Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dobre video.

Respekt.

Widać rękę mistrza.

Esencjonalne, bez wodotrysków i bez zbędnego pierdzenia, czego ja nie uniknąłem w swoim.

Być może chciałem zbyt wiele pokazać, chociaż bardzo poszatkowałem, a z całości spokojnie można zrobić habilitację.

Szanuję zdolnych i pracowitych,

trwale wpisany w pejzaż dublińskiego Expo, trzepie przynęty jak kałasznikow, ryby, filmy,…

Szacun.

Po namyśle,    to chyba za mało.

• Like 2

i jak tam po targach?

Może to zabrzmieć szalono ale jestem właśnie w pracy na nocce  :rolleyes:

Targi bardzo fajnie. Jak się okazalo w naszej części nie było za dużego ruchu a i tak fajnie poszło. Przychodziło bardzo dużo ludzi, którzy kupili przynęty w zeszłym roku i pokazywali zdjęcia ryb co było piękną nagrodą. Jak ktoś oglądał przynęty i miał wątpliwości a nagle ktoś przypadkowy wyskoczył z fotkami ryb wątpliwości znikały  :rolleyes:

Jeden Irlandczyk kupił w zeszłym roku jedną Piranie i w 2 rzucie złowił swój PB szczupaka 24lb (10.9kg) więc w tym roku przyszedł po wiecej. 

Wczoraj udzieliłem wywiadu (hahaha) do dużej Irlandzkiej stacji radiowej RTE. Był u mnie też dziennikarz z Holandii, który ma napisać akrykuł o przynętach do jakiegoś holenderskiego magazynu wędkarskiego  :rolleyes:

post-49629-0-32552000-1487537279_thumb.jpg

Dostałem także zaproszenie na targi do Anglii, z którego raczej napewno skorzystam :)

Podsumowując, to był bardzo fajny weekend  :ph34r:

Pozdr

M

• Like 9