Melanzyk Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Jedziemy, jedziemy. Po 16h w warsztacie. Rano pobudka, bieg 5km i jazda PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Jedziemy, jedziemy. Ostatnia kąpiel po przeszlifowaniu i można nakładać kolorki, czyli to co tygryski lubią najbardziej DSC01038.JPGDSC01041.JPGDSC01040.JPG Jakieś 40-50 roboczo godzin malowania przede mną PozdrMPorządeczek zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Pajki wyglądają SUPER ! a w szczególności łuska robi robotę Maćku płetwy doklejałeś w modelu matce czy są strugane jak łuska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Strugane PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jakby ktoś z kolegów przypadkiem wybierał się w weekend na Irish Angling Expo w Dublinie wrzucam mapkę dojazdu do najlepszego stoiska targów Tak wygląda pełne obłożenie w suszarce PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) surFerowe wideo gotowe zapraszam do obejrzenia PozdrM EDIT: zapomniałem dodać, że są napisy PL jak ktoś potrzebuje. Pozdr Edytowane 17 Lutego 2017 przez Melanzyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Znakomity filmik. Teraz nawet ludzie niepotrafiący czytać ze zrozumieniem, będą wiedzieć, jak się Surfera stosuje Miło mi, że "Strzebla" jest jednym z Twoich ulubionych woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Strzebla Januszu pewnego dnia zasluzyla sama na to miano gdy w 3 rzutach na przejechanej przez kumpla ostro miejscowce wyjela 3 fajne pstragi Wlasnie spadam spac. Za 1h 52min pobudka i na targi dam rade PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Jeszcze trzeba wymyśleć coś na zaczep na drzewie powyżej linii wzrostu wedkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Jeszcze trzeba wymyśleć coś na zaczep na drzewie powyżej linii wzrostu wedkarza.Dronem przyatakuj 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Jeszcze trzeba wymyśleć coś na zaczep na drzewie powyżej linii wzrostu wedkarza.Surfer z silnikiem rakietowym kl.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Stara teleskopówka, ze 4 dolne segmenty+ trzepaczka do skłócania jajek na jajecznicę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Stara teleskopówka, ze 4 dolne segmenty+ trzepaczka do skłócania jajek na jajecznicę.Dzięki,super pomysł,tego oczekiwałem! Edytowane 18 Lutego 2017 przez David77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Bardzo dobre video. Respekt.Widać rękę mistrza. Esencjonalne, bez wodotrysków i bez zbędnego pierdzenia, czego ja nie uniknąłem w swoim.Być może chciałem zbyt wiele pokazać, chociaż bardzo poszatkowałem, a z całości spokojnie można zrobić habilitację. Szanuję zdolnych i pracowitych,trwale wpisany w pejzaż dublińskiego Expo, trzepie przynęty jak kałasznikow, ryby, filmy,…Szacun. Po namyśle, to chyba za mało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Nowa seria czarnych mamb. Malowane przez Agę, zeszły jak świeże bułeczki Nawet nie zdarzyłem zrobić dobrych fotek Zaraz zaczynamy dzień 2 PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Jakaś seria shadow line .Mogą się podobać nam ,jak i rybom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narik Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 i jak tam po targach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 i jak tam po targach? Może to zabrzmieć szalono ale jestem właśnie w pracy na nocce Targi bardzo fajnie. Jak się okazalo w naszej części nie było za dużego ruchu a i tak fajnie poszło. Przychodziło bardzo dużo ludzi, którzy kupili przynęty w zeszłym roku i pokazywali zdjęcia ryb co było piękną nagrodą. Jak ktoś oglądał przynęty i miał wątpliwości a nagle ktoś przypadkowy wyskoczył z fotkami ryb wątpliwości znikały Jeden Irlandczyk kupił w zeszłym roku jedną Piranie i w 2 rzucie złowił swój PB szczupaka 24lb (10.9kg) więc w tym roku przyszedł po wiecej. Wczoraj udzieliłem wywiadu (hahaha) do dużej Irlandzkiej stacji radiowej RTE. Był u mnie też dziennikarz z Holandii, który ma napisać akrykuł o przynętach do jakiegoś holenderskiego magazynu wędkarskiego Dostałem także zaproszenie na targi do Anglii, z którego raczej napewno skorzystam Podsumowując, to był bardzo fajny weekend PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 No to teraz dopiero się zacznie ...wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy ... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Gratuluję... Poznali się na Twoich wyrobach... Pozdrawiam, Tomasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 No to teraz dopiero się zacznie ...wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy ... Ciężko być celebrytą haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ciężko być celebrytą haha Teraz już wiemy kto wystąpi w kolejnej edycji "Tańca z Gwiazdami" ;] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Wszytko prawda byłem, widziałem...nudzić mu się tam nie pozwolili. Udało mi się nawet dwa słowa z VIP zamienić . To, że przynęty zacne są każdy wie ale duży plus za organizację stoiska ciężko było przejść obojętnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Takie cos dostalem. Niedlugo moze dostane wiecej zdjec. Widac tu kilka z nowej serii czarnych mamb jak one mi sie podobaja!! Tylko nic mi nie zostawili ehh PozdrM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi