Melanzyk Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Wrzucę kilka fotek co by nie było, że nic nie robię. Ostatnio połowiłem pięknie na czarne mamby. Trafiłem w dzień (dwa), że na nic innego brać nie chciały. Niestety karta pamięci w aparacie przestała działać i straciłem sporo materiałów na dniach popatrze co się uratowało i wrzucę. Poniżej zestaw od kochającej żony dla jednego z forumowiczów. Kto z Was chciał by dostawać takie prezenty? Jak na złość Poczta Polska odwaliła akcje nie z tej ziemi. Paczka szła tak długo, że już myśleliśmy, że po niej. Wypełniłem już papiery reklamacyjne i się znalazła po prawie miesiącu... Wysyłam przesyłki na całą Europę regularnie i zawsze dostarczone są w 48h a do PL... ehh, szkoda gadać... PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Jak kiedyś dorosnę do dużych przynęt i zębatych drapieżników to zgłoszę się na bank ;-) piękne! Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 3 Czerwca 2017 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Qcyk ale uważaj, szczupaki to nie zabawa PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Mam Maćku Twoje trzy przynęty (nie liczę tej podarowanej, autorskiej) i już są obowiązkowo spakowane na wyjazd 8-go czerwca do Finlandii. Nie ukrywam , że bardzo na nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Bob daj im szanse i na pewno sie nie zawiedziesz. Przydala by Ci sie Pirania w wersji shallow na bardzo plytkie miejscowki ale juz ciut za pozno. Dostalem sporo informacji, ze przynety daly rade i uratowaly nie jeden wypad. Jak cos polowisz to prosze o dobre fotki. Jak wszystko pojdzie po mojej mysli zrobie jeszcze w tym roku gruby konkurs fotograficzny z ciekawymi nagrodami :-) PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zabieram te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 melanzyk oproznij skrzynke bo nie mozna do Ciebie wyslac zadnej wiadomosci prywatnej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Poniżej zestaw od kochającej żony dla jednego z forumowiczów. Kto z Was chciał by dostawać takie prezenty? Jak na złość Poczta Polska odwaliła akcje nie z tej ziemi. Paczka szła tak długo, że już myśleliśmy, że po niej. Wypełniłem już papiery reklamacyjne i się znalazła po prawie miesiącu... Wysyłam przesyłki na całą Europę regularnie i zawsze dostarczone są w 48h a do PL... ehh, szkoda gadać... DSC01809 - Copy.jpg PozdrM Towar doszedł, szkoda że późno, bo miały kusić szczupaki na Garminie 2017, ale co się odwlecze to nie uciecze, jak to mówią.Jerki super, wykonanie najwyższa półka.Jaszcze raz dziękuje, żonie za prezent i tobie za wykonanie.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Takie coś miało miejsce kilka dni temu.W końcu! PozdrM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Takie coś miało miejsce kilka dni temu.W końcu! DSC01915.jpg PozdrMLitr moldmaxa chyba nie wystarczy [emoji2] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Waga formy do pierwszego elementu to 824g i powiedzial bym ze ciut za malo jeszcze. W sumie nie ma sie co dziwic bo ma prawie 4 cm szerokosci. PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Witam Po ile masz jerki 10 cm Wątki autorskie to nie jest bazar. Pytania o ceny itp zadajemy na priv. Edytowane 17 Czerwca 2017 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Mel co za kręcioł masz przy tej bestii założony? :-) P.S piękna robota :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Witam Po ile masz jerki 10 cm Wątki autorskie to nie jest bazar. Pytania o ceny itp zadajemy na priv. Nie mam Mel co za kręcioł masz przy tej bestii założony? :-)P.S piękna robota :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Daniel jest to Penn Battle 4000 z plecionka STREN Sonic bodajże 50lb. Kręcioł kupiłem lata temu za 76€ z wysyłką ze Stanów. Wtedy na Fishing-Marcie stał jakoś 440zł + wysyłka. Plecionka według mnie jedyna słuszna. Mam ją na kręciole pewnie z 5 lat i ani myśle zmieniać PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Witam Po ile masz jerki 10 cm Wątki autorskie to nie jest bazar. Pytania o ceny itp zadajemy na priv.probowalem wyslac widomosc ale niestety sie nie dalo dlatego napisalem na ogolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek82 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Super malujesz te przynęty ja dopiero zaczynam z aerografem jak widzę używasz TG180 mam pytanko jaką dysze masz do niego założona bo już nie wiem gdzie szukać przyczyn nie powodzeń używam farb pactra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Nie wiem co masz za problemy ale myślę, że to pewnie wina uszczelki przy dyszy kiedyś mi to krwi napsuło Używam tej co jest w oryginale, bodajże 0,3mm. Poniżej pierwszy Big Trout na gotowo PozdrM 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek82 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) nie umiem wyregulować strumienia farby jak daje mało farby a dużo powietrza jest ok ale malowanie przynęty trwa wieki jak dam dużo farby to pryska Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Mirek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Może farba nie odpowiednia. Może ciśnienie nie takie. Ciężko znaleźć przyczynę z takiego opisu. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Jeden z kilku 80+ na piranię... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Graty Sebo Takie zdjęcia to ja lubie PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Graty Sebo Takie zdjęcia to ja lubie PozdrM Nie wiem czy pamiętasz historię mojego zakupu.Mój pierwszy wyjazd na Szwedzkie szczupaki i totalna niewiedza dwa lata leżały i czekały aż do nich dojrzeję.I myślę że już wiem jak i kiedy ich użyć. Choć szczupak to u mnie okazyjnie na wyjazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Troll czy rzut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Obstawiam, że rzut widzac na czym Seba lowi. Ciezko trollowac na belly boat. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi