Guzu Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Poza tym ropuchy są toksyczne i myślę że ryby o tym wiedzą. Już lepiej by zrobili jakąś imitację szczura, susła to bym sobie kupił jak kiedyś na tajmienie pojadę.Czyli Azja wciaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Czyli Azja wciaga Podróże wciągają. W sumie tych miejsc aż tyle nie ma. Napisałem kiedyś, choć nie wiem kiedy. Na razie są inne plany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Podróże wciągają. W sumie tych miejsc aż tyle nie ma. Napisałem kiedyś, choć nie wiem kiedy. Na razie są inne plany . W kraju ojczystym mozliwosci z roku na rok jakby coraz mniejsze, a podroze wciagaja... Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Powiem Ci Guzu, że jeśli chodzi o krajowe łowienie to gdyby nie te bolenie to bym już chyba kompletnie jebnął tymi kijami o ziemię. Mam coraz większe poczucie że marnuje mój cenny czas na tym pętaniu się po tych zajebiście naszych rybnych wodach. Jak będzie dalej ta równie pochyła to pewnie do tego dojdzie. Szkoda kasy i czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Poza tym ropuchy są toksyczne i myślę że ryby o tym wiedzą. Już lepiej by zrobili jakąś imitację szczura, susła to bym sobie kupił jak kiedyś na tajmienie pojadę.Imitację szczura już masz,Savage Gear zrobił ;-) Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 No na pewno ta ropucha będzie mega skuteczna szczególnie na polskich wodach . Nie wiem kto to kupi, chyba jakiś czubek żeby sobie do oczka wpuścić. Rany, co oni jeszcze wymyślą, imitację krokodyla?Chyba na gorze nie wstawiło mi linka do ebaya. Licytacja zakończyła się na 1675$. Kupił ja właściciel firmy transportowej z Texasu. Pewnie bardziej do kolekcji niż do używania. Koleś startuje w jakiś zawodach bassowych a jak wiadomo bassy zazeraja żaby. Koles pokazał zdjęcie ściany z przynętami a tam nawalone różnych przynęt typu Roman Made itp. Facebook się podniecal dość mocno bo były tam jakieś cukiereczki (dla mnie nie wyglądało to jakoś imponująco ale ja się nie znam).Kto bohatemu zabroni PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Chyba na gorze nie wstawiło mi linka do ebaya. Licytacja zakończyła się na 1675$. Kupił ja właściciel firmy transportowej z Texasu. Pewnie bardziej do kolekcji niż do używania. Koleś startuje w jakiś zawodach bassowych a jak wiadomo bassy zazeraja żaby. Koles pokazał zdjęcie ściany z przynętami a tam nawalone różnych przynęt typu Roman Made itp. Facebook się podniecal dość mocno bo były tam jakieś cukiereczki (dla mnie nie wyglądało to jakoś imponująco ale ja się nie znam).Kto bohatemu zabroni PozdrMA melanżykowego jera tam nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Nie. Ale może big trout się tam pojawi koleś z typu swimbait only PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Nie. Ale może big trout się tam pojawi koleś z typu swimbait only PozdrMBidowanie zacznij od $2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Witam. Podzieliłem się na jutubie to dlaczego nie na Jerku Jakby ktoś był chętny to mogę podesłać plik z 3 wzorami oczu 3d wielkości 10mm. Wystarczy wyślać mi meila na: contact@melhandmadelures.comDla tych co nie widzieli instrukcja wideo jak wykonać oczy, dostępne napisy PL. PozdrM Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Melanzyk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Wysłałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zapraszam do obejrzenia nowego "How to" video. Może się komuś przydać.Napisy PL pojawią się pewnie jutro rano. Postaram się je zrobić w robocie. PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Melek, video jak zwykle pierwyj sort ...woblery zresztą też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam Wszystkim tu zaglądającym chciałem życzyć wszystkiego dobrego w roku 2017.Dużo nowych rekordów, dużo ryb na moje przynęty oczywiście itepe, idete Jak sprawy pójdą po mojemu to w roku 2017 będzie się tu naprawdę dużo działo. A teraz ryba z ostatniego wypadu. Miał być to szczupak, ale wyszło jak wyszło. Wypad spontaniczny, nie planowany. Ja niestety 4 lub 5 blank z rzędu Sprzętowo bardzo delikatnie. Kijek Musky Inovations do 16 uncji (450g), ryba zagryzła gumę 27cm o wadze ponad 250g Kolejny dowód na to, że za duże przynęty są tylko dla wędkarzy nie dla ryb.Całość akcji trwała może z 40 sek. Branie na krótkim dyszlu, jak go podbierałem to miałem zaparowane okulary i myślałem, że podbieram szczupaka, haha PozdrM 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Prezes przeginasz. Jeszcze kilka takich zdjęć i wątek trza będzie wydzielić na Pstrągi 2017 i Polskie zdechlaki 2017 )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam Wszystkim tu zaglądającym chciałem życzyć wszystkiego dobrego w roku 2017.Dużo nowych rekordów, dużo ryb na moje przynęty oczywiście itepe, idete Jak sprawy pójdą po mojemu to w roku 2017 będzie się tu naprawdę dużo działo. A teraz ryba z ostatniego wypadu. Miał być to szczupak, ale wyszło jak wyszło. Wypad spontaniczny, nie planowany. DSC00824.JPG Ja niestety 4 lub 5 blank z rzędu Sprzętowo bardzo delikatnie. Kijek Musky Inovations do 16 uncji (450g), ryba zagryzła gumę 27cm o wadze ponad 250g Kolejny dowód na to, że za duże przynęty są tylko dla wędkarzy nie dla ryb.Całość akcji trwała może z 40 sek. Branie na krótkim dyszlu, jak go podbierałem to miałem zaparowane okulary i myślałem, że podbieram szczupaka, haha PozdrMO takich to ja sobie mogę tylko pomarzyć Gratulacje dla łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ostatnio popełniłem giętarkę, zainspirowaną budową kolegi Padusa. Poniżej pierwsze stelaże, które z niej wyszły.Ręcznie średni czas na zrobienie jednego stelaża był 6,5min, teraz ok 2min. Drut 1,2mm więc nie ma mientkiej gry Za jakiś czas może pojawi się wideo z budowy.PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Fajnie że dzielisz się swoja wiedzą i pomysłami Trzeba być złotą rączką czy zwykły laik poradzi sobie z jej budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Dzień w którym ja i kilku znajomych na 5 różnych łódkach i 3 innych jeziorach w Irlandii zaliczyło blanka. Sprawdzając WaterWolfa prawie osiwiałem. Co myślicie? PozdrM 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Dzień w którym ja i kilku znajomych na 5 różnych łódkach i 3 innych jeziorach w Irlandii zaliczyło blanka. Sprawdzając WaterWolfa prawie osiwiałem. Co myślicie? https://youtu.be/QszRjCRfVZ0 PozdrME tam szczupaki... Ale tego okonia co jest na video chcialbym zlapac [emoji3] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 ...myślę, ale zgłupiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 No ten co ogonem przynętę poklepywał to już przesada .Nie dziwie Ci się,po dniu bez ryby obejrzeć coś takiego to faktycznie zawał.Skojarzenie mam jedno-moje córcie.Żarcie podane,oglądane ze wszystkich stron a do bużki za cholerę nie chce trafić . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Melek, czasem jest tak że nawet na zagranicznych wodach mimo mnogości szczupaka nie biorą . A tak poważnie co to za jerk tak ładnie kołyszący się lewo-prawo? Potrzebuję coś takiego pływającego ale musi pracować przy opuszczonym kiju max. 50 cm pod wodą.Przy podniesionym tuż pod powierzchnią. Dyszel 5-6 metrów.Mam od Ciebie takiego podłużnego 20 cm który chodzi lewo-prawo ale to tonący i ciut za głęboko chodzi. Ale i tak połowił.Łowisko 1-2 metry wody. Zielsko wychodzące prawie do powierzchni.Jak szybko trolujesz aby uzyskać tak ładną pracę? 2,5 km/h wystarczy? Czy wtedy gasną? Potrzebował bym na testy na wody duńskie w marcu. Widzę , że tego dnia miały chrapkę na czarną kamerkę. Może czarny uzbrojony jerk zrobiłby robotę. Edytowane 4 Stycznia 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Czarny jerk jest kozak. O przynęte serio pytasz? Przecież to Pirania. Robię wersje płycej schodzące. Idzie je poprowadzić zaraz pod powierzchnią i już nawet fajnie połowiły Drag no ładnie ją wyliściował Zero szacunku do czyjejś pracy PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jak kolega pisał,są czasami takie dni,że nie biorą i już,choć myślę,że gdybyś oglądał video na żywo, zupełnie inaczej skończyła by się ta wyprawa...Zaczął byś kombinować z pracą przynęty (bardziej agresywna mogła by je skłonić) , lub wielkością, kolorystyką i to dało by efekt.Chciałbym zobaczyć filmik z Polskich wód-ile by było takich wyjść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi