięki Macieka jaka jest różnica między tymi foliami ,bo te które Ty masz to A4 a u nas raczej w rulonie czy też się nadadzą/?ja kupowałem A4 i w rulonie w PL - z kumplem byłem w firmie robiącej reklamy etc i mieli różniste folieedit: a takie coś http://www.ebay.com/itm/Abalone-Blue-Shine-Nail-Foils-Holographic-Foils-Nail-Art-DIY-Decoration-461-/182143643768?hash=item2a689b7078:g:QU8AAOSwQaJXQrUu?? Edytowane 6 Grudnia 2016 przez ROOS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Dzięki Macieka jaka jest różnica między tymi foliami ,bo te które Ty masz to A4 a u nas raczej w rulonie czy też się nadadzą/? Te które mam to nie A4, wycinane to jest na oko z rolki bo takie wielkości A4 łatwiej przechowywać. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dziś gościłem na łodzi niejakiego Adashhh-a Cel, złowić rybę życia. Udało się nam wyczekać aż jedno branie na 40cm Line Thru Trouta.Adam miał rybę życia, a......po kilku odjazdach na końcu zestawu zostało to Wielkie podziękowania dla Savage Gear za wspaniałej jakości produkt kosztujący ponad 50€... PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Tak to jest jak się redukuje koszty i wszystko produkuje w Chinach,też bym się wk......ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dziś gościłem na łodzi niejakiego Adashhh-a Cel, złowić rybę życia. Udało się nam wyczekać aż jedno branie na 40cm Line Thru Trouta.Adam miał rybę życia, a......po kilku odjazdach na końcu zestawu zostało to oczko.jpg Wielkie podziękowania dla Savage Gear za wspaniałej jakości produkt kosztujący ponad 50€... PozdrM To co, przynętę miał zaczepioną bezpośrednio do tego kółeczka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 To co, przynętę miał zaczepioną bezpośrednio do tego kółeczka ??? Puścił oryginalny fabryczny przypon SG o grubości 1mm małe chińskie rączki coś spaprały, z przyponu zostało tylko kółeczko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 To przypon kosztuje 50 eurasów??? Gruuubo jedziecie chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 To przypon kosztuje 50 eurasów??? Gruuubo jedziecie chłopaki przypon jest w zestawie razem z przynetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 O żesz kurka jego mać. Zobaczcie za ile licytują na eBayu Masakra PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Co oprócz walorów wizualnych ma taka żaba? Biorą na nią jakieś bardzo głodne wiosenne mamusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Hehe cenę winduje Savage, który będzie chciał wprowadzić żabę do swojej oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 To Australijska Aga Olbrzymia ... musi kosztować olbrzymią kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 KGB Ruska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Wygląda rewelacyjnie, rusza się bardzo dobrze, ale 7 patyków za woblera to trochę za dużo jak na możliwości przeciętnego wędkarza domyślam się, że licytujący kierują się tylko i wyłącznie chęcią nabycia w celu kolekcjonerskim emocje przy zaczepie byłyby większe niż przy holowaniu szczupłego 120cm :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) No na pewno ta ropucha będzie mega skuteczna szczególnie na polskich wodach . Nie wiem kto to kupi, chyba jakiś czubek żeby sobie do oczka wpuścić. Rany, co oni jeszcze wymyślą, imitację krokodyla? Edytowane 13 Grudnia 2016 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 No na pewno ta ropucha będzie mega skuteczna szczególnie na polskich wodach . Nie wiem kto to kupi, chyba jakiś czubek żeby sobie do oczka wpuścić. Rany, co oni jeszcze wymyślą, imitację krokodyla? 6latka na materacu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Rany, co oni jeszcze wymyślą, imitację krokodyla?Imitację świni rasy polska biała zwisłoucha. Ta rasa jest najlepsza do imitowania ofiary ogromnych szczupaków, ponieważ kształt, wielkość i ułożenie uszu nie wymaga stosowania steru, który sprawia, że przynęta wygląda nienaturalnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Poza tym ropuchy są toksyczne i myślę że ryby o tym wiedzą. Już lepiej by zrobili jakąś imitację szczura, susła to bym sobie kupił jak kiedyś na tajmienie pojadę. Edytowane 13 Grudnia 2016 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi