Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Wrzucę kilka fotek co by nie było, że nic nie robię.
post-49629-0-19935400-1496470351_thumb.jpgpost-49629-0-78232400-1496470367_thumb.jpgpost-49629-0-85825500-1496470383_thumb.jpg

post-49629-0-21508900-1496470447_thumb.jpgpost-49629-0-41261300-1496470465_thumb.jpgpost-49629-0-37649700-1496470480_thumb.jpg

Ostatnio połowiłem pięknie na czarne mamby. Trafiłem w dzień (dwa), że na nic innego brać nie chciały. Niestety karta pamięci w aparacie przestała działać i straciłem sporo materiałów  :angry: na dniach popatrze co się uratowało i wrzucę.

Poniżej zestaw od kochającej żony dla jednego z forumowiczów. Kto z Was chciał by dostawać takie prezenty? 

Jak na złość Poczta Polska odwaliła akcje nie z tej ziemi. Paczka szła tak długo, że już myśleliśmy, że po niej. Wypełniłem już papiery reklamacyjne i się znalazła po prawie miesiącu... Wysyłam przesyłki na całą Europę regularnie i zawsze dostarczone są w 48h a do PL... ehh, szkoda gadać...

post-49629-0-78240400-1496470596_thumb.jpg

Pozdr

M

• Like 9

Bob daj im szanse i na pewno sie nie zawiedziesz. Przydala by Ci sie Pirania w wersji shallow na bardzo plytkie miejscowki ale juz ciut za pozno.

Dostalem sporo informacji, ze przynety daly rade i uratowaly nie jeden wypad.

Jak cos polowisz to prosze o dobre fotki. Jak wszystko pojdzie po mojej mysli zrobie jeszcze w tym roku gruby konkurs fotograficzny z ciekawymi nagrodami :-)

Pozdr

M

• Like 1

Poniżej zestaw od kochającej żony dla jednego z forumowiczów. Kto z Was chciał by dostawać takie prezenty? 

Jak na złość Poczta Polska odwaliła akcje nie z tej ziemi. Paczka szła tak długo, że już myśleliśmy, że po niej. Wypełniłem już papiery reklamacyjne i się znalazła po prawie miesiącu... Wysyłam przesyłki na całą Europę regularnie i zawsze dostarczone są w 48h a do PL... ehh, szkoda gadać...

attachicon.gifDSC01809 - Copy.jpg

Pozdr

M

Towar doszedł, szkoda że późno, bo miały kusić szczupaki na Garminie 2017, ale co się odwlecze to nie uciecze, jak to mówią.

Jerki super, wykonanie najwyższa półka.

Jaszcze raz dziękuje, żonie za prezent i tobie za wykonanie.

Pozdrawiam.

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Witam Po ile masz jerki 10 cm 

Wątki autorskie to nie jest bazar. Pytania o ceny itp zadajemy na priv.

Nie mam :)

Mel co za kręcioł masz przy tej bestii założony? :-)

P.S piękna robota :-)

Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka

Daniel jest to Penn Battle 4000 z plecionka STREN Sonic bodajże 50lb. Kręcioł kupiłem lata temu za 76€ z wysyłką ze Stanów. Wtedy na Fishing-Marcie stał jakoś 440zł + wysyłka. Plecionka według mnie jedyna słuszna. Mam ją na kręciole pewnie z 5 lat i ani myśle zmieniać :) 

Pozdr

M

• Like 1

Graty Sebo :)

Takie zdjęcia to ja lubie :)

Pozdr

M

Nie wiem czy pamiętasz historię mojego zakupu.

Mój pierwszy wyjazd na Szwedzkie szczupaki i totalna niewiedza :( dwa lata leżały i czekały aż do nich dojrzeję.

I myślę że już wiem jak i kiedy ich użyć.

Choć szczupak to u mnie okazyjnie na wyjazdach.