DelTor0 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ja tam swoje myje, minuta i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ja używam czegoś innego....nożyczkami odcinam kawałeczek gąbki i mocuje do szczypiec zaciskowych....po użyciu wyrzucam.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil750 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Świetna sprawa te pędzelki. A może by tak kolejny filmik za ciosem o epoxy od początku do końca? ???? marzę o takim ... Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Świetna sprawa te pędzelki. A może by tak kolejny filmik za ciosem o epoxy od początku do końca? marzę o takim ... Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalkapopieram pomyśl nad takim Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Kilka tyg temu taki oto jegomość pojawił się w arsenale już kilka ćwiczebnych lotów odbytych ale niestety pogoda i wichury nie pomagają. PozdrM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Możemy spodziewać się filmów z lotu drona podczas holi Twoich szczupaków? ujęcia przeplatane kadrami z pod wody? Maciek! ile Ty masz rąk? Może jeszcze w tym czasie "zaśpiewasz i zatańczysz"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Możemy spodziewać się filmów z lotu drona podczas holi Twoich szczupaków? ujęcia przeplatane kadrami z pod wody? Maciek! ile Ty masz rąk? Może jeszcze w tym czasie "zaśpiewasz i zatańczysz"? Bob filmy z lotu drona na pewno będą. Z holu i lotu to nie wiem, jest do zrobienia, ale nie będzie łatwo. W pojedynkę praktycznie nie wykonalne, ale mam pewien pomysł, zobaczymy. Wiadomo dron = kupa kasy, limitowany czas lotu + hol ryby, który ciężko przewidzieć ile będzie trwał. No i to lądowanie w wodzie... Pożyjemy, zobaczymy. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Bob filmy z lotu drona na pewno będą. Z holu i lotu to nie wiem, jest do zrobienia, ale nie będzie łatwo. W pojedynkę praktycznie nie wykonalne, ale mam pewien pomysł, zobaczymy. Wiadomo dron = kupa kasy, limitowany czas lotu + hol ryby, który ciężko przewidzieć ile będzie trwał. No i to lądowanie w wodzie... Pożyjemy, zobaczymy. PozdrMPróbowałem na Gamleby i powiem Ci że myślałem tylko o Dronie a nie holu ryby i odpuściłem rybę To były moje pierwsze loty. Ale nie ma wyzwań którym nie da się sprostać, ja mam 2 więc starszy model z ograniczeniami.Tylko co z tego targam go wszędzie ze sobą i zawsze jakoś czasu braknie na latanie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 100 lat w zdrowiu i szczęściu. I jeszcze wiele lat tworzenia tak świetnych przynęt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Dziękuję Darku. Pierwszy raz pomalowałem Piranie na Red Head'a. Wyszła pięknie. Po lakierze wyglada jeszcze lepiej. Jak tylko wroce z urlopu trzeba zrobic taka jedna do mojego pudła! PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 ...ma taki smutny wyraz pysia?!(a tak poza wszystkim, życzenia dostałeś w wątku do tego przeznaczonym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Hejka. Jakby ktoś był zainteresowany to wrzuciłem na giełdę kilka koszulek Mel Handmade Lures - http://jerkbait.pl/topic/96466-s-koszulki-ze-szczupakiem-mhl/ PozdrM Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Siemka. Znajomy zlowil na firanke kilka rybek w lokalnej rzece do akwarium i prosil mnie o identyfikacje. Ja sie nie za bardzo znam ale moze Wy pomozecie. Zdjecie robione telefonem a cholery nie chcialy ustac w miejscu. Po lewej najlepiej widac te rybki, maja taki ciemny pasek wzdluz ciala. Jest tez jedna (najbardziej po lewej) taka z zielonkawym grzbietem bez paska. Ktos ma pomysl co to moze byc? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam. W dziale giełda jest do nabycia kilka koszulek MHL w różnych rozmiarach. Można nabyć także miarki do mierzenia szczupaków w promocyjnej cenie tylko do poniedziałku - http://jerkbait.pl/topic/96792-s-koszulki-ze-szczupakiem-miarki-do-mierzenia-szczupak%C3%B3w-gratisy/ PozdrM Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmio Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 a moze masz jakies jerki na chwile obecna do sprzedania,pisalem na prywatna poczte ale pewnie przeladowana jak cos pisz na priva pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Taki tam maluszek z ostatniej wyprawy PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Na takiego muchomorka! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Bardzo dobry kolor. Czasami ma takie dni ze nie mozna go niczym zastapic. PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) Ja w sumie przez przypadek odkryłem ten kolor , jak po całym dniu bez brania , założyłem ,, muchomora,, i okazało się że są ryby w łowisku.Jak już dawno nie widziałem ładnego szczupaka , ...to na Ciebie Maciej można liczyć , wchodzę i jest Edytowane 15 Września 2017 przez Franc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Uuuuu, czyżby przekwalifikowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Czekamy na efekty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 no Panie , zapowiada się ciekawie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Uuuuu, czyżby przekwalifikowanie ? E tam. Narazie bede dzialal na wlasne potrzeby + kilku kumpli. Nie bardzo mialem sie jak pobawic bo 400ml materialu na 1 rozlanie idze. Musze zamowic z 10l i wtedy bedzie mozna dzialac. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Mel, dzis mielismy totalną lipę na wodzie. Biczowaliśmy wode płytko, głęboko - wszędzie. Jakieś chudzielce 50-59cm. Nic konkretnego.W trolu na woby.... nic.W koncu założyłem Twojego jerka, piranie, z niebieskim grzbietem.Zeby głębiej zszedl do przyponu podpiąłem jakies 60g ołowiu.I piękna spasiona silna 85ka się zawiesiła.Wyjazd uratowany. Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi