Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Możemy spodziewać się filmów z lotu drona podczas holi Twoich szczupaków? ujęcia przeplatane kadrami z pod wody? 

Maciek! ile Ty masz rąk? :D Może jeszcze w tym czasie "zaśpiewasz i zatańczysz"? ;)  :D

Bob filmy z lotu drona na pewno będą. Z holu i lotu to nie wiem, jest do zrobienia, ale nie będzie łatwo. W pojedynkę praktycznie nie wykonalne, ale mam pewien pomysł, zobaczymy. Wiadomo dron = kupa kasy, limitowany czas lotu + hol ryby, który ciężko przewidzieć ile będzie trwał. No i to lądowanie w wodzie...

Pożyjemy, zobaczymy.

Pozdr

M

Bob filmy z lotu drona na pewno będą. Z holu i lotu to nie wiem, jest do zrobienia, ale nie będzie łatwo. W pojedynkę praktycznie nie wykonalne, ale mam pewien pomysł, zobaczymy. Wiadomo dron = kupa kasy, limitowany czas lotu + hol ryby, który ciężko przewidzieć ile będzie trwał. No i to lądowanie w wodzie...

Pożyjemy, zobaczymy.

Pozdr

M

Próbowałem na Gamleby i powiem Ci że myślałem tylko o Dronie a nie holu ryby i odpuściłem rybę ;)

To były moje pierwsze loty.

Ale nie ma wyzwań którym nie da się sprostać, ja mam 2 więc starszy model z ograniczeniami.

Tylko co z tego targam go wszędzie ze sobą i zawsze jakoś czasu braknie na latanie :(

• Like 4

Hejka.

Jakby ktoś był zainteresowany to wrzuciłem na giełdę kilka koszulek Mel Handmade Lures - http://jerkbait.pl/topic/96466-s-koszulki-ze-szczupakiem-mhl/

Pozdr

M

Edytowane przez Melanzyk

Siemka.

Znajomy zlowil na firanke kilka rybek w lokalnej rzece do akwarium i prosil mnie o identyfikacje. Ja sie nie za bardzo znam ale moze Wy pomozecie.

Zdjecie robione telefonem a cholery nie chcialy ustac w miejscu. Po lewej najlepiej widac te rybki, maja taki ciemny pasek wzdluz ciala. Jest tez jedna (najbardziej po lewej) taka z zielonkawym grzbietem bez paska.

Ktos ma pomysl co to moze byc?

post-49629-0-90066600-1503313883_thumb.jpg

Pozdr

M

Witam.

W dziale giełda jest do nabycia kilka koszulek MHL w różnych rozmiarach. Można nabyć także miarki do mierzenia szczupaków w promocyjnej cenie tylko do poniedziałku - http://jerkbait.pl/topic/96792-s-koszulki-ze-szczupakiem-miarki-do-mierzenia-szczupak%C3%B3w-gratisy/

post-49629-0-62488200-1503662169_thumb.jpegpost-49629-0-40177300-1503662172_thumb.jpeg

post-49629-0-91844600-1503662182_thumb.jpegpost-49629-0-40485900-1503662188_thumb.jpegpost-49629-0-74688400-1503662193_thumb.jpeg

Pozdr

M

Edytowane przez Melanzyk

• 3 tygodnie później...

Ja w sumie przez przypadek odkryłem ten kolor , jak po całym dniu bez brania , założyłem ,, muchomora,, i okazało się że są ryby w łowisku.

Jak już dawno nie widziałem ładnego szczupaka , ...to na Ciebie Maciej można liczyć , wchodzę i jest   :)

Edytowane przez Franc
  • Like 1

Uuuuu, czyżby przekwalifikowanie ? :D

E tam. Narazie bede dzialal na wlasne potrzeby + kilku kumpli. Nie bardzo mialem sie jak pobawic bo 400ml materialu na 1 rozlanie idze. Musze zamowic z 10l i wtedy bedzie mozna dzialac.

Pozdr

M

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Mel, dzis mielismy totalną lipę na wodzie. Biczowaliśmy wode płytko, głęboko - wszędzie. Jakieś chudzielce 50-59cm. Nic konkretnego.

W trolu na woby.... nic.

W koncu założyłem Twojego jerka, piranie, z niebieskim grzbietem.

Zeby głębiej zszedl do przyponu podpiąłem jakies 60g ołowiu.

I piękna spasiona silna 85ka się zawiesiła.

Wyjazd uratowany. Dzięki.

• Like 1